ובנים עם בנות?
תגידו כל מה שאתם חושבים...
ובנים עם בנות?
תגידו כל מה שאתם חושבים...
קופקליפטוסגוררת למקומות לא טובים, וזה מתחיל בשיחה ונגמר בהתאהבות שהיא שקרית לחלוטין כי זה וורטואלי...
צריך לדבר ענייני וקצר... ולא רק פה, בכל מקום אם זה בסניף, בהתנדבות כלשהי וכו..
וגם באמיתי אני לא חושבת שזה כזה נורא אם יש לך גבולות ברורים
כי את יודעת, זה פורום דתי פחות או יותר, חסוי והכל הכל סודי.
אולי מישהו ימצא פה את זיווגו בעז"ה......
יש עניין מאוד גדול לא להתקרב לבנים שלא קשורים אליך ובואו לא נתכחש לזה שישר שמבינים שאתה בדיון רציני עם בן/בת השיחה מקבלת משמעות אחרת לגמרי.. וחוץ מיזה שכתוב בהלכה אם את מחפשת מקורות ש"אל תרבה שיחה עם האישה" ואם הבנתי נכון היא אומרת שבחיים שלה היא לא מדברת עם בנים מעיקרון!! ולכן פה מפריעה לה שהיא מגיעה למציאות הזאת.. סליחה אם קצת תקפתי. זה ענין מאוד מהותי אצלי![]()
זה לא הגיוני שיש אנשים שכלום לא מזיז להם..![]()
למה לא נוגעים במספריים בשבת? כדי שלא נגיע למצב של גזירה. זה לא בדיוק ככה בנים ובנות, אבל ככל שבן אדם מחמיר יותר הוא פחות מגיעה למצב של התמודדות מול העבירה.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים