אני יודעת שזה גיל ההתבגרות, וזה יעבור, וכל מה שחברות שלי אומרות לי, אבל אני לא יודעת מה לעשות אם עצמי בכל מיני נושאים....
יש לי בעיה עם ההורים שלי, בקשר איתם. לא, הם לא הורים מכים או משהו כזה, הם לא מסטולים מעשנים, אלכוהליסטים,
או משהו אחר, הם הורים רגילים ונורמלים, אבל אני אף פעם לא מריגשה טוב ונוח איתם.
זה היה בלשון יפה, ועכשיו אם נאמר את האמת למרות שזה לא נעים להגיד אותה- אני שונאת אותם!
אני לא יודעת אולי במעמקי ליבי אני אוהבת אותם והכול, אבל בדוגרי ביום יום, אני פשוט כל שניה מתעצבנת עליהם,
ואני מרגישה שנאה, כל הזמן אני מקללת אותם בלב, ושונאת אותם....
אני יודעת שאני חייבת להם הכול, ורק בזכותם אני מה שאני, אבל זה עובדה, הם פשוט עושים לי רע על הנשמה,
אני לא יודעת איך אני יכולה שאמא שלי שמגיל 11 בערך אני כבר לא ממש אוהבת אותה, אותו אמא תעמוד לידי ברגעים הכי מרגשים בחיי- בחופה, זה דוגמא...
אף פעם לא סיפרי לאמא שלי משהו אישי, שום דבר!! אפילו דברים שכל השכבה שלי ידעה, אמא שלי- לא!
איך אפשר להסתדר ככה?! זה אמא שלי, אני לא רוצה להיות כפויית טובה, אבל מה לעשות אני פשוט לא מסכימה עם הדרך שלהם, אני לא מסכימה עם הדרך שלהם לחנך אותי, אני פשוט ההפך מהם....
זה לא נשמע הגיוני?! אז מה? ככה אני, לפעמים אני מתפללת לגלות שאני ילדה מאומצת, אני מנסה למצוא לזה הוכחות, אולי הם לא ההורים האמתיים שלי, אולי אני בכלל יתומה...
אני יודעת שזה לא מצב נורמלי והגיוני, אז תעזרו לי, אני לא יודעת איך להמשיך...
ו... הבעיה שזה לא רק אבא או אמא, זה גם שניהם, וגם חלק מהאחים שלי, שנים מהאחים שלי הגדולים מתנהגים אלי מגעיל,
עם זה היה בקטע של לצחוק אלי אז ניחא, אבל הופכים אותי לילדה הקרציה, אני הילדת סנדוויץ במשפחה, אז הם דוחפים אותי למטה, כל פעם אני מרגישה איך נולדתי למשפחה הכי דפוקה בארץ!!!
זה אחת מהבעיות שלי, קצת שפכתי את ליבי, נראה מה התגובות של אנשים בפורום הזה, לפי זה נראה עם שווה לפםתוח פה את הלב, או שכמו בפורומים אחרים אני רק יוצאת דפוקה מזה, ולא עוזרים לי בכלל...

) ו"מה יעשה השק ולא ייחטא"??? הא גברת צעירה! יש לך תשובה???