היי שאלה קשה....נסיכת השומרון
מה יש שם??האלן
עצרו שמה נערים אבל שחררונסיכת השומרון
..כולם!!
עשו להם מארב משטרתיפשוט יהודייי
ולמה ניראלךניסו
השאלה מה את מחפשת?מיצ'ל
נכון, לפעמים המצבים הם אחרים, לפעמים מוחים כמו בעמונה לפעמים מתנהגים קצת אחרת.
אבל אני מציעה לך לחשוב מה את רוצה לייצג?
את רוצה לייצג ונדליזם ויצירת תגי מחיר? את רוצה לייצג קיצוניים שפוגעים בערבים סתם (אנחנו לא הם, גם אם פוגעים בנו לא אומר שצריך לפגוע סתם,במחבל כן, במישהו שמתנגד לנו כן אבל מראש זה לא תפקידנו!)
אחרי שתחשבי על זה ברצינות, תגידי לי אם את מעוניינת ליצור איתם קשר אני מכירה הרבה אנשים מבת עין.
אני מחפשת להיות איתם ולהציג להם בדיוק את הדעה שלךנסיכת השומרון
אני חושבמבשר שלום
כמובן שאפשר להתווכח מה רצונו,ובאיזה דרך לבצע,אבל שנאת אדם כי הוא שייך לעם או דת מסויימת זו לא דרך ה‘.
בפסח אנחנו לא אומרים הלל כל הימים,כי יצירי כפיו (המצרים)של ה טבעו בים סוף.
מי שמבין שהקבה ברא את הערבים,ומאמין בהקבה,לא מחפש להרוג את כל הערבים,או לפגוע בבני אדם שלא עשו כלום.
זו השחתה מוסרית ונפשית גדולה,שלא תואמת את נשמת היהודים המאמינים בתורת משה.
מובא במשנה באבות שתלמידיו של אברהם הם רחמנים,ביישנים וגומלי חסדים…
מי שמבין שאנחנו דתיים ועושים מה שהתורה אומרתפשוט יהודייי
כל מה שאתה כותב נכון ויפה, אבל..מיצ'ל
ותאמין לי שאני מסכימה איתך לגמרי שהארץ ישראל היא שלנו וצריך לגרש מפה את שאר העמים, הלוואי וזה היה רק תלוי בי, אבל כל עוד זה לא קורה אני לא נוקטת באמצעים!
תלמדי שוב מה זה דינה דמלכותה דינהפשוט יהודייי
כיום ה'מלכות' בארץ נתונה גם בידיי הגויים, לכן כתבתימיצ'ל
ולגבי זה שגם בזמן מלכות גויים אם אומרים משו נגד התורה חייב לקיים זה לא ממש נכון:
"אמנם מצווה זו, לגרש את הגויים שאינם מקבלים על עצמם שבע מצוות בני נח מחייבת אותנו בזמן שיש בידינו כוח, אבל כאשר יד הגויים תקיפה עלינו, אנו אנוסים מלקיימה" (רמב"ם הל' ע"ז י, ו). ויתכן שכיום, בעקבות הלחצים הבינלאומיים, אנו נחשבים כמי שיד הגויים תקיפה עלינו (האו"ם, ארצה"ב, רוסיה וכו...) ומכל מקום, אין אנו פטורים מלנסות לחתור למציאת דרכים לקיום הצו האלוקי. וגם כאשר אין בידינו כוח לגרש את אויבינו, מצווה עלינו לעודד את הגירתם בדרכים המקובלות בעולם (בימינו זה נקרא טרנספר, עידוד הגירה, וזה נעשה גם בארץ רק ברמה מאוד מאוד נמוכה.
ורק שתדע שיש חברי כנסת ופוליטיקאים שמעודדים לבצע טרנספר לערבים הגרים בארץ, וזה רק מראה שכן יש ניסיון לביצוע רצון ה' זה פשוט עניין של זמן!
הייתי שמח שתראה לי מקום אחדמבשר שלום
אקדים לך ואגיד שמי שמקבל את מרותנו ושלטון ישראל בארץ,ורוצה לשמור על 7 מצוות בני נח,כולל לא תגנוב,וובלי שאיפות של הקמת מדינה ערבית בארץ הקודש,יכול להישאר פה.
אם תעיין אפילט ברמבם בהלכות עבודה זרה-תראה שמה שהרב דיבר על זה שלא יהיו פה-הכוונה לעובדי עבודה זרה,שהמוסלמים לא כלולים שם.
אם תרצה להתווכח ולהווכח,מוזמן.
אני שאלתי את הרב שלי בדיוק ביום ראשון אם אנחנו חייבים לגרש מפה את המוסלמים…
ענית לעצמך תשובהפשוט יהודייי
ב.כתבת "שמי שמקבל את מרותנו ושלטון ישראל בארץ" הם לא. אולי יחידים כן...
ג.הרמב"ם כותב שאין בכלל גר תושב היום וכך נפסק להלכה.
ד.אם תפרט לי את 7 מצוות בני נח (לא זוכר את כולן בעל פה) תיווכח לדעת שהם עוברים על ככ הרבה מתוכם שבא נתחיל רק ב"לא תגנוב" ותשאל אנשים שגרים במרכז אפילו איזה כמות פריצות וגניבות מטורפת יש שם וכמה מתוכם ערבים.
מצויןמבשר שלום
אתה מדבר על מה שקורה בפועל-שהם גונבים,שואפים להקים מדינה,ולא מכירים בריבונות שלנו.
אבל ברור גם לך,שאם יש ערבים שעונים לכל התנאים האלה שאתה הצבת,ולא עוברים על 7 מצוות בני נח,הם יכולים להשאר פה.
בדיוק מה שאמרתי…
לא, בגלל שההלכה נפסקה עפ"י הרמב"םפשוט יהודייי
אז תראה מה הרמבם כתב על גירוש גויים בזמן מלכות ישראלמיצ'ל
ויתכן שכיום, בעקבות הלחצים הבינלאומיים, אנו נחשבים כמי שיד הגויים תקיפה עלינו (האו"ם, ארצה"ב, רוסיה וכו...) ומכל מקום, אין אנו פטורים מלנסות לחתור למציאת דרכים לקיום הצו האלוקי. וגם כאשר אין בידינו כוח לגרש את אויבינו, מצווה עלינו לעודד את הגירתם בדרכים המקובלות בעולם (בימינו זה נקרא טרנספר, עידוד הגירה, וזה נעשה גם בארץ רק ברמה מאוד מאוד נמוכה.
ורק שתדע שיש חברי כנסת ופוליטיקאים שמעודדים לבצע טרנספר לערבים הגרים בארץ, וזה רק מראה שכן יש ניסיון לביצוע רצון ה' זה פשוט עניין של זמן!
על סמך מה אפשר להתייחס בכלל ללחצים שהגוים מפעילים?פשוט יהודיייאחרונה
ש…?מבשר שלום
צריך לראות שאחרי הכלמתגעגעת...
אם עושים מעשים בשם התורה צריך שהם יהיו מההתחלה ועד הסוף בדעת תורה. ברוח ההלכה והתורה.
אי אפשר לעשות דברים "בשם התורה" כשבתכלס הבסיס הוא נכון אבל העשייה עצמה רקובה ופגומה ודעת תורה בהחלט לא נוחה איתה...
אני אישית מבררת כרגע ממש מה דעת תורה על תג מחיר... ממליצה לך גם כן...
מה את מחפשת בדיוק?פשוט יהודייי
מכיר חברה' משם...אוהב אותך ה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים