התייעצות..הזמן עכשיו 1

הי, אני ** בת 16..

לאחרונה ראיתי שיש את כל הבאלגן הזה סביב ההטרדות מיניות, שזה בעצם  נשים שפותחות דברים שקרו להן לתקשורת..

עברתי הרבה בחיים, לא פעם ולא פעמיים, גם הטרדות ופעמיים הרבה יותר מיזה. ובאמת, סיפרתי הכל למי שהיה צריך לדעת היו מקרים ששמרתי אצלי כמה חודשים, כמה שבועות והיה מקרה ששמרתי שנתיים.. אבל אף פעם לא הסכמתי בשום אופן לעשות עם זה משהו מעבר ללכת לפסיכולוגית.

לפני כמה ימים דיברתי עם חברה ממש ממש טובה שלי וסיפרתי לה והיא אמרה שהיא חושבת שבדבר הכי טוב שאני אעשה לעצמי זה לחשוף את הסיפור (סיפרתי לה משהו מסוים) בתקשורת.. בהתחלה אמתי שאין מצב בעולם שאעשה דבר כזה במיוחד שהסיפור הזה קרה עם מישהו "מפורסם" וידוע בציבור.. אז זה ממש להכנס למשהו מורכב.

אבל מצד שני מרגיש לי אנוכי לא לפתוח אתזה וגם לא בסדר..  כי יכול להיות שעוד בנות יפגעו.

וגם הסיפור הזה כן הועבר למשטרה פשוט לא הסכמתי לשתף פעולה. קיצר באמת שהפרטים לא חשובים..

רק השאלה אם כדאי לצאת עם הסיפור או לא ?

אני חושב שצריך לטפל בזה. אבל את לא חייבת לצאתהלב בוער למלך!
בתור מישהי גלויה. אלא לפתור את זה במשטרה ורבנים. וכמובן בנושא התקשורת לא לשתף פעולה.
אני ממשמבשר שלום
לא מתכוון לדון לנושא הזה.
אבל אני חושב שתשבי עם מישהו שאת סומכת עליו,ותעשי רשימה של יצרונוצ וחסרונות בכל דרך שתבחרי-להתעלם,תקשורת,משטרה ומה שעוד יש.
ברגע שתחשבי מה הכי טוב לך,תוכלי לדעת כיצד לנהוג
אממ. באמת נושא מורכב. אבל חשוב לי להגיב כי בדיוק ראיתי שסגרוהאלן

למישו ( וזה באמת לא חשוב מי זה! זה סתאם לשון הרע! ואני גם לא עומדת לדון עלו..) את התיק בגלל שהמתלוננות לא הסכימו לשתף פעולה.

אז מצד אחד נראלי שכן חשוב שתשתפי פעולה עם המשטרה והרבנים- ובגלל שאת בת 16 אז זה גם מחוייב להיות בליווי של ההורים שלך...

ומצד שני בקשר לתקשורת- את צריכה שזה ישמע ושידעו מזה (תזהרי מלשון הרע!!) רק בשביל להיזהר מאותו אדם, ושתהיה הרתעה ממנו, ושלא יעיז לעשות זאת שוב חס וחלילה! את יכולה לעשות הכל באנונימיות ובלי שידעו שזה את. אבל לפי דעתי כן חשוב להשמיע את הקול הזה. ( והמלצה שלי- גלל שאנחנו עדיין קצת צעירות- אז לתת להורים יותר לטפל בזה- ושהם יותר יתעסקו עם התקשורת. נראלי גם יוריד קצת עומס נפשי...)

לא הייתי יוצאת לתקשורתפיצוחית

לי נראה קצת לא.. אולי בגלל שאני דתיה ולא רוצה עכשיו את כל הבלאגן(ועברתי מנסיון לא סתם כותבת.)

לפני שהולכים לתקשורות בטוח הייתי אומרת להתייעץ עם רב מוסמך. 

ואת לא אמורה להיות בלחץ ודחוף לך יש זמן לנשום להרגע. -מהרגע שאת בת 18 יש לך 7 שנים חוקית להגיש תלונה) ולעשות עם עצמך כמה זה יועיל לך כמה זה יועיל לסביבה וכדוץ (הלכתעית אם את הולכת למשפט עם יהודי זה אמור להיות קודם בי"ד ואם לא רב פוסק אמור לתת לך תהוראה לפנות לבית משפט.

ולא רוצה עכשיו להיכנס לפולטיקיות האלה. 

בואי תחשבי על התקשורות עם כל מה שראית. כמה זה באמת עזר? חוץ מרכילות לשון הרע וביזיון לשני הצדדים תחשבי בהיגיון

ואת את חושבת באמת שזה מתאים אז לכי על זה. אבל העיקר שאת יודעת שזה עם סמכות.

(ושוב אומרת שגם אני עברתי משו ולא שסתם קראתי עכשיו אותך אז מגיבה 'ואין חכם כבעל הניסיון')

לא משנה מה יהיה בהצלחה!!

שאלה: את חושבת שזה יעזור לך במשהו? במה?האיש

זה לא בשבילי..הזמן עכשיו 1

זה כל העניין. לי אישית אני לא חושבת שיעזור, אני מדברת עלזה שזה יכול לעזור לבנות אחרות.

לא כדאי לך ללכת לתקשורתנסימי

כי אין קטע..באמת..כל כבודה של בת מלך פנימה ואם קרה לך משו מהסוג הזה

פשוט תספרי למי שצריך ותעשי את מה שצריך ותחזרי למסלול הרגיל

במה זה יעזור לך התקשורת? במה? זה דבר פרטי שלא מספרים לכל העולם ולא כולם 

צריכים לדעת מזה וקל וחומר שאת דתיה ושומרת תורה ומצוות ומה לבנות דתיות להתראיין

על דברים כאלו בתקשורת? מה? זה דברים שבמחילה אבל פשוט לא מפרסמים לכל העולם

ואשתו..צריך לשמור על הטהרה ולא לחשוף את הסיפור לכולם 

ואם הכל כך הרבה נשים שמספרים את הטרדותיהן כבר מממש לא צריכים עוד אחת.

לעזור לבנות אחרות? א. יש כבר כל כך הרבה נשים אז בשביל מה עוד אחת?

ב.את כל כך רוצה לספר לבנות אחרות? יש כל מיני ארגונים כאלה שעוזרים לבנות שעברו

הטרדה מינית ומביאים נשים ובנות שיספרו את סיפורם האישי אז שם את יכולה

לתרום שזה פנים אל פנים ושהלבבות מתחברים ויש הזדהות של הכאב שמביא

לאוויר של אותו חדר רוח של תקווה.

אני מצתערת אם יצאתי קצת תקיפה וזה בכלל לא ההיתה הכוונה שלי

גם אני עברתי הטרדה מינית לפני כמה חודשים וזה ברוך השם מאחורי 

ואני מאחלת לך המשך חיים טובים ושתתרמי לעמ"י ולבנות ישראל בדרך הנכונה!

המון בהצלחה-

נגדסופרמן
לצאת לתקשורת!!!! יש דרכים לפתור בעיות... תקשורת זה לא אחת מהם... אם באלך לפתוח את זה איתי מוזמנת לפרטי...
אפשר לתבוע אותוסופרמן
לא צריך לצאת לתקשורת בגלל זה
זה רק יפגע בה יותרסופרמן
בטיפול שלה מול עצמה... זה מעמיד אותך בכל מיני מקומות שרק מקשים עם הנפש ולא נותנים לך להתקדם בתוך המצב הזה... יש פורום סגור לנשים שנפגעו... אם את רוצה ניראלי ששם זה יותר נכון להתייעץ...
ממש תלוי בך!השתיקה שלי.
ברגע שאת יוצאת עם זה לתקשורת את דופקת לבנאדם את החיים. וזה אחלה ולגמרי מגיע לו. השאלה מה קורה איתך? זה יעשה לך טוב החשיפה? דיבור על נושאים ממש רגישים עם אנשים קרים שמנסים לסחוט כותרות?
תעשי מה שטוב לך אחותי. שאפאחד לא יגיד לך מה לעשות.
את רוצה להוציא את הסיפור ? את רוצה שהוא יעשה ויטופל?
לא מומלץ לפתוח דברים רגישים כאלה בתקשורתלא נשברים!
אולי אם את בפורום בת מלך אז כן...חיוך קטן גדול
...שה אובד.
לרוב במקרה של הטרדות מיניות אין צורך לעשות רעש ולהום. מטפלים וזהו. אבל, במידה ובאמת כמו שאמרת זה משהו מפורסם וחשוב בציבור, פה יש צורך גדול יותר כן לפרסם את זה בתקשורת. למה? כי יש בנות שאולי נפגעו ומפחדות לספר רק בגלל העובדה שזה משהו מפורסם וחשוב בציבור.
כרגע את צריכה לחשוב על זה לבד, לבנות דעה ברורה בעניין (כי בכל זאת, לפרסם בתקשורת סיפור כזה זה לא פשוט בכלל) ואחר כך לפנות למי שמכיר את המקרה שלך מקרוב, ואת מתייעצת איתו על מפעם לפעם (הורה, פסיכולוגית, רב) ולשאול אותו כאחד שמכיר את המקרה שלך מקרוב מה הוא חושב .
צריך לחשוב הרבה, לשקול את כל הצדדים. זה לא שאלת אן דן דינו..
בהצלחה!
להתייעץ עם פורום תקנההיום הוא היום
ולשתף את ההורים במה שהם ייעצו.

כלל גדול הוא לפעול לאט ובחכמה כי לא פשוט בכלל העיסוק עם תקשורת ואפילו עם המשטרה והרווחה יש קשיים לפעמים
אני ממש מבינה אותך צדיקה!אוקספורדאחרונה
לדעתי כדאי לך לצאת עם זה.
מספיק עם זה שנשים מפחדות!
האנשים שפוגעים מסתמכים על זה שאף אחת לא תתלונן כל כך מהר.
אסור לנו לתת לזה להימשך!
צריך לדבר. צריך לספר.
נכון שזה קשה אבל זה מרתיע וזה ירתיע.
בהצלחה ענקית!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך