למה באתי עולם?
על מה אני יכול להשפיע ?
בשביל מה בעצם נבראתי?
אשמח אם נפתח פה דיון עלזה....
גם אני רציתי לשאול על זה....
"אדם נולד ל70-80 שנה כדי לעשות טובה בגשמיות ליהודי אחר"
זה לא סתם איזה הכרזה
שום בנאדם לא באמת יודע מהי שליחות אבל יש לו תפקיד בעולם שכשהוא עושה אותו. נגמר תפקידו בעולם(לאאאא נכנסת לזה אבל עובדה שיש כאלה שמסיימים בגיל 40 ל"ע שנתיים יש גם ויש גם אנשים בגיל 96 שעוד לא עשו תיעוד שלהם. אדם צריך להיות מודע שכל תפקידו בעולם היא לעשותך דבר אחד (לרוב) ובזה תמה שליחותו כל אחד בזמן אחר.
כלן אחד דבר אחר.
לכל אחד יש משו אחר שזה התפקיד שלו.
אפשר להגיד שבגלל שאני ככה וככה אז זה התפקיד. [אבל בננו. מאיפה אתה יודע מה מסובב כל הסיבובים החליט לך?!]
אתה כן יכול להועיל ולהשפיע בתחומים ובאינטגנציות שה' חנן אותך (כובן כנראה לטוב) אבל מה השליחות שלך??
אגב, יש (כאלה ש) אומרים שהתחום שאתה הכי צריך להשקיע בו זה דפקא הדברים שקשים לך. עליהם אתה הכי צריך להתמקד לא על הדברים שבאים בהינף יד..
מקווה שהבנתי ועניתי לעניין המדובר...
אני חושב שחשוב שאדם ישקיע גם במה שהוא טוב בו, כי שום דבר לא *באמת* בא בהינף יד. אם הוא טוב בזה סימן שזה משהו מהותי ב"מי שהוא בעולם". כמובן גם לתקן את הדברים שמאתגרים
שזה דווקא יותר בדברים הקטנים והפחות משמעותיים, שבעבודת ה' אם אתה עובד את ה' אתה משפיע ברור שלכל אחד יש משמעות גדולה אבל לא כולם (רוב האנשים) לא יודעים מה היא וזה מתברר רק בסוף... ועבודת ה' זה ההכוונה שלך בעולם אם תלך איתה תעשה את מה שאתה צריך לעשות ותתקדם...
גם בתור ילד או בן נוער יש לך צורת מחשבה נכונה, לפעמים לאדם מבוגר יותר היא תיהיה יותר רחבה אבל לא תמיד וגם לא תמיד יותר נכונה, בכל מקרה זה לא אמור להשפיע עליך, אתה עדין חייב לנסות לבדוק ולראות בעצמך כדי להרחיב ולתת את נקודת המבט הייחודית שלך בנושא, וככה אם תעבוד את ה' בצורה פתוחה שכן מקבלת את זה שאתה עדיין צעיר וצריך ללמוד, אבל גם עם הכרה בערך שלך תקבל ותמצא את "ההדרכה".(זה לא מחייב שזה יבוא בתור הארה פתאום שתבין מה התפקיד שלך- זה תהליך...)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים