שאלה...שמנה
אני ניק די מוכר פה...
פתחתי פצלש להיתיעצות...
אז ככה :
אני שמנה. מאוד.
מזא?
80 קילו. אני בת ארבע עשרה וקצת.
וזה גם בולט חיצונית.
והרבה.
ואני שוקלת הערך פעול שתיים מעל הבנות בכיתה שלי.
ובעל התמונות רואים אותי אחרי כולם...
זה גם דוחה בנות מלהתקרב אלי.
ואל תגידו לי לאכול בריא. ומסודר. וקצת. כי אני כבר עושה את זה. אני וממשיכה לעלות.
וממש עצוב לי שאין לי חברות בכלל שילוה דל גנים וקצת ילדות.
וזה ממש מפריע לי.
וסתם, זה פשוט פוגע בי.
ואני באמת באמת כבר לא יודעת מה אפשר לעשות.
ניסית ייעוץ עם דיאטנית או תזונאית?נגרינסקי
יכול להיות שצורת האכילה שלך היא תקינה באופן כללי, אלא שמערכת העיכול שלך עובדת קצת אחרת ואת צריכה תפריט אכילה אישי...
אני מניח שאם תשימי פחות ערך למראה שלך אלא למי שאת, אנשים ירצו להיות בקרבתך כי את את ופחות ישימו לב למראה שלך... יענו, את צריכה להיות נוחה בחברה מצד מי שאת...
אני יכולה לעזוראהבת ה

לך...אבל אשמח באישי

לא...שמנה
ואני לא רוצה גם.
חוץ מזה, אני בפנימיה. אז...
למה לא?נגרינסקי
זה יכול רק לעזור...
ומה הבעיה בפנימיה?
כי אני לא רוצהשמנה
ואני לא בוחרת את האוכל
אני מניחהעונה חדשה
שאת לא רוצה עכשיו עצות לרדת במשקל
ונתנו לך מזה הרבה

אני חושבת שזה משהו שאת צריכה לבנות בתוכך
את מרגישה פחות מכולן בגלל המשקל והסביבה קולטת את זה ונמנעת ממך

היתה לי חברה שמנה מאוד בכיתה וכל המשפחה שלה הייתה כזו וכולם אהבו אותה היו לב עוד מלא בעיות חוץ ממשקל ועדיין היתה מקובלת ואהובה.

מצטערת על המגילה שרשמתי לך, אבל את צריכה לחזק את עצמך ולהגיד לעצמך: לכל אחד יש משהו שהוא חריג בו זה השוני שלי וזה מה שאומר שכולנו שווים. תהיי בטוחה בעצמך יותר, תזמי דיבור רגיל עם בנות אחרות וכו....
השינוי לא יתבצע מיד ואולי גם יגרור פגיעות אבל אל תתייאשי זה ישנה את ההתייחסות של החברה כלפייך ומרגישים טוב יותר
המון הצלחה!!
יש כדורים לזה .. ממליצה לבדוק האם תופס גם לגילך.א"י לעמ'י
מה זאת אומרת?שמנה
שמורידים מהמשקל ..א"י לעמ'י

חייבת להוסיף לפותחת- אל תראי דברים כתורה מסיני.נפש חיה.
נכון שיש כדורים
אבח לפעמים העניין הוא חילוף חומרים או כל דבר אחר

ואז גם מה שעושים עלול לא להצליח כי הגוף לא מגיב טוב אליו.

ממליצה לעבוד בשלושה מישורים:

1. הכרתי- להכיר במעלותייך. ויש כאלה בשפע אצלך מאת ה'.

2. נפשי-רוחני -לבדוק בתוכך פנימה
מה הצורך שימלא אותך בטוב וייתן לך הטענה של אנרגיה חדשה ורעננה להמשך טוב בע"ה
(וגם תפילות נכנסות בזה)

3. פיזיולוגי- כאן אולי כדאי לברר מבחינה טכנית רפואית- מה העניין שהגוף מתמודד איתו ואיך לעזור לו בכך.

ממליצה לך על אימון אישי או כל שיטה אחרת.

סי בי טי
או דומיו

יוכלו בהחלט להועיל לך.
בס"דנקומה נא

איזה חמודה אתתתתחיוך גדול

תקשיבי גם אני בת14 וגמלי יש בעיות...

לא בעיות של משקל אבל את יודעת... בעיות...

ישלי אח בן10 שישלו צליאק אז מזה אומר? שעשיו כולם שונאים אותו?

לא!!!!!!

בעית משקל זה בסך הכל בעיה חיצונית ולא מראה  כ ל ו ם  על האישיות והנשמה..

אני נגיד ישלי בעיות אמיתיות (מאובחן)... את יודעת איזה בושה זה שההורים שלי באים לשיחה עם המנהלת והיועצת על תחילת שנה שחושבים להעיף אותי בגלל המצב בלימודי שלי?

את חושבת שזה כיפלי?

לא!!!!! וב

אני יגיד לך מה עשיתי מתי שחברות שלי שאלו אותי למה ההורים שלי פה???

אמרתי להם וצחקתי איתם על הבעיות שלי...

זה אשמתי שאני עם קשב וריכוז?

תצחקי איתם על עצך.. תזרמי איתם!!

זה כמו אנדרדוס- הם דוסים, ואני קראתי כתבה עלזה שהם חושבים שהם דוסים וכמה חשוב להעריך את התורה

אבל הם רוצים להוסיף יענו "הומור" שיהיה מצחיק

והם צוחקים על עצמם!!!

ושלא תחשבי שזה מוריד כבוד!!

זה מראה שאת זורמת!!

חוצמזה למה לא להיות חבר של בנאדם בגלל חיצוניות???

אני הגעתי לאולפנא ומייד תייגתי לפי "יפות" "מכוערות" שזה באמת שיאה רוע לב...

ואת יודעת מה גיליתי????

שיש מלאאא בנות מה"מכוערות" שאולי ככה זה בחיצוניות אבל בפנימיות- נשמה מהממת!!!

סתם עצות אם באלךךךקורץ

מחכה לתגובהההבוכה/צוחק

תודה...שמנה
אבל זה לא דומה.
צליאק בכלל לא תלוי בך. נכון?
עששמנה
אנשים שגורסים 'שומן כן.
וחוץ מזה
אני לא בטוחה למה זה נשלח באמצע..שמנה
כן ההורים שלי זכו לחוויה הזאת.
ובאופן אישי, אני פשוט אומרת שהם באו. זהו. סתם.
...נקומה נא

והגוף שלך??????????? ה' ברא אותך ככה לא את עשית את עצמך ככה!! חוצמזה אם באלך דברי איתיחיוך גדול

רק להתר ביטחוןתפוחית 1
לפעמים עודף משקל בא ממשהו שקצת לא עובד טוב בגוף. אפשר לשאול רופא.
ובכל מקרה אני ממש מבינה אותך. זה הכי מתסכל שבעולם שרואים את החיצוניות ולא את היופי הפנימי. תזכרי שככל שתאהבי את עצמך יותר יאהבו אותך, וככל שתהיי בטוחה בעצמך תפגעי פחות.
תנסי לעשות דברים שטובים לך ומספקים אותך, שתהיי שמחה באמת ואז השמחה שלך תקרין החוצה.
ב"הצלחה יקרה.
קןדם כלבמחשבה

תאהבי את עצמך כמו שאת ותהיי עם בטחון. 

דבר שני, ניתן לפנות לדיאטנית ולבנות תפריט מסודר ובריא.

אפשר להוציא את זה?עלה שלכת
דיאטנית זה פשוט שיט.
לא עוזר בכלל בכלל.
מברברות דברים שכולם יודעים כבר.

כן,
אני גם בת 14 וחצי, עושה ספורט רציני (שחיה ) 3 פעמים בשבוע,
אוכלת בריא. וכן 82 קילו.
למה? לא יודעת.
דיאטנית לא עזרו לי.
יש כאלו שזה עוזר להןבמחשבה

חברה שלי ירדה באופן משמעותי במשקל ואני מכירה עוד כמה שזה עזר להן

תסתכלי בתגובה שלי למטה.חדשה ישנה
אפשר לנסות לא לאכול אחרי 6 בערב כלום. לפעמים עוזר להורדהאורין

במשקל

גשי לרופאה תבדקי בלוטת התריסגפן36
^^פוסעת

לעניין חילוף חומרים-

לישון בשעות מסודרות ומספיק שעות (לפעמים קשה בפנימייה אבל חשוב)

לשתות המון, המון מים.

בהצלחה.

וספורט.פוסעת

הי,באורות
דבר ראשון זה באמת התמודדות לא פשוטה. בחברה שלנו היום שמקדשת יופי, כל מי שקצת חורג ממה שרואים בפרסומות ישר נחשב כ"דוחה". אז קחי לך לתשומת הלב שאדם שאוהב את עצמו - לרוב הסביבה שלו גם תאהב אותו. הכל מתחיל משינוי פנימי שלך. גיל 14 זה גיל מאתגר ולי אישית היה בגיל הזה המון שנאה עצמית, היום כשאני מסתכלת לאחור על זה כלכך עצוב לי שככה שנאתי את עצמי בלי שום סיבה.
בקשר למה שכתבת על חברות- כן צריכה להיות מודעות עצמית. את שמה דאורדורנט? הבגדים שלך נקיים? במידה וכן, יכול להיות שבגלל שבמקום מסוים את מרגישה שאת דוחה את עצמך את משליכה את זה על הסביבה? הגיוני מאוד שבנות בכלל לא נרתעות ממך.
ובקשר לדיאטה- א. תבקשי מההורים שלך לעזור לך בתהליך. במידה וזה באמת מפריע לך, צריך פה אומץ והמון סבלנות ועקשנות. תבקשי לעשות בדיקת דם לראות שהגוף שלך עובד באופן תקין. ב. נכון, כתבת שאת לא רוצה דיאטנית. את כותבת שאת אוכלת בריא ומסודר. אז אני מבקשת, שבסוף כל יום תשבי עם עצמך, ותרשמי לך בדיוק(בלי לרמות) מה אכלת. גם אם רק לקחת ביס ממשהו. כללל דבר תרשמי. בסופו של שבוע שתעשי את זה, תסתכלי על מה שרשמת. האם זה באמת בריא ומסודר?
ודבר אחרון- מה עם פעילות גופנית? אולי חוג כלשהו של ספורט? לא בשביל לרדת במשקל. בשביל להרגיש פיזית טוב.
המון בהצלחה. תאהבי את עצמך.
היימעדיף לא לספר.
אין מציאות כזאת שאת אוכלת בריא ומסודר ואת ממשיכה לעלות במשקל אלא אם כן את מכניסה יותר קלוריות לגוף מאשר מוציאה, כלומר מאזן קלורי חיובי.
ממליץ לך לפנות למאמן אישי, הוא יוכל לעזור לך.
לא נכון. תסתכל מה כתבתי למטהחדשה ישנה
מה שכתבתמעדיף לא לספר.אחרונה
הוא לא דבר שקורה לכל אדם שני, לדעתי.
זה שאוכלים בריא ומסודר לא בהכרח אומר שמרזים. לחילופין, ניתן לאכול ג'אנק פוד ולרזות.

מי שרוצה לרדת במשקל, צריך לצרוך 500 קלוריות פחות ממה שהגוף שלו צורך ביום... מאזן קלוריות שלילי. כשהוא יצרוך 500 קלוריות ביום במשך שבוע יגרום לו להוריד לאחר שבוע חצי קילו... ניתן לעשות זאת גם לגבי 1,000 קלוריות... ואז תהיה ירידה של קילו בשבוע. אבל אם לא אוכלים בכלל או ממש מעט אז זה כבר הופך לא בריא בכלל וכל המשחק ישחק לרעתך... השמנה ועוד דברים לא טובים.../>אגב, לא כדאי לאכול ג'אנק פוד בדיאטה... או בכללי יותר מדי...
תתחילי מלשתות כל בוקר4 כוסות מים פושרים מיד כשאתופרצת
מתעוררת. כמובן אחרי נטילת ידיים
ותקבעי לך שעה 6 / 7 בערב שבה את מפסיקה לאכול ורק שותה מים
הייינסיכה יפה
את יכולה לעשות דיאטה כזו- 16 שעות מותר לאכול רק מים, קפה ותה בלי סוכר. ו8 שעות לאכול חופשי... זה עוזר! תעשי את ה16 שעות בערב ככה שגם אם רעבים שותים ואין מה לעשות... ואל תשכחי לאכול מכל אבות המזון איך שלא קוראים להם.
הי לך-דבורה-
מכירה את הבעיה מקרוב. במספרים שאת מדברת עליהם ולצערי יותר.
אז קודם כל- זה לא פשוט, ולא משנה כמה בנות רזות יגידו לך שכן. את לא שמנה כי את עצלנית, כי את אוכלת ג'אנק פוד או בגלל כמויות. יש אנשים שהחילוף חומרים שלהם שונה, וזאת פשוט לא אשמתנו.

מהקטע הבריאותי- *אל* תנסי דיאטות שמציעים כאן או באינטרנט בכלל, חלקן לא מאוזנות,יכולות להביא יותר נזק מתועלת או להוריד ואז פשוט לעלות שוב. חבל. אם את הולכת לקטע של דיאטות- רק אצל בעלי מקצוע!

חשוב שתשימי לב אם את רוצה לשנות בשביל עצמך או בגלל הסביבה. אני מכיתה א ידעתי שאני לא שמנה, אני אני. וכשזה לא מפריע לך, זה לא מפריע לאחרים.

ברור שיש לזה קטע בריאותי, וצריך לטפל בו. אני למשל עשיתי כמויות של ספורט, שלא הזיזו למשקל אבל מורידים סיכון לסכרת. תעשי מה שטוב לך, לא מה שטוב בעיניים לאחרים. כדאי לך לסמן לעצמך מטרה ריאלית, לא להיות 40 קילו. לשם לא סביר שתגיעי וזה סתם מתסכל. לדעתי כדאי שתשבי עם אמא שלך ותחליטו בהתאם מה לעשות.

זה שאת רוצה לשנות ויש לך מוטיבציה-זה כבר חשוב! וכל הכבוד ענקי על הדאגה לעצמך ולקיחת האחריות שלך. את כבר בדרך הנכונה. חיבוק.

וואו, יצא ממש ארוך... אבל באמת שאם בא לך לדבר על זה אני כאן, ובאותה התמודדות.🤗
נכון.שמנה
אבל זה מתסכל שאנשים לא מבינים וחושבים שאתה עצלן וזזללן ומפונק.
כשאת הלא.
מתסכל מאוד.-דבורה-

וכן, הרבה יותר קשה לשנות את היחס של הסביבה ואת הסטראוטיפים של אנשים. וזה לחלוטין לא הוגן. אבל אין הרבה מה לעשות עם זה...

יש ערוץ שאני מאוד ממליץ ביו טוב "להתעורר רזה"בינייש פתוח

מההה?תפוזי
איזה חצוופוווותתת!! רק בגלל שככה את ניראת מבחוץ??
לנו גם יש מישהי בכיתה כזאת אבל היא כמו האמא שלנו וכולם מתות עליה וזה הכי כיף שהיא שמנה ככה אפשר לחבק אותה
הערוץ של "להתעורר רזה"אהבת ה

הוא ממש טוב!!!

באמת מומלץץץץץץ

הורדתי 43 קילו תוך 7 חודשים. מה שעזר לי הכי הרבה:חסדי הים
1. קבוצת תמיכה, שיש שם מנחה וחברים שתומכים ומעודדים. השקילה כל שבוע, מדרבן להוריד כל שבוע קצת.
2. תוכנית תזונה, שהוא מוכח מדעית.
3. הרבה כושר
מה????????????אהבת ה

43 קילו??????????????בשבע חודשים????????????אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!המוםאיך עשית את זה???????????

נחישותחסדי הים
וואווווו. צל"שתפוחית 1
ואתה מצליח לשמור על זה?
בינתיים כןחסדי הים
פשששש.... שכוייח ממש!! יפה לך!פוסעת

כמה שאלות.עלה שלכת
א. לאיזו קבוצה הלכת?
ב. מה הייתה התכנית תזונה שלך?
ג. כמה כושר בשבוע?
'חלי ממן'. להם יש תוכנית. כושר כל יום כמה שעותחסדי הים
איך היה לך זמן לכושר כמה שעות ביום?!עלה שלכת

אין לי זמן ללכת אפילו לקבוצה.

בחדר כושר שעה פחות או יותר, ואז במהלך היוםחסדי הים
עושה הרבה הליכות מהירות וריצות בירושלים ממקום למקום מרוחק שאני צריך ללכת, וגם סתם, וזה יוצא לי עוד בערך שעתיים פחות או יותר.
(אני כל הזמן עם אוזניות, ושומע שיעורים או הרצאות וכדומה, או מוסיקה.)
אני מבקש לא לשלוח לפרטי, כי אני מצמ"ע, וגם בד"כחסדי הים
לא מתכתב בפרטי.

בהצלחה רבה רבה לכולם!
כמה תשובות בדבראורות הנצח
א. כדאי לך ללכת לרופא, לפעמים משמינים בגלל בעיות בגוף (בעיות בבלוטת התריס וכו') יכול להיות שזה משפיע.

ב. גם אם את אוכלת פחות מ2000 קלוריות ביום זה לא אומר שזה בריא, את צריכה לאכול פירות ירקות, פחות פחמימות וכו'

ג. לעשות כושר - אם עושים שעה של הליכה מהירה ביום זה שורף 400 קלוריות, בסך הכולל זה הרבה מאוד, אבל צריך להקפיד כל יום.
באתי להגיב אפילו שכבר עברתי את הגיל ..חדשה ישנה
את מדברת על שתי בעיות
1. מנסה לרדת במשקל ולא מצליחה, מתסכל בטירוף.
2. בעיה חברתית, את טוענת שזה בגלל שאת שמנה. אני ממש לא חושבת שיש בנאדם שנראה פחות טוב אז פחות מתחברים אליו, להיפך, דווקא יש משהו שהשמנים הם הכי חברותיים, אהובים ומצחיקים. אולי את משדרת כלפי חוץ 'אני דוחה, אל תתקרבי אלי וזה בעצם מסר סמוי שאת מעבירה שהוא בכלל לא נכון! תאהבי את האישיות שלך, את המידות שלך שאין דבר יותר חשוב מזה! תעריכי את עצמך אני בטוחה שיש על מה...

עכשיו, לגבי הבעיה של ההשמנה - יש לי חברה שכל הזמן הייתה שמנה. והיא בקושי אכלה משהו, עשתה הליכות, לא נגעה בממתקים ושטויות ובקושי ירדה במשקל, גם כן כמובן הייתה מתוסכלת בטירוף. בקיצור, פגשתי אותה לא מזמן רזה למדי, הייתי בשוק! שאלתי אותה מה היא עשתה ומסתבר שהיא רגישה לכל מיני מאכלים שגרמו לה להשמין. פשוט הפסיקה לאכול אותם! זה היה מדהים. כואב לי הלב על השנים שהיא כ''כ שנאה את המראה של עצמה. . שווה לברר, אצל דיאטנית, או רופא שמבין. וזה שאת האולפנא זה לא אומר שאת לא יכולה, אם זה חשוב לך את תמצאי את הזמן..
בהצלחה!!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך