החלטתי עם עצמי וקצת חשבתי והרהרתי ובסוף קיבלתי החלטה סופית! ואני שלמה עם הבחירה שלי....
אז בטח אתם אומרים לעצמכם:( נו... תגיעי כבר לפואנטה ואל תחפרי... )(בטח גם עכשיו על מה שרשמתי... חחח:-))
אז אני לא יחפור יותר מידי...
אז ככה: קיבלתי על עצמי את ההחלטה לעזוב את הפורומים לתמיד! אני באמת פעם ראשונה שאני שלמה עם מה שאני עושה ואני גאה בעצמי על זה... כי היה לי מאוד קשה להיות פה...
אבל גם אני חייבת להגיד שזה מאוד עזר לי בהרבה דברים בחיים... והרגשתי שאני לומדת פה הרבה דברים מכל אחד, חידשו לי הרבה דברים, האירו לי על כל מיני דברים מסויימים וגם העירו (ממקום טוב!, כמובן...)ואני באמת הייתי פתוחה לקבל ביקורות ומאוד שמחתי שהעירו מידי פעם כי זה מאוד חשוב וצריך שיהיה את זה!
וקיבלתי כל הערה... וכיבדתי את ההערות ומהמקום שממנו הם מגיעים...
זה היה לי מאוד חשוב כי גם למדתי על עצמי דברים מההערות האלו...
אז באמת שבגדול מאוד שמחתי לקחת חלק מהפורום המדהים הזה!! כי באמת הפורום הזה מאוד עוזר ומקדם! וגם כולכם אנשים מדהימים וטובים!! ולמדתי מכל אחד מכם כ”כ הרבה...(זאת בהחלט הייתה בשבילי התמודדות לא קלה להיות כאן.)אבל בגדול זה מאוד עוזר בהרבה דברים ןבמיוחד שזה מאוד כייף לשמוע דעות שונות ומגוונות בכל מיני נושאים...
אז באמת אני מעריכה כל אחד ואחד ממכם!
ואתם מופלאים ומדהימים!! ואנשים טובים....
אז אני יסיים בתודה לכם על הכל!!!! (אין צורך להרחיב. כי אני לא יסיים..)אני רק יגיד שזה ממש לא מובן מאליו שאם הייתי צריכה עזרה במשהו מסויים הייתם פה ועזרתם ותמכתם ונתתם עצות... אז את הכל אני מעריכה ומוקירת תודה לכם על זה שהקדשתם מזמנכם.....
אז באמת תודה לכם על הכל!!!!!!!!! אין לי פשוט מילים.....
אז תודה רבה!
מקווה שתבינו את ההחלטה שלי....
אני גם מצטערת שפגעתי פה במישהו באופן אישי או כללי!
בין אם זה במודע ובין אם לא...
זה לא מכוונה רעה חלילה!! ואני מבקשת סליחה ענקית!! ואני ממש מצטערת אם מישהו נפגע ממני, אם זלזלתי, לא התייחסתי, אם שפטתי מישהו או אנשים מסויימים....
אני ממש מצטערת! ומקווה שתבינו שזה לא ממקום רע...
אני מקווה שמי שפגעתי בו אז יקבל את סליחתי!!
אז תודה רבה לכם!!
מעריכה ממש מכל הלב!! :-)
נ.ב. אם מישהו תהה איפה אני או למה אני לא עונה אז שיידע שעזבתי ואני לא יהיה פה יותר..... אז אם אני לא עונה שלא תחשבו שזה בכוונה או שלא באלי... אז שתדעו...
מקווה שתבינו....
סליחה על החפירות ואם זה יצא ארוך מידי....

בהצלחה יקרה!!!