יש לי שאלה...ד"ר אריק

לפני כמה ימים מישהי כתבה פה הודעה :האם למי שהוא יש תרופות סבתא....!!!ואז ניפתח ויקוח שלם על הנושא הזה...ומיפה השאלה מופנת לאלה שמאמינים ברפואה מערבית (בית חולים,קופות חולים...רופאים שבקופות חולים...) : אם לא שמתם לב אל כל מחלה שלכם הרופא שלכם נותן לכם אנטיביוטיקה...זה לא נראה לכם מוזר? לי יש ניסיון בדברים האלה,אומנם אני לא קורבה לגיל 60 אבל אני עברתי הרבה...אתם לא כימעט עברתם ניתוח בגלל דעתו של רופא שהחליט שיש לי גידול ממאיר (סרטני) ושניה לפני הניתוח הוא החליט שלא צריכה...ועוד מלא כאלה...יש לי פה כמה וכמה חברות שיכולת בעצמם להעיד אל כך...אז תחשבו על זה ...

הרופא שלי הואאנונימי (פותח)
נגד אנטיביוטיקה ורק במיקרים שממש צריך הוא נותן.
כן אני יודעת...שזה עובש...או שזה שאריות של נפט.ד"ר אריק

אז מי שבאמת רוצה לשמור אל עצמו כדי שיתחיל ברגע זה...כי זה לוקח די הרבה זמן לקלוט שלחם שאתם אוכלים זה רעל....

חוץ מתרופות סבתא יש תרופות אנרטיוויות...או רפסולגיה...או דיקור סיני...יש מלא דברים שהם הרבה יותר בראים מאשר תרופות...אתם יודעים שיש חיסונים שהורגים אבל בגלל שיש כאלה שזה מציל אותם משרד הבריאות שם אותם? אז רק שתעדו שמה שאתה אוכלים הוא זבל ורעל בריבוע...לכו עכשיו למקרר וכל מה שתוציאו ממינו הוא מורעל...גם פרות וירקות...

לפי מה שאתה אומר, כבר עדיף למות!דבורל'ה

לא,לא למות...אלא לחיות יותר נכון...ד"ר אריק
אני אתן דוגמאיש לי חברה שאני והיא כל יום פותחות על זה דיון)הפרות והירקות,את אוכלת רעל (אוכל).ולמה...אם כל הריסוסים האלה,ה' ישמור ויציל,ואם מישהו פתח פה שירוש של "איך את/ה רוצה למות" אז לפי דעתי כולם צריכים לכתוב: אני לא צריך לקבוע לי איך למות כי הקב"ה קבע לי כבר אבל אם כבר שאלת מי האוכל שלי... למה נראה לכם יש מחלת הסרטן? למה אנשים מתים סתם ביום אביב (אמור להיות חורף...) אחד...למה?ונראה לי שאני לא צריכה לענות לכם אחרי מה שאני כותבת פה.. תראו בעצמכם איך חיים בעולם שלנו? לכו עכשיו למקקר ותוצאיו כל מה שבא לכם ותראו מה יש בו (וברוב המקרים לא כותבים את כל הרכיבים...)לכו תדעו איזה רעל אתם אוכלים שאתם אוכלים עוף או חלב ,גם האוכל שאמא מכינה הפך להיות מסוכן...ואני לא מדברת בצחוק....
גם ככה מתים בסוף.... ולפעצים רעל זה טעים...אנונימי (פותח)
נגיד שערות סבתא.... יאא!!! אני טסה לעשות דיאטה!!!
את מעדיפה למות בגיל צעיר?ד"ר אריק
עכשיו אני יגיד משהו שאני אומרת כל הזמן:ד"ר אריק
כל דבר בריא לגוף שלנו....אבל...במידה מסוימת...באו ניקח לדוגמא את הקולה...היא רעל לשמה אבל היא בריאה לנו? את זה אתם צריכים להחליט...האם זה טוב לגוף שלי זה יזיק לי...אני קבוע לעצמי אני בסופו של דבר אדון לעצמי ,גם אם אני בן 14 ועוד לא עזבתי את בית הורי אני אדון לעצמי,לי כואב ,אני מרגיש אני בסופו של דבר מחליט אם לאכול ארוחת צוהרים או לא...אף אחד לא יכול להחליף אותך במחלה שלך,כולם יכולים ללבות אותך,לתת הרגשה טובה אבל אף אחד לא יכול לסבול במקומך (ישורון ז"ל,ילד בן 18 שנפטר מסרטן...) וגם בחיים הרגילים אתה לא יכול שאכלו בשבילך...
את צודקת אבל את מגזימה.....עדן!!!

לא כל דבר בעולם הוא רעל!@! אני לא אומרת שכל מה שאנחנו אוכלי זה בריא אבל לא הכל רעל...ומי שאמר שלא צריך להביא לתינוקות חיסונים הוא גם מגזים...ברור שצריך לתת להם הרבה פחות אבל יש חיסונים שהם ממש צריכים!@!

עדן יקירתי...(מוקדש לעדן...בלבד)ד"ר אריק
הי עדן מה קורה? זאת אריק.....אם את לא מזהה...את מכירה את הדעות שלי ואני די מתפעלה עליך....כן הכל רעל.גם ירקות ופרות.הכל,הכל,הכל..אנחנו יכולות לדבר כל יום ובכל שעה אז...אם את רוצה לדעת יותר אני נמצאת...חחחח
לאריקעדן!!!אחרונה
לא אמרתי שאת לא צודקת!!@!@!אמרתי שאת מגזימה!!@!!@
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך