טוב. אז אני יודעת שכבר רשמתי משהו דומה לזהאנונימית !!
בעבר... אבל עכשיו זה באמת סופי...
החלטתי עם עצמי וקצת חשבתי והרהרתי ובסוף קיבלתי החלטה סופית! ואני שלמה עם הבחירה שלי....
אז בטח אתם אומרים לעצמכם:( נו... תגיעי כבר לפואנטה ואל תחפרי... )(בטח גם עכשיו על מה שרשמתי... חחח:-))
אז אני לא יחפור יותר מידי...
אז ככה: קיבלתי על עצמי את ההחלטה לעזוב את הפורומים לתמיד! אני באמת פעם ראשונה שאני שלמה עם מה שאני עושה ואני גאה בעצמי על זה... כי היה לי מאוד קשה להיות פה...
אבל גם אני חייבת להגיד שזה מאוד עזר לי בהרבה דברים בחיים... והרגשתי שאני לומדת פה הרבה דברים מכל אחד, חידשו לי הרבה דברים, האירו לי על כל מיני דברים מסויימים וגם העירו (ממקום טוב!, כמובן...)ואני באמת הייתי פתוחה לקבל ביקורות ומאוד שמחתי שהעירו מידי פעם כי זה מאוד חשוב וצריך שיהיה את זה!
וקיבלתי כל הערה... וכיבדתי את ההערות ומהמקום שממנו הם מגיעים...
זה היה לי מאוד חשוב כי גם למדתי על עצמי דברים מההערות האלו...
אז באמת שבגדול מאוד שמחתי לקחת חלק מהפורום המדהים הזה!! כי באמת הפורום הזה מאוד עוזר ומקדם! וגם כולכם אנשים מדהימים וטובים!! ולמדתי מכל אחד מכם כ”כ הרבה...(זאת בהחלט הייתה בשבילי התמודדות לא קלה להיות כאן.)אבל בגדול זה מאוד עוזר בהרבה דברים ןבמיוחד שזה מאוד כייף לשמוע דעות שונות ומגוונות בכל מיני נושאים...
אז באמת אני מעריכה כל אחד ואחד ממכם!
ואתם מופלאים ומדהימים!! ואנשים טובים....
אז אני יסיים בתודה לכם על הכל!!!! (אין צורך להרחיב. כי אני לא יסיים..)אני רק יגיד שזה ממש לא מובן מאליו שאם הייתי צריכה עזרה במשהו מסויים הייתם פה ועזרתם ותמכתם ונתתם עצות... אז את הכל אני מעריכה ומוקירת תודה לכם על זה שהקדשתם מזמנכם.....
אז באמת תודה לכם על הכל!!!!!!!!! אין לי פשוט מילים.....
אז תודה רבה!
מקווה שתבינו את ההחלטה שלי....
אני גם מצטערת שפגעתי פה במישהו באופן אישי או כללי!
בין אם זה במודע ובין אם לא...
זה לא מכוונה רעה חלילה!! ואני מבקשת סליחה ענקית!! ואני ממש מצטערת אם מישהו נפגע ממני, אם זלזלתי, לא התייחסתי, אם שפטתי מישהו או אנשים מסויימים....
אני ממש מצטערת! ומקווה שתבינו שזה לא ממקום רע...
אני מקווה שמי שפגעתי בו אז יקבל את סליחתי!!
אז תודה רבה לכם!!
מעריכה ממש מכל הלב!! :-)
נ.ב. אם מישהו תהה איפה אני או למה אני לא עונה אז שיידע שעזבתי ואני לא יהיה פה יותר..... אז אם אני לא עונה שלא תחשבו שזה בכוונה או שלא באלי... אז שתדעו...
מקווה שתבינו....
סליחה על החפירות ואם זה יצא ארוך מידי....
וואו מהממת!א"י לעמ'י
ביי!!!!מכורה לכתיבה!!!

בהצלחה בהמשך החיים!!

כל הכבוד לך! בהצלחה רוצה מעבר

חבל לנו בהצלחה יקרה!!!פיצוחיתאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך