זרקת אותי בסטורי, אמרת לי מאמי סורי ההוא גברא
חברים שלי גילו לפני וזה שבר אותי ההוא גברא
הם אדירים 😅😅😅ההוא גברא
אתה יודע שזה שיר פרודיה על ברבי?אביגיל~!
יעני הם צוחקים על המילים של 'ברבי'
איך זה קשור לברבי?ההוא גברא

אתה מכיר את השיר 'ברבי' של סטטיק ובן אל?אביגיל~!
אז החבר'ה ששרו תשיר הזה 'טניה' אז הם צוחקים בשיר הזה על השיר 'ברבי' שכאילו בשיר 'ברבי' המילים לא קשורות לכלום וזה
מאיפה אני אתחיל להסביר לך כמה עבדו עלייך...?ההוא גברא

קודם כל, זה סגנון שלם של מוזיקה ש'המילים לא קשורות לכלום וזה', זה לא רק ברבי. אז אם הם כבר, הם צחקו על כל הסגנון הזה.

ודבר שני, פארודיה לא עושים עם להקה רצינית וכזאת השקעה. זה שיר מאד מושקע וקליפ מושקע ויש להם מעמד בפני עצמם. דבר כזה לא עושים בפארודיה. אם את רוצה לראות איך עושים פארודיה תחפשי ביוטיוב, יש שם מלא. (שמתי בסוף את הקליפ, תראי אותו ותחליטי אם זה נראה לך הגיוני שזה פארודיה)

ודבר שלישי, בשיר הזה יש המון קשר בין המילים ואפילו יותר, יש שם סיפור מאוד מסודר ש'לידוי' מספר איך טניה זרקה אותו, ואז החברים כועסים על טניה ואז מנחמים את לידוי, וכל זה במשפטים שנונים בטירוף.

מסקנה - עבדו עלייך. תשמעי את השיר, תראי את הקליפ, תשמעי עוד שירים שלהם ותביני שזה הסגנון שלהם.

אוקיי אז בואו אני אגיד לך משהואביגיל~!
כל הארץ יודעת שזה סוג של פארודיה לברבי יש כאלה שאומרים גם שזה שיר תגובות ואם אני לא טועה הם בעצמם אמרו שהם באו לצחוק על השיר הזה.

דבר שני יש המון המון להקות רציניות שעשו פארודיות למשל איב אנד ליר עשו סוגשל פארודיה לגשם מטפטף הזה, וגם 'מתוקה מהחיים' זה פארודיה ל'טיסה חמש'. וכן אני ראיתי תקליפ הזה כבר והוא באמת מושקע מבחינת תלבושות וצילום. וראיתי גם פארודיות שאתה מדבר עליהם שזה פשוט פארודיה לא מקצועית זה הכל.

דבר שלישי גם בברבי המילים קשורות איכשהו ויש שם סיפור אבל עדיין הם באו לצחוק על השיר הזה.

וראיתי כמה פעמים תקליפ ואני מכירה תשיר הזה.

מסקנה- אני קצת יודעת מה שאני אומרת.
אז תראי איזשהו מקור לזהההוא גבראאחרונה
קישור, איזשהי התייחסות שלהם לזה, משו
לפחות תקשר!ענבל

השיר הזה מעלה לי תחושה של נקיונות לפסחנער מתבגרר
אומיייגאאאאדנוצת זהב
נכוןןן
ממש אבללנער מתבגרר
וגם דלה דלהנוצת זהב
..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

אולי יעניין אותך