אז כן זה לא חובה לעשות שנה נוספת אבל אני מרגישה שאני חייבת לעשות ואני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי,אני מרגישה שחזרתי לכיתה י"ב כמו לפני שנה ושאין לי מושג מה מתאים לי,אני כל כך מבולבלת.
מה שבטוח זה שאני לא רוצה גני ילדים וחינוך מיוחד.
הצעות?
אם את לא יודעת מה את רוצה לעשות שנה הבאה,
אולי אל תעשי שירות שנה שניה, אלא תצאי לעבוד\ללמוד\חופש,
גם זה מספיק חשוב..
אני כ"כ מזדהה איתך איתך.. זה אפילו יותר קשה מלחפש שנה ראשונה.. אני לא יכולה להבריז מהשרות כמה שאני רוצה כדי לבדוק מקומות אז אני לא מוצאת..
יש לך כיוון? אני יכולה ממש להמליץ לך על התקן שלי בפדואל ישוב מקסים בשומרון בבוקר עובדים בבי"ס עוזרים לתלמידים ומארגני פעילויות חברתיות ואחה"צ עובדים אצל כל מיני משפחות בישוב שצריכות עזרה. אם זה הכיוון שלך בואי לבדוק!
לכי לבית חולים....
או לאולפנה או לכפר נוער....
בהצלחה
ממש ממש מומלץ לשנה שניה שמצד אחד נותנים בה, ומצד שני גם מתמלאים-
מדרשת נגה בקדומים.
אני עשיתי שם, אמנם שנה ראשונה, אבל היה פשוט מעולה!
יש לימוד מעניין בהרבה תחומים, וגם הרבה תקנים שממש הגיוני שיתאימו לך- גם בקדומים וגם בכפר סבא,
בקיצור, שווה לנסות...
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..