שינה רצופה בלילהאנונימי (פותח)

רציתי לשאול- ממתי תינוק אמור לישון לילה בלי להתעורר כל שעתיים להנקה.

הבן שלי בן 9 וחצי חודשים- ועייפתי ..אני כבר לא יודעת מה לעשות כשהוא היה יותר קטן הוא ישן רצוף 5 שעות אומנם בתחילת הלילה - אבל היה לי קצת שקט ועכשיו הוא בתקווה ישן 3 או 4 שעות בתחילת הלילה יונק בסביבות 9-10 ומהשעה 12 בלילה הוא מתעורר כל שעתיים פלוס מינוס( מי סופר בלילה, אני מניקה מתוך ערפול עייפות, לפעמים בשכיבה תלוי-לפעמים הוא מעדיף דווקא בידיים)

בעלי אומר שאנחנו צריכים לנסות לגמול אותו מהנקה בלילה- שתינוק בגיל הזה כבר לא צריך לינוק והוא מתעורר מפינוק (כך עשינו אם בנינו הבכור אבל בגיל שנה והוא מלכתחילה ישן יותר)

ואני לא יודעת  אם הוא באמת רעב או שסתם בא לו אמא ...

תעזרו לי 

- אגב- הוא לא לוקח מוצץ- שום סוג של מוצץ ,כלום ,ניסינו את כל הסוגים גם הגומי העגול

תודה  

התינוק פשוט רעב!יהודית פוגל
מה שקורה בגיל הזה הוא שאת כבר לא יכולה לספק לו את התצרוכת שלו לשעות רבות. הוא תינוק גדול וזקוק להרבה אוכל. מומלץ: 1. להתייעץ עם מומחית לתזונת תינוקות. 2. לתת לו בערב בקבוק דייסה טוב, 3. אולי להתחיל עם אוכל מוצק. מנסיון אישי ועם נכדי שיהיו בריאים אני רואה את התהליך עשרות פעמים. תינוק בגיל הזה צריך א  ו  כ  ל   ההנקה בשבילו היא כמו שתיה בלבד. בודאי יקומו אלו ששומרות בקנאות על ההנקה ולא מוכנות להוסיף כלום, אז בבקשה, שיקומו כל שעתיים בלילה. כאשר כלותי או ביתי מגיעות לשלב הזה אני תמיד אומרת נחרצות: תני לו דייסה! וכך הן עושות וזוכות למנוחת לילה טובה, גם האם וגם התינוק. זה שהוא ישן יותר בלילה כשהיה יותר צעיר נובע מכך שאז היה זקוק לפחות מזון וכנראה הצלחת לספק לו את התצרוכת שלו. כ"ט
תודה, אבל...אנונימי (פותח)

ליהודית תודה על התשובה המהירה, במוחי עלה הרעיון שהוא יותר רעב וההנקה לא מספיקה לו

אבל והאבל הגדול הוא שהתחלתי לתת לו אוכל מוצק- אבל הילד לא ממש מתלהב חוץ מלאכול בשעות הבוקר מנת פירות מגורד, ואולי בהמשך היום כמה כפיות של עוד מאכל אחר אני לא מצליחה לשכנע אותו, וניסיתי מאכלים שונים במרקמים שונים ולא מצאתי את שאהבה נפשו (הבן הגדול שלי בגיל הזה אכל המון -מכול שפע הארץ ..לכן אני לא יודעת כ"כ איך להתמודד עם זה, ילד חדש, אופי חדש...)

אולי דייסה בבקבוק לפני השינה ( כמו שהצעת)..ננסה 

למרות שאני ממש לא מתלהבת ממטרנה- יש מצב להכין דסיית אורז/קוואקר ביתי בצורה נוזלית שיהיה אפשר לשתות אותו מבקבוק? אשמח להצעות

רק טוב

בטח את יכולה להכין דייסה עם החלב שלך יוקטנה
לדעתי אם הוא לא בעניין של מוצקים עדיין, אז זה סימן שהגוף שלו אומר שהוא לא בשל. הנה משהו שכתבתי על הנסיון שלי בנושא, עם הילדים שלי (התחילו בגילאים שונים).

לגבי ההתעוררויות - לדעתי הוא מתעורר כשהוא עושה פיפי, ואחר כך פשוט רגיל להירדם עם האוכל.
אז או ללמד אותו להרדם בשיטה אחרת, או להפסיק להאכיל אותו לפחות שעה לפני ההשכבה (קח שהוא יעשה את הפיפי הגדול לפני השינה).
מה שכתבת ממש מקסים!אנונימי (פותח)

נהניתי מכל שורה! את מתנסחת פשוט מעולה! ממש החכמתי והשתכנעתי... 

תפנקי אותנו בעוד מאמרים שלך, טוב? (בקול מתחנן ...)

בקיצור תודה!

כמה רעיונות אחריםיהודיה מא"י
כתבת שאת מאכילה אותו בלילה בערפול של עייפות - את מחזירה אותו למיטה שלו אח"כ או שהוא נשאר לישון איתך? כי לי היתה את אותה בעיה בדיוק, ומאז שהתחלתי לדאוג להחזיר אותו למיטה שלו אחרי שהוא יונק הבעיה נפסקה. זה קשה, אבל נסי להתיישב כשאת מאכילה אותו להאכיל אותו משני הצדדים, ואז להחזיר למיטה שלו. כשמניקים חצי מתוך שינה התינוק אף פעם יינק כמו שצריך ואז מה הפלא שאחרי שעתיים הוא רוצה לאכול שוב? חוץ מזה שתינוק שישן צמוד לאימא מריח את החלב, וגם משתמש באימא במקום מוצץ...
גם אני כמו יוקטנה חושבת שלא כדי להלחיץ ילד להתחיל לאכול אוכל מוצק, הוא ירצה לאכול כשהגוף שלא יהיה מוכן לכך, ולפני גיל שנה הנקה בהחלט יכולה לספק את כל מה שהוא צריך. אבל במקום לנסות ללהאכיל אותו באוכל נוסף את יכולה לנסות לאכול יותר בעצמך, כדי לגרום לחלב שלך להיות טוב יותר. להרבות באכילה של שקדים, אגוזים, בוטנים וקוואקר. לדאוג לצרוך כמות מספיקה של סידן וברזל וחלבונים וכמובן להרבות בשתית מים. בכלל לדאוג לאכול טוב ומאוזן.
אבל אם את בכל זאת רוצה דייסה  - נראה לי שאם תכיני את הדייסה עם יותר מים, ואז תטחני אותה בבלנדר היא תצא נוזלית מספיק כדי לשתות מבקבוק.
אפשר לתת דייסה בחלב שאובאנונימי (פותח)
תודה לכולןאנונימי (פותח)אחרונה

אנחנו מנסים עכשיו קצת לארגן סדר יומי יותר מסודר (אוכל שינה וכו') לקטנצ'וק

ולנסות גם להעביר אותו מחדרנו לחדר עם אחיו הגדול

נראה מה יהיו התוצאות

תודה לכולן על הרעיונות לקחתי לליבי נעדכן בהמשך

רק טוב

מחפשים קהילהאבא פגום

אנחנו הורים ל 7 ילדים גרים היום בשכירות ברמלה, בגרעין התורני ומחפשים להשתקע במקום עם קהילה תורנית אבל לא לוחצת. בגלל שאני עובד בבני ברק, מחפשים מקום שמצד אחד המחירים עדיין שפויים ומצד שני לא רחוק מידי מהעבודה. חשוב לנו קהילה תורנית שמשקיעה בילדים ונוער.

נשמח מאד להמלצות ☺️

ילגים מפרק א וצוואהיל 000

לא מצאתי פורום מתאים מקווה שפה אפשרי

שלום  בעלי נפטר יש לו ילדים קודמים

לנו משותפים

הכל היה בסדר לא ראיתי את זה בא

סעדתי את בעלי בזמן שילדיו קודמו בעבודות

אימא שלהם הילה חכמה הגיע חטפח בו בבית חוליל לגבות טת הילדים מול המשפחה שלא תראה שלא באים

ואני לא יכלתי לעבוד

כי גם לא רציתי בעלי קודם להכל

מבעל חזק שלא היה חולה  אף פעם לא ראיתי אותו שוכב עם חום או משהו דומה לא כדורים כלום

עובד פיזית קשה כל חייו

לא יכולה לפרט הכל

שמר הכל בפנים עד שהגיע למחלה ומהר הלך

ילדיו רצו מידע על כל  דבר

על עורך דין שמטפל אפלו אני ובעלי לא התענינו

לא הבנתי מה ילד שבקושי רואה את אבא שלו מתענין בקצבה

מאשים אותי שאני יודעל אל כל המידע

אין לי תו ירודה לא נותנים מידע  גם לאישה

אבל הם בשלהם

עכשיו הכל מובן הכינו את הקרקע

ילד שכל חייו לא הספיק לו מה שנתן רצה עוד

עגשיו מרגיש שיכול להכניס לי

אני לא בתחרות

הם יושבים מולי ומחלקים  את הבית

החלק שהם לא הבינו שאטאמטית הבית נאשם על שמםץ מי שמדריך אותם מהמשפחה לא מבין ולא אמר להם

הם אמרו לא נוציא אותך מהבית

לא בטוב לב,בהתנשאות

פה שתקתי

שאני רצתי עליו בעלי עבד ואני נלחמתי לקנות אותו כן מפרנבס עיקרי

כי לא היה שעות בבית וכל עול הבית היה עלי עד שהתמוטטתי בעבודה

ועבדתי פחות

לא היה לו עזרה משום צד

המשפחה שלו ידעה על מצבו הקשה

ולא באו לבקר פעם אחת

לא יצאו לקפה או שהבאו אליהם

רק רצו שנפכש במסעדה פעם בחודשים

אבל הוא לא יכח רצו לעשות וי

התנהגו אלי לא מכבד בבית חולים

קראו לי בשמה של,גרושתו

ולא אמרתי כלום

בעלי גוסס והם אבים איתי מולו

שתקתי

אבל הילדים שלו איתם יד ביד

אז גם אני שינתי את גישתי ואהיה בקשר עם משםלתן גם לי יש,ילדים

אימא שלהם השחקנית הראשית פה

הראתה לי שהיא איתי

ותקעה לי סכין בגב חיממה את הילדים שלא מבינים הרבה

על התערבות בכל נישא

לקחה את הפיקוד על משפחת בעלי לא ידעתי שהיא כל יום מדווחת עלי היתה מגיעה כאלו לעזור

ומדווחת הכל לא הבנתי למה המשפחה שלו לא מתיחסת

אלי

אני איתו בכל הטיפול והם  לא מתיחסים אלי רק לגרושתן אפלו קוראים לי בשם שלה

בשבעה היא לא יכלה לראות שברים חברים של בעלי הכל  רצתה לדעץ להתערב

היום הילגים שלו מתנהגים אלי כאלו זהו

הוא מת את כלום

רוצים את חלקם לא  מוותרים על כלום

אני לא גרה בבית ויש להם פה זכות

הכי כאב לי שהם התנתקו מאחים שלהם

ובקשר טוב עם המחה שלא ביקרה את האבא כי הם בדיור כמוהם

לא הבנתי איך אני הרעה פה

מה עושים אין לי עורך דין כל מי שהגעתי אליו לא היה בטוח במצב

חיבת עורך דין שיתן לי בטחון

אין פה מיילוינים אבל יש לי ילדים קטנים ואני לא בריאה מצבי לא ממד טוב נםשי פיזי

מצטערת לשמוע על בעלך ועל המורכבותנעמי28אחרונה

תפני לעורך דין.

לחוק לא אכפת מרגשות ומי מסכסך.

אם מגיע להם, מגיע להם, מה ששלך יהיה שלך בעזרת עורך דין טוב שישיג לך אותם.

פרסום הנסחן120

שלום וברכה,

חשוב לי מאוד לשתף בנס עצום שנעשה לנו.

לביתי הקטנה חולשת שריר בעין הגורמת לפזילה, לאחרונה הפזילה החמירה ונוירולוג מומחה הפנה אותנו לבדיקת הדמיה של המוח בהרדמה.

הילדים הם האוצר הגדול ביותר שלי והתפללתי לבורא עולם שיעזור לי לחזק את הביטחון והאמונה ולהילחם בפחד ובחששות שהרי הכל מאיתו יתברך מאבא מלך העולם.

ב"ה הבדיקה חזרה תקינה וקיבלנו את התוצאות מבלי להמתין את כל זמן ההמתנה המקובל.

"הודו לה'כי טוב כי לעולם חסדו" תודה רבה ריבונו של עולם,

כמה חשובה ויקרה הבריאות , כלום לא מובן מאליו .

בתפילה  לבשורות טובות ישועות וחיזוק הביטחון והאמונה והקשר התמידי לריבונו של עולם והבנה והכרה בכל הטוב שבורא עולם עושה איתנו.

עבודה סמינריונית על ליקויי למידהEva

שלום רב,

שמי חוה.

אני בהחלט מבינה שהפורום הזה לא בנוי לשליחה של שאלוני מחקר, אך אני לא יודעת לאן עוד אפשר לפנות.

אני והשותף שלי לכתיבת עבודה סמינריונית מפצים את השאלון מחקר שלנו כדי לסיים בהצלחה את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה הפתוחה.

אנחנו מחפשים אנשים עם ליקויי למידה אשר מתבטאים בדיסלקציה או בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה, אשר מילאו להם 18.  

אנחנו צריכים עוד 21 תשובות של אנשים עם ליקויי למידה לשאלון שלנו, אשר בוחן את ההשפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית.

האם יש בקרבתכם אנשים שיש להם ליקויי למידה ומעוניינים להשתתף במחקר או שאתם עצמכם עם ליקויי למידה שפירטתי בשורה למעלה?

אולי אתם מכירים מקומות לאן אפשר להפיץ את השאלון שלנו?

אם כן, אנחנו נשמח לכל עזרה אפשרית.

השאלון אנונימי וקל. אנחנו נתנו זמן מענה עליו עד 30 דקות, כך שלא צריך למהר לשום מקום ולהילחץ מהגבלת זמן.

קישור לשאלון: השפעה של לקות למידה על תפיסת מערכות יחסים מקוונות (משפחתיים / חברתיים / תעסוקתיים) שנוצרו ברשתות חברתיות ובדידות חברתית

תודה רבה לכם בכל מקרה.

יום טוב ונעים לכולם.

עוד הרבה ועוד קצת בבת אחתEvaאחרונה

אנחנו צריכים עוד 20 תשובות מאנשים שיש להם לקויות למידה המתבטאות בדיסלקציה, בדיסגרפיה או בדיסקלקוליה!

תעזרו לנו לסיים בהצלחה את תואר ראשון.

תודה רבה. יום טוב.

השבת אבידה - כלבי האסקי סיבירייהודיה מא"י
שני כלבי האסקי סיבירי נמצאו בהר כביר ביום שישי האחרון (חוה"מ פסח)

מי שיש לו רעיון למי הכלבים שייכים שיפנה אלי בבקשה באישי

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית

אולי יעניין אותך