אני כותבת את זה אחרי שניסינו כל דבר ואחרי שסבלנו הרבה. כן חודש זה הרבה!!!!!
ב"ה אני לומדת בכיתה ממש טובה. רמה לימודית גבוהה. גיבוש- אן יותר מגובשות ממנו!
שכבה מגובשת בטרוף ואחרי שנה עם המורות הכי פצצות בארץ לא היה יכול להיות יותר טוב מזה!1!
אבל מה- כיתה ח' שנה חדשה, והופה גם מורה חדשה.
בהתחלה אמרנו- וואלה מורה מבוגרת, תכל'ס יותר טוב מסתאם צעירה- ככה היא תדע איך להכניס אותנו לאלולפנות, יש לה הרבה ניסיון וכו''...
אבל מה? היא בלתי נסבלת!!!!!!!
יש לה הרבה ידע והיא מלמדת דברים לעמומק שזה ממש כיף, וממד שני היא לא כ"כ יודעת ללמד ( היא היא מורה במדרשות ולא בחטיבות...)
היא צועקת עלינו מלא- ולא מפסיקה לגעת בנו... ופשוט לא כיף לנו איתה...
- עד כאן פריקה-
עכשו אני צכה עזרה!!!
המחנחת שלי חדשה, בארך בת 40 ומשו כזה לא בסדר איתה ואיתנו...
היא מצד אחד מחבקת, מנשקת, קוראת לנו:נשמה ממי כפרה אהובה מקסימה וכו' וכו'.
אבל מצד שני- היא פשוט בלתי נסבלת.
היא הרבה פעמים צועקת עלינו ישר איך שהיא רואה אותנו, בלי לברר, לשאול, סתם ישר צעקות.
היא צועקת על בנוץת ספציפיוט במשך 10 דק רצוף מול כל הכיתה.
היא אומרת לנו שהרכזת והמנהלת הם הבוסיות שלה, אבל שבהם מבקשות שנצא מהשיעור שלה לעשות משו- אז היא לא מסכימה..
היא נוגעת בנו בצורה ממש לא נעימה.
וכשהיא עושה משו לא בסדר והמנהלת מעירה לה, אז היא צועקת עלינו כאילו שאנחנו אשמות.
והיא מוציאה בנות באמצע התפילה לכל מיני דברים, אפילו בשביל שיביאו לה דברים אישים מהאוטו ( שמחוץ לביהס).
היא איבדה לנו את ההצרות בריאות והאשימה את המזכירה..
כל פשלה שלה היא מאשימה אנשים אחרים!
ושני הדברים שבכי נוראיים:
1. היא מפרידה בין שתי הכיתות ממש, לא נותנת לנו לדבר איתם בחופשיות, מפרידה בהפסקות, בארוחת בוקר כיתתית ששתי הכיתות עשו היא לא הסכימה להם להיכנס אלינו!
2. אן לנו שום אמון בה!!!!!! היא כל יום מעבירה מקומות מחדש ואומרת לא' שזה בגלל ס' ול ס' שזה בגלל א'! דבר שפשוט לא נותן לנו להאמין ולבטוח בה. כל פעם שמישי יוצאת מהכיתה היא מתחילה לרכל עליה!
(ואם אני אדבר ברמה האישית- אז היא כל היום צועקת עלי בלי סיבה!!!!!!!!!!!! מרכלת עלי, שוברת לי תאמון בה ובבנות אחרות, עובדת עלינו, נוגעת בי בצורה לא נעימה) דברים פשוט נוראים!
למי לא פנינו- למנהלת, ליועצת, לרכזת אולפנית- מורה של הכיתה השניה, להורים, לכל גוף בביה"ס ( אולי הרב יעזור?)
ושום דבר לא השתנה!!! פשוט כלום! וכבר נמאס לנו! נמאס! נמאס!
מה אפשר לעשות.??![]()
ממש אודה למי שיוכל לעזור. וסליחה שזה לא כ"כ ברור..