יש לי הירהוריי כפירה. לעזוב/להישאר?!מתגעגעת...
בהדרכה. כן?! לא את הדת
ה' מביא לי יותר מידי נסיונות ואני לא מצליחה לעמוד בהם ככ....
ומצד שני... החניכות... אני ב א מ ת אוהבת אותן. הן כבר חלק ממני. הן במחשבות שלי בתפילות שלי. יש לי אפילו 2 חניכות שקיבלו על עצמן לעבור לחצאיות ארוכות לגמרי-רק כי ככה אני הולכת וזה נראה להן נכון. הם אמרו שהן רוצות להתחזק. מתוקות...
אבל בכל זאת. קשה לי. מאד. יותר מידי. לא להדרכה כזו התפללתי. לא!
כי?מבשר שלום
רק ממבט של אחרי סוף ההדרכה מבינים כמה ההדרכה תרמה-בכל מקרה,אם ההדרכה פוגעת במדריך,המדריך יותר חשוב מהחניכים,ולכן אם באמצ זה פוגע בצורה קשה,אפשר לעזוב
פוגע בי פיזית. לימודית. נפשית...מתגעגעת...
מספיק??
אני באמת כבר לא יודעת...
חודש,ארגון זה קיצונימבשר שלום
אולי כדאי לחשוב שוב עוד חודש,כמה ההדרכה פוגעת
שוב אומרת... חשבתי על זה לפני חודש ארגוןמתגעגעת...
נכנסתי מזמן להדרכה.. אני אחשוב על זה. ברור. אבל חשוב לי להדגיש שהמחשבות לא באו בגלל חודש ארגון...
לפני החודש ארגון כבר ההדרכה פגעה בך?!מבשר שלום
אולי שיחה עפ הקומונרית תעזור.
בכל מקרה,אולי לדבר על זה עם מורה שמבינה,או עם ההורים זה יעזור להחליט נכון
כן. זה פגע בי מאד ולקח לי זמן להבין עד כמה.מתגעגעת...
אפשר בבקשה למקד במה ההדרכה פגעה?מבשר שלום
בעיקר נפשית ולימודית..מתגעגעת...
ההתעסקות המתמדת הזאת בנפשות.. בחיים ומוות ממש -התישו אותי... אני יותר מזיקה מאשר מועילה... חוצמזה ששכחתי את עצמי. אני לא מטפלת בעצמי. לא מקשיבה לרצונות שלי. מתבטלת לגמרי לכל העשייה הזאת... אני לא מצליחה לאזן...
מחילה שלא הבנתימבשר שלום
אבל נכנסת להדרכה מרצון.אז למה זה קשור ללהתבטל לעשייה הזאת?,את יכולה לעשות חשבון נפש עם עצמך ולהגיד שאת צריכה להשתפר בככה וככה וככה,אבל זה לא אומר דאי אפשר הדרכה וחיים
נכון. חשבון נפש זה יפה להגיד.. אבל..מתגעגעת...
אוף. אני בעצמי לא יודעת... אני באמת באמת מתלבטת קשות!
את בפוסט-טראומהקחי לך שבוע להרגע ואז תחשבי על זה.חסידות
חשבתי על זה עוד לפני חודש ארגוןמתגעגעת...
ואני באמת בטראומה קשה מאד... אני לא צוחקת...
הדרכה כמו שהתפללת זה בדמיונות/חלומותתפוז סיני
בכל דבר שתפגשי יהיו לך קשיים. ככה זה החיים. עכשיו את מתחילה אותם. אחרי זה זה יוכל להיות בזיווג/עבודה/משפחה/ילדים/חברה וכו'. תתגברי על הקשיים של עכשיו ככה תהיי חזקה לעבור את הקשיים בעתיד בקללל, עופי על זה כי כח עז לך.

גם זה הזדמנות להשפיע לתווך רחוק. אולי עכשיו זה לא ניכר בעתיד זה יהיה מאוד משמעותי
לא התפללתי להדרכה חלקה. בלי קשיים.מתגעגעת...
התפללתי להדרכה קצת יותר מועילה.. אני מרגישה שאני דורכת במקום... עובדת כמו חמורה בלי מינימום מנוחה ושום תוצאה מספקת! זאת הרגשה נוראית!
סודתפוז סיני
המדריכים הכי משפיעים זה האלה שרואים את התוצאות בתווך הרחוק.
את רוצה להשפיע על ילדות שיהיו טאטאל'ה בכיתה עם המורה, או שעוד שלושים ארבעים שנה הן יהיו מענטשיות למהדרין?!

ההשפעה החזקה ביותר זה שאת שם בשבילם ואת מהווה דוגמא אישית. זהו. לא הפעולה על אהבת ישראל והארץ. עצם זה שאת שם ונותנת את המקסימום בכל התחומים זה ההשפעה הגדולה ביותר.
אני לא מרגישה ככה.מתגעגעת...
הלוואי שזה נכון...
שוין. זה נכון עובדתית.תפוז סיני
שום מדריך לא מרגיש את זה. תאמיני בזה. זה מספיק. אלוקים יעשה את שלו אם את תעשי את שלך
אני ממש הייתי בהיתלבטויות על לעזוב את ההדרכהיהדות=דרך חיים

כאילו באותה תקופה גרתי בגבעה ולמדתי בישיבה, והחניכים דיי נדחקו הצידה, בפועל הייתי מגיע פעם באיזה שבועיים לסניף וחשבתי שאולי כדי באמת לחתוך וזהו?

בסוף הקומונר שכנע אותי להישאר אפילו במצב הקיים, ואני מאוד שמח שנישארתי.

רק עכשיו אני קולט כמה הייתי משמעותי לצאן קדושים האלו, כשאני בא לבקר איזה חיבוקים ענקיים הם נותנים לי, היום כמה מהם ממש אמרו לי "אולי תחזור להדריך אותנו???" 

מדריך הוא דמות להערצה וחיקוי, וכשהחניכים רואים מדריך\ה שמה שאכפת להם ממנו זה רק ה' יתברך וגאולה, זה משפיע מאוד, האידאל זה ליצור בשבט אווירה שאין דבר יותר שווה מלעבוד את ה', וניראלי שבזה קצת הצלחתי, אז נכון עשינו יותר התוועדויות מפעולות, ובאמתלא הייתי מדריך הכי משקיען בעולם

אבל כשאני שומע את החניכים שלי מדברים בכיסופים על ארץ ישראל הר הבית לימוד תורה וחסידות, אני פשוט מאושר שנשארתי ועזרתי טיפה לעם ישראל.

בכל אופן בהצלחה ממש בכל מה שתחליטי, חשוב שהשיקול העיקרי יהיה מה יעשה יותר נחת ליוצרנו

אני יודעת שאני משמעותית להן... לטהורות האלו.מתגעגעת...אחרונה
אמא אחת התקשרה אליי עכשיו ובכתה... היא סיפרה שהיא בחיים לא ראתה שינוי כזה עצום אצל הבת שלה (הבת שלה סיפור עצוב... בנים. פלאפון עניניים) ומאז שנכנסנו היא רק משתפרת. ואתמול אחרי השבת ארגון היא החליטה ללכת עם חצאיות ארוכות ומחקה את כל הבנים מהפלאפון שלה... זה חתיכת סיפוק... נכון... אבל זה עולה לי בבריאות הנפשית...לא חסרות לי בעיות בחיים. וחניכות שלי... וואי וואי. כמה בעיות יש להן!! אחת חינוך מיוחד. אחת יתןמה טרייה. 3 מוגדרות היפרקטביות על כדורים. כל אחת והעולם שלה... כבד עליי... הטיפול הזה בהן. יכול להיות שאני פשוט צריכה להיות נוכחת פחות? לוידעת... בנתיים אני קצת מסובבת... שה' יעזור לי!
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך