לפני כמה ימים מישהי כתבה פה הודעה :האם למי שהוא יש תרופות סבתא....!!!ואז ניפתח ויקוח שלם על הנושא הזה...ומיפה השאלה מופנת לאלה שמאמינים ברפואה מערבית (בית חולים,קופות חולים...רופאים שבקופות חולים...) : אם לא שמתם לב אל כל מחלה שלכם הרופא שלכם נותן לכם אנטיביוטיקה...זה לא נראה לכם מוזר? לי יש ניסיון בדברים האלה,אומנם אני לא קורבה לגיל 60 אבל אני עברתי הרבה...אתם לא כימעט עברתם ניתוח בגלל דעתו של רופא שהחליט שיש לי גידול ממאיר (סרטני) ושניה לפני הניתוח הוא החליט שלא צריכה...ועוד מלא כאלה...יש לי פה כמה וכמה חברות שיכולת בעצמם להעיד אל כך...אז תחשבו על זה ...
יש לי חברה שאני והיא כל יום פותחות על זה דיון)הפרות והירקות,את אוכלת רעל (אוכל).ולמה...אם כל הריסוסים האלה,ה' ישמור ויציל,ואם מישהו פתח פה שירוש של "איך את/ה רוצה למות" אז לפי דעתי כולם צריכים לכתוב: אני לא צריך לקבוע לי איך למות כי הקב"ה קבע לי כבר אבל אם כבר שאלת מי האוכל שלי... למה נראה לכם יש מחלת הסרטן? למה אנשים מתים סתם ביום אביב (אמור להיות חורף...) אחד...למה?ונראה לי שאני לא צריכה לענות לכם אחרי מה שאני כותבת פה.. תראו בעצמכם איך חיים בעולם שלנו? לכו עכשיו למקקר ותוצאיו כל מה שבא לכם ותראו מה יש בו (וברוב המקרים לא כותבים את כל הרכיבים...)לכו תדעו איזה רעל אתם אוכלים שאתם אוכלים עוף או חלב ,גם האוכל שאמא מכינה הפך להיות מסוכן...ואני לא מדברת בצחוק....