אני רוצה להתייעץ עם נשואים - מעדיף שגברים יענו.
אני חושף כאן עניין שהוא מאד רגיש אצלי אז בבקשה תהיו עדינים עם התגובות - אני כותב כאן בתום לב.
לפני כמעט שנה נפגשתי עם בחורה מדהימה. נפגשנו יחסית באופן אינטנסיבי (2-3 פגישות בשבוע) למשך כחודש. הבחורה הזאת מאד מיוחדת ושונה מכל שאר הבנות שיצאתי איתן עד היום: היא חכמה בטירוף, בעלת מידות נאצלות ממש, הייתה לנו תקשורת טובה בסך הכל, רמה תורנית מאד גבוהה, תמימות, עדינות, חום..ממש כל הדברים הכי טובים שאפשר לבקש.
הייתי מתחתן איתה בשמחה אלמלא עניין אחד שהיה לי קשה להשלים איתו וזה המראה החיצוני.
מההתחלה זה הפריע לי אבל ניסיתי לטאטא את זה הצידה. אמרתי שככל שניקשר, זה יעבור - כי באמת רציתי אותה. לצערי, זה לא עבד, וכיון שמפגישה למפגישה היא יותר נקשרה אלי (והיא שמה לב שמשהו אצלי לא סגור), החלטתי לסיים את זה כדי לא לפגוע בה יותר. ואחרי שסיימתי אני יודע שהיא מאד נפגעה..ביקשתי ממנה סליחה והיא סליחה לי.
האמת, ציפיתי שאחרי שאסיים את הקשר הזה יהיה לי קשה, אבל למעשה די הוקל לי. אבל מאז ועד היום אני אמנם נפגש עם בנות שהן יפות ממנה, אבל מבחינת מידות טובות, חכמה וכימיה - אין מה לדבר..אף אחת לא מתקרבת אליה, ונפגשתי עם 100+ בנות עד היום מאז שהתחלתי לצאת (לפני כמעט 6 שנים).
אניי רק רוצה לחדד למה אני מתכוון כשאני כותב שהיא לא יפה בעיני -
היא לא דוחה אותי. מבחינה מינית לא תהיה בעייה.
היא קצת שמנה - אבל ניחא, אני יכול לחיות עם זה. מה שיותר מפריע לי הן התווי פנים..
מעבר לזה, אני חושב שיש בעייה מקבילה שהיא תפיסתית/חברתית - החברה הכי טובה שלה היא אשתו של חבר שלי. ואני מכיר את עצמי מספיק טוב כדי לדעת שאם נהיה במפגש חברתי, זה יעשה לי כווץ' בלב שהיא לא נראית הכי טוב ליד אשתו.
והבעייה מחריפה כשמוסיפים עוד חברים לסיפור..
שמא תגידו לי - שמור על העיניים ואל תסתכל על בנות אחרות, בטח שלא נשואות.
אז אני אענה: זה נכון, וכך באמת צריך לעשות, אבל בתוך עמי אני יושב, וזה בלתי אפשרי שלא להיתקל (ואני מתכוון לאופנים המותרים) בנשים ברחוב או בעבודה. אני לא רוצה להרגיש מאוים כל הזמן ע"י הנושא הזה. אם היינו על אי בודד - לא הייתה שאלה..
ממה שלמדתי, המשיכה חשובה לשמחה של הבית ולשמחה של הזוגיות. אז אני אמור לוותר על זה?
ועכשיו לשאלה - איך אפשר לשנות תפיסה של מראה חיצוני? איך אפשר לגרום לזה שהיא כן תהיה יפה בעיני?
אני מרגיש שאני בצומת דרכים, שאני חייב להחליט, כי הבדידות הזאת הורגת אותי.
תודה וסליחה אם הצפתי דברים שקשה לשמוע אותם.

תגובה נפלאה