יש לי חברה, שעד לאחרונה הייתה ה-חברה הכי טובה שלי בערך... קרה מקרה, שאשמח לא לפרט כי כל פעם שאני מדברת על זה אני מתחילה להתעצב בערך אז... קיצור, כן היא היתה בכנות אחת מחברותיי הקרובות ואז בערך רבנו והיתה סוג של אי הבנה ועוד התנהגות שלה שקצת הכעיסה אותי ומאז אנחנו פשוט... אנחנו מנסות להתייחס רגיל אחת לשנייה אבל, אני מרגישה ריקנות גדולה מאד כל פעם שאני איתה כי אנחנו מסתובבות במעגלים אחת סביב השניה כי אנחנו מפחדות להתקרב לנושא הרגיש הזה. מצד אחד, אני רוצה לדבר איתה על זה, בדרך כלל אני בן אדם ישיר ואם משהו מפריע לי אני בדרך כלל מדברת עליו עם המישהי שקשורה לדבר הזה... אבל עכשיו אני מפחדת לדבר איתה כדי לא להרחיק אותה יותר ממה שזה עכשיו... אז, מה אתם חושבים? להתעלם וכביכול לפתוח דף חדש איתה? למרות שיכול להיות שנזכור את זה תמיד וזה יכול להתפוצץ כל שניה בערך? או לפתוח את הנושא הזה ויכול להיות שאאבד את החברות איתה לתמיד? החברות הזאת ממש חשובה לי! ואני ממש לא רוצה לאבד את החברות איתה, רק המחשבה על לאבד את זה גורם לי לכאב... בבקשה תעזרו
דבר שיושב על הלב ואני צריכה עזרה...אם באלכם כנסולייזקיד
הייאהבת ה
אז תקשיבי.גם לי הייתה חברה ממש טובה תמיד היינו ביחד,צחקנו,דיברנו,הייתי מספרת לה דברים אישיים (רק לה).היינו חברות ממש ממש ממש טובות!
ואז יום אחד היא פשוט נפרדה ממני!זה לא היא רצתה להיפרד זה פשוט סחף של בנות שקינאו בי ועשו עלי...
מאותו יום היא התחילה להיות איתם והיא התחילה ממש להעליב אותי מול כל הכיתה
זה היה תקופה פשוט נוראה!!!!!!!!
לאט לאט זה ניגמר אבל החברות שלה איתי ממש לא הייתה ברמה שהיינו מקודם-כבר לא סמכתי עליה יותר.
בקיצור אחרי שכל התקופה הזאת ניגמרה אני לא ממש מדברת איתה..זה רק כזה "בוקר טוב","שלום" וכו
אז זה מה שאני חושבת..לשמור קצת מרחק-כי זה יכול לבוא עוד פעם בבום לא לקת סיכון...![]()
בהצלחה חיימשלי![]()
![]()
בליחידוש
לדעת על מה מדובר קשה לומר בצורה החלטית
אבל יותר נראה לי שאם תפתחי את זה איתה בשיא הכנות, זה יהיה הכי טוב. אם יש לה קצת בגרות נפשית, והיא תראה שאת אמיתית וכנה, תוכלו ביחד לרפא את כל הפצעים שבקשר ביניכן. לא חושב שזה ירחיק אותה יותר.
וחבל להישאר במצב כמו עכשיו, זה באמת לא נעים ולא קל, ובמידה מסויימת אפילו יותר קשה מאשר אם לא היה עכשיו שום קשר ביניכן לגמרי.
מקווה שעזרתי
ואם תרצי עוד עזרה אפשר בשמחה כאן או באישי
היי יקרה ,א"י לעמ'י
כי גם שאני הייתי בכיתה ט' אז הייתה לי חברה ממש טובה ורבנו וכו . אבל אצלנו זה היה שלא דיברנו שנה שלמה.
ואז פשוט שנינו יזמנו אתזה בלי ידיעה שכל אחת רוצה ליזום אצל השניה .. וזה פשוט כזה יצא טוב שמעי אני חייבת לדבר איתך . מצד שנינו ..
וכן, דיברנו עלזה .. וזה היה הדבר הכי טוב שבעולם בערך ..
ועכשיו אנחנו עדיין החברות הכי טובות.. וכרגע אני בשמינית ואני חולהעלייה.
אז אניי הכיי ממליצה לך לדבר איתה . כי רק ככה מבינים .
בהצלחה נשמה

מותר לשאול למה ההתנהגות שלה הכעיסה אותך?אנונימית !!
אני חושבת שאת צריכה לדבר איתה.. (אם את רוצה להיות חברה שלה אז אל תסתירי ממנה כלום..)
אנשים אוהבים שאומרים להם את האמת!! (גם אם היא קשה).
היא בסוף תבין..
אבל את צריכה להגיד לה את מה שמפריע ומציק לך...
אחרת אין טעם לחברות הזאת
די אמאלהצמאה לך נפשי!אחרונה
באמת שהייתי בטוחה שרק לי יש את הסיפור הזה...זה מה שקרה לי מילה במילהההה!!!!!!!
בדיוק אתמול ישבתי עם עצמי חמש דקות (זה דבר שבעיקרון לא קורה לי כמעט אף פעם כי תמיד אני חושבת על החברה הזאת ואני נהיית עצובה בטירוף מזה..) ואז באמת הבנתי שאני חייה עכשיו בריקנות. (כמובן שנהייתי בדיכאון;)) כי אני לא נותנת לעצמי להפתח לבנות אחרות..אני די מצפה שהכל יסתדר... ואני מונעת מעצמי להתמלא מחדש בהרגשה הטובה שהרגשתי כשהייתי חברה שלה...
בעקרון לנו זה די התחיל בסוף שנה שעברה.. ובאמת שלשנינו אין מושג למה נפרדנו..כל החופש חשבתי על זה.. כשהתחילה שנה התעלמנו אחת מהשנייה וזה הגיע למצב שנמנעתי מלהיכנס לחדר שלה כדי לא לפגוש אותה..ולא היינו מדברות, אפילו שלום סתמי לא אמרנו..ובאמת שאין לי מושג איך זה קרה לי פתאום! זה הייתה לי תקופה כ"כ מאושרת שהרגשתי שיש לי סוג של משענת... די בתחילת שנה היא סוג של "תפסה" אותי לשיחה ודיברנו...בכינו מלא כי פשוט הכל יצא ממנו..אחרי השיחה חשבתי שיהיה יותר טוב ושנחזור להיות חברות-אבל לא, הכל המשיך ברמה השטחית ביותר. וזה הכניס אותי לעצבות ואני באמת לא אותה אחת שהייתי שנה שעברה..בעיקרון אני ממש רוצה לדבר איתה שוב ולהבין.. אבל אני גם מפחדת שאני יאבד אותה לגמרי...אבל מצד שני אני לא נותנת לעצמי להפתח ולהתחבר יותר לבנות אחרות...
אם למישו יש רעיון,עצה או לוידעת מה...אשמח לעזרה!!!![]()
סורי שתקעתי גם את הסיפור שלי (שהוא בעצם אותו סיפור..) פשוט זה נושא שממש בוער לי כבר הרבה זמן ולא הוצאתי אותו בכלל
ועכשיו זה פשוט זרם ממני..
(אפשר גם באישי, אבל אני לא יהיה עם המחשב עד יום ראשון..)
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים