למי יש?
תכתבו את השם
למי יש?
תכתבו את השם
דברי איתי בשיחה אישית / מסר"ש אני יביא לךך..
והודהה עדיף קליקותXD
וגם, לא חסר לי. אני מכירה את עצמי מספיק כדי לדעת, שאם היה לי פייסבוק, הייתי פי שתיים במחשב...וזה המון. סתם עוד משהו, אני ממש לא בעד לפתוח. לא חסר מה לעשות במחשב גם בלעדי הדבר הזה...
איהיה נחמד להכיר אנשים בפייסבוק
| פייסבוק | |
|---|---|
| פרטי החברה | |
| סוג: | חברה פרטית |
| שנת ההקמה: | 2004 |
| משרד ראשי: | פאלו אלטו בקליפורניה |
| מייסדים: | מארק צוקרברג |
| מוצרים עיקריים: | רשת חברתית |
| שווי: | $15,400,000,000 (2007) |
| הכנסה: | מוערכת ב-$500,000,000 (2007) |
| עובדים: | 700 |
| דף הבית: | http://www.facebook.com |
פייסבוק הוא אתר אינטרנט הפועל כרשת חברתית. האתר הוקם על ידי מארק צוקרברג, סטודנט לשעבר באוניברסיטת הרווארד, ב-4 בפברואר 2004.
האתר הוא בשימוש חופשי, לא גובה כסף בתמורה לשימוש בו, ומאפשר לגולש להצטרף ל"קבוצה חברתית" אשר לה הוא משתייך (עיר, מקום עבודה, בית ספר, דת) וליצור עם שאר חברי הקבוצה תקשורת ואינטראקציה. באפשרות המשתמשים ליצור לעצמם "רשימת חברים" (וכן לשלוח להם הודעות) וליצור לעצמם פרופיל אישי.
מארק צוקרברג ייסד את האתר כאשר היה סטודנט באוניברסיטת הרווארד. בתחילה היה האתר מוגבל לסטודנטים מאוניברסיטה זו בלבד, ואט-אט התרחב למקומות נוספים, עד שב-2006 הפך לפתוח לכול. כיום נמצא האתר במקום השביעי בפופולריות שלו ברשת[1], והוא כולל יותר מ-140,000,000 משתמשים פעילים [1].
ב-24 באוקטובר 2007 הודיעה מיקרוסופט כי רכשה 1.6% מהמניות של פייסבוק תמורת 246 מיליון דולר, מה שמשקף לחברה שווי שוק של כ-15.4 מיליארד דולר, משמע, כ-450 דולר למשתמש, על פי מספר המשתמשים בעת הרכישה.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%A7
לגבי תמונות- זה לא כזה נורא, כי רק חברים שאת מאשרת יכולים לראות את התמונות שלך.
בס"ד
מי שרוצה לדעת איך להגיע אלי שידבר איתי בשיחה אישית..
אנשים כאילו מחלקים פה פייסבוק חופשי?! אתם קולטים שמי שנכנס לכם לפייסבוק יראה תמונות שלכם וידע עליכם מלא דברים? אתם באמת רוצים את זה?
אה.. ומי שרוצה- שיפנה באישי (;
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים