א. אם את בונה עכשיו קשרים, תיזהרי עם זה מאוד. רובם באמת לא שורדים, וזה עצוב נורא אבל הגיוני מאוד.
ב. לבנים רמת הבגרות (לא כולם, אבל בכללי) הרבה יותר נמוכה משלך. ולכן אל תשקיעי את כולך בצפייה דרוכה לחתונה, כי לצערי הרב זה לרוב לא קורה. פשוט תזהרי, תפקחי את העיניים ותשליטי את השכל על הרגש.
ג. רעות, את צודקת שאנשים משתנים, אבל אני חושבת שהמילה היא לא נכונה. שינוי זה אומר שאתה נמצא במקום א', ועובר למקום ב'. יש דברים שצריכים שינוי, מידות ותכונות שצריכות ברוב רובם להיעלם- ילדותיות למשל, שככל שמתבגרים אתה פחות ילדותי, וזה אכן דבר שצריך שינוי. מה שכן, אני חושבת שלהתפתח זה מילה יותר נכונה, את נמצאת במקום א' ועוברת לא' משופר. לגירסה יותר טובה משל עצמך. את נהדרת ונפלאה איך שאת עכשיו, אבל תמיד יש מקום לשיפור, ותמיד ישנו שיפור- כל יום את משתפרת ומתפתחת!!
ומניסיון, אני גם בגיל 12 כבר התחלתי לחשוב על כל הנושא הזה, ואני נורא מצטערת על זה. זה שינה אותי (אכן שינה, לא רק פיתח- נפטר מתכונות שאני שמחה שלא נמצאות איתי יותר- אבל זה כאב), וזה גם פיתח אותי ב''ה. השנים האלו היו חוויה מאוד חשובה בשבילי, אבל ת'אמת ת'אמת- הייתי מעדיפה למחוק אותם!
המון המון ב''הצלוחס!!
ותזכרי, כל דבר בעיתו ובזמנו.