אז הגיעה לה שבת המלכה
ואתם משום מה זרקתם בדיחה מהמדוייט האחרון שלכם, שממש לא חשבתם שהוא מושלם - אבל כן נדלקתם עליו, וחשבתם שיש פוטנציאל.. והתלבטתם והחלטנו שכן - ואז הוא פסל, מסיבה שבעינכם לא ממשית.. לפחות לא בשבילו - וסתם נראית כמו רגליים קרות פלוס עידוד של חבר לא חכם במיוחד.. אבל הוריד, ואגו זה אגו, ואתם מצדכם המשכתי הלאה -
ועבר המון זמן מאז..
אז זרקתי בדיחה ונזכרתי בו,
ואחי במקרה מכיר אותו.. ופתאום הוא אומר לי - ''את לא חושבת שפיספסת אותו?"
אני: "דבר ראשון - גם ככה התלבטתי, ודבר שני - הוא זה שפסל..''
הוא - ''אבל תראי איך את מדברת עליו כל הזמן! וכבר עבר הרבה זמן
אני - ''אבל מה לעשות שהוא האחרון שפגשתי לצערי, ולכן אני נזכרת דווקא בו?"
בכל מקרה, כל השבת חפרו לי שאולי בעצם אני מצדי כן רוצה ורק האגו שלי גרם לי מתוך התגוננות להמציא תירוצים למה אני לא רוצה אותו - כשבעצם אני ממש רוצה שהוא יחזור..
ואני לא אומרת שאני לא מפנטזת על זה מידי פעם - אבל אני מבחינתי דוחה את המחשבות האלה מיד כי מבחינתי הוא לא רלוונטי - הוא זה שפסל - לא אני!
ובכלל, יכול להיות שהוא כבר תפוס..
ואני סתם מפנטזת..
אבל בכל מקרה אני לא אעשה עם זה כלום - כי זה היה הוא, ואני בשום פנים ואופן לא ארד לדבר על הברכיים ואתחנן שהוא יחזור אליי -
מבחינתי זאת פגיעה עמוקה הנשיות שלי ובגבריות שלו.
אני רוצה שהגבר שלי *ירצה* אותי.
ולא ש*אני* אכריח מישהו ואשכנע ואלחץ שינסה שוב להתפשר עליי -
כי הוא ראה בי המון מעלות טובות רק שאני טיפה *** (מצנזרת) לעומתו. (לא נכון, אבל לא משנה)
בכל מקרה הוא ראה בי משהו *לא מספיק מושלמת* בעיניו -
ואני גם ככה לא מסכימה עם הגישה הזאת -
אבל לא ארצה לדעת שאני שכנעתי בחור כביכול להתפשר עליי.
בקיצור -
מה הייתם עושים אם היו משגעים אתכם שבת שלימה שפיספסתם למרות שגם מי שמשגע אתכם אומר שלא שייך שתעשו שום דבר בנידון?
אבל מבחינתו זה בסיווג שלי משמיים אבל הוא לא רוצה להגיד כי אולי מחר הוא ישמע שהוא התארס עם מישהי אחרת.. ?!
שיגעו אותי😭
וגם בנוסף הצליחו להחדיר בי ציפיות קלושות שאולי..
אולי באמת הוא יחזור...
למרות שעד היום אמרתי שאם הוא ירצה לחזור אני אלך להתייעץ קודם כי מראש לא הייתי בהתלבטות..
תמיכה..

. אולי צריך לנסות שוב...)