אני כבר שנה בערך על המתנה..כבר התקשרתי כמה פעמים לרכזת והיא אמרה שתחזיר תשובה והיא עדיין לא החזירה..
ודי לא נעים לנקץ לה..זה הגיוני שאני עדיין על המתנה או שהיא פשוט לא רוצה להחזיר לי תשובה שלילית?
ד"א, מישי פה בדקה ברמת גן? אני שוקלת לבדוק שם..
דבר ראשון המתנה היא בד"כ חודש...
חוץ מזה לפעמים משרד החינוך מאשר לקראת סוף שנה עוד תקן למוסד, אז יש מצב שהם מחכים לאישור....
בינתיים כדאי לך לבדוק עוד מקומות..
המון הצלחה!
אבל הם צריכים להודיע לך תשובה סופית אחרי מקסימום חודש..
ואם מענין אותך אז אצלינו יש עדיין תקן פנוי- מדרשת התורה והארץ של כפר דרום(כיום באשקלון..) זו מדרשה ניידת להעברת יהדות, העבודה מאוד מגוונת ומאתגרת!! מומלץ בחום
(אני עושה שם שירות השנה..)
הטלפון- 086847088 או 0545684783(עירית)
אם את רוצה עוד פרטים את יכולה לפנות אלי במסרש..
המון הצלחה וחודש טוב
זה היה הסיוט של שנה שעברה.
לא כדאי לנקץ...
מצד שני...
א"א לא...
אז ללכת על החבל הדק בזהירות,
לדבר בהסתייגות
(רציתי לשאול מתי בערך אתם מחזירים תשובות....)
בהצלחה!
חח ממש מגניב..!!
לא התקבלתי אבל 
ב"ה אני התקבלתי וסגרתי במקום יותר טוב ב"ה..
כמה שזה נורא להגיד...
גם אני הייתי במצב דומה, אבל... היא לא יכולה להשאיר אותך בסטנד ביי ומתי שהיא תרצה תקפצי לרשותה!
אי אפשר לתקוע אתך שנה באוויר, זה לא מוסרי!!
תבדקי את רמת גן ושתהיה הצלחה!!
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..