אולי נכתוב פה משהו בהמשךהנסיך הקטן.
התגעגעתי פשוט להניח את המחשבות ולתת לאצבעות להיסחף
אביגילללללשִׁירָה

שירההההההנסיך הקטן.
טוב ננסההנסיך הקטן.
אז בואו נתחיל באיך אני מרגישה. קר לי ואני מכוסה בשמיכת פליז ופיג׳מה של דמבו אהוב ליבי וכאילו מישהו לקח את הגרון וכיווץ אותו ושפך עליו חומצה וקרח וזרק לים המלח ואש הואיל בטובו להחזיר לי אותו.
איך אני מעגישה נפשית? די חרא אפשר לומר. אבל מה זה משנה כי זה התחלה והכל יעבור ויהיה טוב וגמככה אני אסיים את השנה בלי חברות כמו כל שנה, אז חבל לבכות על משהו שאין לי שליטה בו. נכון עברתי דירה, למה חשבתי שזה ישנה משהו. זה רק מראה שצדקתי שלא רציתי להיות בדירה הזאת מההתחלה. זה רק מראה שבסופו של דבר אני באמת יודעת מה טוב בשבילי
חדר לבד זה ליגה של העולם רק שככה אף אחד לא מודע לקיומי, אני הולכת לישון וחושבים שעוד לא הגעתי לדירה ואפילו לא טורחים לבדוק את העניין
שוין
באלי שבוע חופששש אין לי כח
לפחות יש פיגמה של דמבו והמון שירים חדשים שהורדתי
השבת היתה לי שיחה ארוכה עם אדר על זוגיות ואם מתאים לנו חבר ומתי נתחתן ואיזה הזוי שלחברות שלנו כבר יש יחדים ואיך זה שכולן, אבל כולן, כבר בשלב של החברים ואנחנו נשארנו מאחור. זה די צפחיד כל העניין הזה. וכמה שאני רוצה חבר וזה יהיה כיף ויהיה מי שיקשיב לכל השטויות שלי ויאהב אותי באמת, אני אצטרך להיות אותו הדבר כלפיו, ואיך יהיה לי כח להכיל מישהו שלם כשאותי אני עדיין מדחיקה ולא רוצה בכלל לגעת בי?
וקשה לי שכולן מתכננות את החיים שלהן לפי החתונה, מתחילות ללמוד עכשיו כדי שעם הילדים זה לא יפריע, לא עושות xx כי הלו, מי אמר שהחתן יאהב אתזה?
(לא שאני יותר טובה אבל בסדר)
ובזמן האחרון אני כל הזמן חושבת שהייתי קצת מגעילה באיך שנפנפתי אותו לפני חצי שנה. הוא בסהכ היה נחמד אלי ואני בעע
כואב לי הראש וממש אין לי כח לשבת שעוד רגע כבר מגיעה אגב
אין לי כח לשבוע הזה אבל אני אופטימית אז יהיה טוב בעזרתו
אז היו שלום ותודה על הפאה בלונדינית והסנדל הירוק
יפה שליחלילית אלט
יאו באלי לתת לך נשיקה וחיבוק גדולשִׁירָהאחרונה

הלוואי שהיינו יכולות להיות חברות..

רק שאנחנו לא אוהבים פאות ובטח שלא בלונדיניות, אבל בבקשה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך