זה סתם סיכום טיול עיון:
זה התחיל מדהים מההתחלה:
יום ראשון:
- הגעתי לבנייני האומה ויצאנו בזמן! (לא קרה לי אף פעם בחיים)
- היינו במדרשת חלוצה, והייתי בטוחה שנהיה במקום מזעזע, והיה שם נקי ויפהפה ומטופח.
- הנושא היה אינטרנט, אז הייתה הרצאה חביבה מינוס על מה האינטרנט והסמארט עושה לאנשים.
כל ההרצאות היו לא אובייקטיביות בעליל, ובגלל זה גם לא מעניינות- שמעתי את מה שידעתי שאני אשמע, ולא משהו מיוחד\פורץ דרך\מחשבה.
- סיור בחממות של הישוב, ויצאו לי תמונות חתיכות!
- מלחמת צבע (לא משנה שרק יב' השתתפו ואני רצתי בצדדים.
- הרצאה של הרב פנגר על נפילות, שממש ציפיתי ממנה. וסתם היה לא מקורי.
- ארוחת ערב טעימה. (ואתם לא מבינים איך התלהבתי שהיה מספיק אוכל לכולם!)
- קיבלנו את הקפוצונים (שיצאו לא יפים בכלל- אבל נוחים)
- עוד הרצאה משעממת.
- מיני הרקדה מאולתרת (הכי כיפית ושמחה שהייתי בה)
- משחק מוחות, מן משחק כזה של קליקים (והיינו מקום 3)
- הלכתי לקומזיץ , וניגנתי בגיטרה, ודיברתי עם ילדה חמודה נורא מיא' שהיה לנו המון דברים במשותף)
- הסתובבתי בין החדרים ודיברתי איתם.
- רקדתי עוד קצת
- דילגתי לחדר אוכל
- עשיתי ריצה
- הלכתי להעלות את כל הקלוריות מהפונדו שיב' עשו.
- החלטתי שהגיע הזמן ללכת לישון, והתארגנתי, ואז @גלידת לימון הנהדרת באה לביקור בחדר שלי, והיא היתה כזאת מקסימה שאתם לא מבינים.
- ישנתי.
יום שני:
- איציק העיר אותי
- חוה חפרהה לי (אוקי, שעת סיפור: היתה לי מישהי בחדר פשוט זוועתית עם קול של צפצפה שדיברה איתי על הבוקר, ובאמת ששקלתי להתאבד ברגעים אלו.)
- פינקו אותנו במעדנים שאווים ברמות.
- המנהלת חפרהה באוטובוס (אותו סיפור עם חוהלה)
- רכבתי שעה על גמל (וכואב לי עדיין האחוריים מזה. פשוט עינוי מתמשך)
- הכנתי בחולות הצבעוניים בקבוק יפהפה, שנהרס לי בתיק 
- הגענו לקניון תמר, שזה מסלול אתגרי נורא, שבהתחלה הייתי בטוחה שאין סיכוי שאני עושה אותו. אבל שוב פעם, בזכות @גלידת לימון , עשיתי אותו עד הסוף, ואני שיא הגאה בעצמי על זה.
- היתה ארוחה ממש טעימה של פלאפלים וסלט (רק בסוף הבנתי שאכלתי מהמגשים של המורות..)
- הלכנו למצדה ושתי בנות מהממות מי' *הצילו* אותי מליפול.
- הייתה הרקדה תאמת לא כיפית בכלל.. אבל בגלל שהטיול\מחנה הזה היה פשוט מושלם אז היה בסדר.
- נסיעה כיפית ומצחיקה נורא חזרה לגרוזלם.. ולחברות שלי יש טעם דווקא לא רע בשירים.
וזהו.
יופידו.

- לקראת נישואין וזוגיות