משעמם לי..rotem yosef 10

מ-ש-ע-מ-ם ל-י!!!!!!

אכן, החיים משעממים....קוצ'יניו
רוצה עצה-
פשוט ללכת לישון....
(מעניין מתי זה ינעל..)
עצה טובה!מלכה=)
יש לי רעיון גדול~~אני~~

תתאבדי.

רעות מה זה העצות האלה?? תתאבדי את בעצמך למה לומר לכיפה אדומה!!!
לאחריםם????
o.k - no problem~~אני~~

אגב, כולן מוזמנות אלי עכשיו לסעודת שחיתות. כי הרי ידוע שאחרי שאוכלים אז מתעייפים. אי לכך אני מאמצת את השיטה, וכדאי לכן לבוא לפני שתיגמר חבילת הקורנפלקס וחפיסת שניצלוני סויה ונקניקיות טיבעול.

לאיפה לבוא?ישי ויזנר

אני מגיע...

|גווע ברעב|

הסבר-~~אני~~
אתה הולך ישר, ישר, ישר ואז אתה רואה מן בור ענק כזה, שם אתה לא עושה כלום אלא ממשיך ישר. אח"כ אתה רואה עץ כזה של תאנה, אתה עוד הפעם לא עושה כלום. שם אתה תראה כלבלב חמודי כזה, שם אתה סופסוף פונה ימינה, ואז אתה שומע כזה קול של צופר של מכונית. ברגע שתשמע תדע שאתה קרוב, ואז אתה עוצר במקום וחושב לאן לפנות. אח"כ אתה מחליט שאין לך מה לבזבז את הזמן שלך על לחפש את הדרך הארוכה לחדרי הקטון, אבל אז אתה תמצא מפה. סמוך עליה. אתה לא צריך את כל ההסברים שלי אם תמצא את המפה המבוקשת. [אם לא תמצא אותה זה כבר סיפור אחר].
דרך צלחה
נשמע לי דרך ארוכה מדי.ישי ויזנר

את תספיקי כבר לגמור את כל האוכל עד שאני אגיע!
זה לא תקין!

ואיך אני יכול להאמין למפה?
אם את עבדת עלי ק"ו שהיא יכולה גם לעבוד עלי...

בעוד אתם מתמהמהים, חלקיקי הקורנפלקס מאיימים להיגמר~~אני~~
אי לכך אני סבורה שאם נעשה רשימה מסודרת, יישאר לכולם. כל יום יהיה ארוחת שחיתות אצל ציפור לילה אחרת. אני אתחיל כי אני ציפור לילה מזן נדיר ומיוחד, נדיר ביופיו ובעומקו.  קוים המגיעים אלי החדרה- 000, 090, -78, 645-כל אחד רשאי להביא סוג אוכל אחר. אני אביא ממחסני הנקניקיות שלי כמה נקניקיות, ככה יישאר לכל אחד. אתה מביא שניצל. 
יש לי רעיון יותר טוב.ישי ויזנר
אני אתחיל כי "תדיר ושאינו תדיר- תדיר קודם".
אני אביא מכל המאגרים שבחדרי הקט המבורגרים / וופלים / שוקולדים / עוגיות / לחם (והכל באמת נמצא שם... ).
אתם תביאו רק תנור / מנגל חשמלי / כירה חשמלית + מחבת בשביל להכין את ההמבורגרים...
מה, גם אתה מחביא מתחת למיטה שניצלים לשעות קשות?~~אני~~
אני מחביאה מתחת למיטה שניצלים , נקניקיות, שווארמות, מכל הבא ליד..(ולפה..) זה לשעות קשור הבאות עלינו ומאיימות לשוברינו... 

יש לי מחבת, אבל הוא במטבח. ואם אני אקום למטבח שוקי העכבר יראה אותי ויגיד אותי לאמא. מה לעשות? 
לא, אני מחביא בארון.ישי ויזנר

מפאת זוללנים רעבתנים שמסתובבים בפנימיה ואוכלים וחוטפים מכל הבא לבטן, וכל מה שבדרך.
ואת הבשר- במקרר. אני אוהב לאכול בשר טרי... |זאב|

יש לי רעיון- תזרקי חתיכת שניצל לקצה המסדרון, הוא ירדוף אחריה, וככה תוכלי להתגנב למטבח!

אבל העכברים אצלינו צימחוניים מפונדרקים~~אני~~
הוא טוען שהוא רוצה רק גבינה צהובה מסוג קצ'קבל שיובש בשמש הקופחת 23 וחצי שעות לפחות. מה אני אמורה לענות לו? 
הייתי אוכלת פעם את הנקניקיות בעודן קפואות, אבל אמרו לי שזה כמו לאכול אותן 'נע'. [למרוש שהם מסוג סויה מגעיל במיוחד. בקיצור- גועל נפש מרוכז, פימו מסוג נדיר]. אי לכך אני חייבת מחבת.
אני חוששת שאין בשעה כזאת מישהו שיכול לבוא. אי לכך אני סבורה שכל יום מישהו אחר יכין את הנקניקיות- היום אני למשל, ואז פשוט אשלח אותן לכם באימייל או במסר"ש. כך תאכלו ותשבעו. כמו שנאמר- 'יאכלו ענבים / ענווים וישבעו..'
מה לענות?!ישי ויזנר

לתת לו. אחרת איך תצאי אל המטבח?

נקניקיות טבעול גם אני הייתי אוכל ככה, אבל אין מה להגיד- המתכון של פעם זה לא המתכון שלה יום... |נאנח| |חש זקן|

יש הרבה אנשים.
כמה מחוברים כרגע:
"להבת-כוח","ruthi","matanyalan","אריקל", וכו'....

ונעבור לסטייקים.. (על תבנית 'ונעבור לפרסומות'...)~~אני~~
צר לי, אך בלי לשים לב גמרתי את כל הנקנקת. 
הסטייקים מוגשים עכשיו. אתם פשוט מפספסים.
לקראת שעה 4 לפנות בוקר יוגשו השווארמות |מזיל ריר;(|

נ.ב- לי יש יותר חברים  מחוברים ברשימה.. ננה בננה שוקולד בטטה..

אגב, תמיד תהיתי- מי הגברת המכינה את הנקניקיות?~~אני~~
כשהייתי קטנה תמיד דימיינתי שיש גברת ששמה טיבעולה, והיא עומדת במדינה הטיבעוליאדה ומכינה נקניקיות טיבעול מטובעלות טיבלענים. עם הרבה חיידקי פירפלצקוקוס וחיידקי טיבעוליה. מה ההשערה שלך?

נ.ב- אמרתי לשוקי. הוא אומר שהוא לא רוצה לאכול עכשיו שניצל כי אז הוא ייתבשר. ואצלו זה הפוך- ככל שהלילה נהיה יותר מאוחר, כך אצלו הוא יותר 'מתחלב'- אצלו נגיד ב-4 לפנות בוקר זה עוגת גבינה, ואצלינו זה שווארמה.
מכירים אותך. לא איכפת לך ממנו.ישי ויזנר

אנשים תמימים שגוועים ברעב ואין מושיע בידם ולבטנם...

טעות.
אף אחד מהם (טוב, רק אחד) לא ברשימת החברים שלי, ולהיפך, לא רשמתי אף אחד מרשימ החברים שלי (חוץ מ-1).

אם כך, איך ידעת שהם מחוברים?להבת-כוח
רעות, השערתי, שיש מלא מלא אומפלומפיים שעובדים בבית חרושת בערץ טיבעוליידה, שנמצאת בחור קטן איפשהו. את כל המוצרים הם מייבאים לכאן, א''י בכבודה ובעצמה.
ניחוש + קצת ניסויים שאני עושה...ישי ויזנר
טוייב ב''הצלחה בניסוייםלהבת-כוח
עכשיו כשבטני מלאה בשניצלים, ישבתי וקראתי כמה בדיחו~~אני~~

כמה בדיחות, והרי הן לפניכם:

Forum/Forum.aspx/t92973#892344

תצחקו, זה בריא למוחינו החמוד ששוקע אט-אט בתהומות הבינה הבלתי נלאת של רדידות העולם הזה. אי לכך ובגלל זאת, קראו ותשקעו בעולם הבדיחות הבילתי מצחיקות בעליל. קיצטור משעמם לי ואני מתחילה לחפור . על כן ברגעים אלו ממש, כשעות כמה דקות של דקותיים מגיע לפורומינו הקט ריח של נפט, ועוד כמה עשוריים של שניות תריסר נגיע לזהב, אומרת אני לכם היו שלום, רק טוב תמיד.

רעות זה יותר נשמע כמו צוואה או מכתב התאבדות.......כיפה אדומה!!!
חח הבדיחות דווקא חמודות...
וואו, הגזמתם...אנונימי (פותח)
עד 1 בלילה אתמול, והיום על הבוקר?...משועממים...
זה נקרא מכורים...~~אני~~

באיזה שלב התמכרות אתם?
הסכיתו ושימעו יום בחייה של מכורה טיפוסית: (אני רמה 10). באיזה אתם?

אני קמה בבוקר, אחרי שינה קצרה נטולת קפאין.
פוקחת את עיני המסרבות להיפתח, ומדליקה ת'מחשב. מתענגת על הדקות העלובות שיש לי בשעות הבוקר, לבדוק מה קורה בפורום.
בעודי מתמתחת בנסיעה לביה"ס, אני מהרהרת נוגות בפורום
לימוד נהיגה.
בתפילת אני חושבת מה מתרחש ממש ברגעים אלו בפורום
תפילה וישועה.
בשיעור יהדות, הלא הוא תושב"ע, אני חושבת בערגה על פורום
'בראש יהודי'.
בשיעור מוזיקה שאין לנו, אני מהרהרת בפורום
'צלילים ומוזיקה'.
בהפסקת 10, כשאני מגלה ששכחתי את שמונת הסנדוויצ'ים שהכנתי לי, אני נזכרת בגעגועים בפורום
'אוכל ומתכונים'.
האסוציאציה הראשונה שעולה לי בראש למראה הלחם החי עם עלי התרד המתים שחברתי מציעה לי, היא :
'טבעונות ואוכל אורגני'.
בהפסקת 12 אני נוהרת לחדר מחשבים. אני טיפה מתחזקת.
אח"כ שעתיים ספרות, אני חולמת בגעגועים רבים על פורום 'סופרים וסיפורים'.
וכאן מתחיל שלב הקריז: (לבירורים נוספים עיין
פה).
בתחילה אני נהיית חיוורת. אח"כ חולשה פושטת בי. כל ורידי מצטמקים ואני מזיעה.
ואז אני מבינה- אני מכורה.
בשארים כוחותי אני מגיעה הביתה. אל המחשב אני ניגשת.
כוחות חדשים מוזרמים בעוקריי. הכל נראה פתאום ורוד.

איזה חומד!להבת-כוח

רעות!!! איזה מתוקה!

אשכרה מיומנו של מכורה, מניסיון ;)

באמת מתי ימחקו לכם את זה..טל_טולאחרונה

כמה דברי הבל ושטות..IבפאתוסI

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך