זרקת אותי בסטורי, אמרת לי מאמי סורי ההוא גברא
חברים שלי גילו לפני וזה שבר אותי ההוא גברא
הם אדירים 😅😅😅ההוא גברא
אתה יודע שזה שיר פרודיה על ברבי?אביגיל~!
יעני הם צוחקים על המילים של 'ברבי'
איך זה קשור לברבי?ההוא גברא

אתה מכיר את השיר 'ברבי' של סטטיק ובן אל?אביגיל~!
אז החבר'ה ששרו תשיר הזה 'טניה' אז הם צוחקים בשיר הזה על השיר 'ברבי' שכאילו בשיר 'ברבי' המילים לא קשורות לכלום וזה
מאיפה אני אתחיל להסביר לך כמה עבדו עלייך...?ההוא גברא

קודם כל, זה סגנון שלם של מוזיקה ש'המילים לא קשורות לכלום וזה', זה לא רק ברבי. אז אם הם כבר, הם צחקו על כל הסגנון הזה.

ודבר שני, פארודיה לא עושים עם להקה רצינית וכזאת השקעה. זה שיר מאד מושקע וקליפ מושקע ויש להם מעמד בפני עצמם. דבר כזה לא עושים בפארודיה. אם את רוצה לראות איך עושים פארודיה תחפשי ביוטיוב, יש שם מלא. (שמתי בסוף את הקליפ, תראי אותו ותחליטי אם זה נראה לך הגיוני שזה פארודיה)

ודבר שלישי, בשיר הזה יש המון קשר בין המילים ואפילו יותר, יש שם סיפור מאוד מסודר ש'לידוי' מספר איך טניה זרקה אותו, ואז החברים כועסים על טניה ואז מנחמים את לידוי, וכל זה במשפטים שנונים בטירוף.

מסקנה - עבדו עלייך. תשמעי את השיר, תראי את הקליפ, תשמעי עוד שירים שלהם ותביני שזה הסגנון שלהם.

אוקיי אז בואו אני אגיד לך משהואביגיל~!
כל הארץ יודעת שזה סוג של פארודיה לברבי יש כאלה שאומרים גם שזה שיר תגובות ואם אני לא טועה הם בעצמם אמרו שהם באו לצחוק על השיר הזה.

דבר שני יש המון המון להקות רציניות שעשו פארודיות למשל איב אנד ליר עשו סוגשל פארודיה לגשם מטפטף הזה, וגם 'מתוקה מהחיים' זה פארודיה ל'טיסה חמש'. וכן אני ראיתי תקליפ הזה כבר והוא באמת מושקע מבחינת תלבושות וצילום. וראיתי גם פארודיות שאתה מדבר עליהם שזה פשוט פארודיה לא מקצועית זה הכל.

דבר שלישי גם בברבי המילים קשורות איכשהו ויש שם סיפור אבל עדיין הם באו לצחוק על השיר הזה.

וראיתי כמה פעמים תקליפ ואני מכירה תשיר הזה.

מסקנה- אני קצת יודעת מה שאני אומרת.
אז תראי איזשהו מקור לזהההוא גבראאחרונה
קישור, איזשהי התייחסות שלהם לזה, משו
לפחות תקשר!ענבל

השיר הזה מעלה לי תחושה של נקיונות לפסחנער מתבגרר
אומיייגאאאאדנוצת זהב
נכוןןן
ממש אבללנער מתבגרר
וגם דלה דלהנוצת זהב
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך