התייעצות..הזמן עכשיו 1

הי, אני ** בת 16..

לאחרונה ראיתי שיש את כל הבאלגן הזה סביב ההטרדות מיניות, שזה בעצם  נשים שפותחות דברים שקרו להן לתקשורת..

עברתי הרבה בחיים, לא פעם ולא פעמיים, גם הטרדות ופעמיים הרבה יותר מיזה. ובאמת, סיפרתי הכל למי שהיה צריך לדעת היו מקרים ששמרתי אצלי כמה חודשים, כמה שבועות והיה מקרה ששמרתי שנתיים.. אבל אף פעם לא הסכמתי בשום אופן לעשות עם זה משהו מעבר ללכת לפסיכולוגית.

לפני כמה ימים דיברתי עם חברה ממש ממש טובה שלי וסיפרתי לה והיא אמרה שהיא חושבת שבדבר הכי טוב שאני אעשה לעצמי זה לחשוף את הסיפור (סיפרתי לה משהו מסוים) בתקשורת.. בהתחלה אמתי שאין מצב בעולם שאעשה דבר כזה במיוחד שהסיפור הזה קרה עם מישהו "מפורסם" וידוע בציבור.. אז זה ממש להכנס למשהו מורכב.

אבל מצד שני מרגיש לי אנוכי לא לפתוח אתזה וגם לא בסדר..  כי יכול להיות שעוד בנות יפגעו.

וגם הסיפור הזה כן הועבר למשטרה פשוט לא הסכמתי לשתף פעולה. קיצר באמת שהפרטים לא חשובים..

רק השאלה אם כדאי לצאת עם הסיפור או לא ?

אני חושב שצריך לטפל בזה. אבל את לא חייבת לצאתהלב בוער למלך!
בתור מישהי גלויה. אלא לפתור את זה במשטרה ורבנים. וכמובן בנושא התקשורת לא לשתף פעולה.
אני ממשמבשר שלום
לא מתכוון לדון לנושא הזה.
אבל אני חושב שתשבי עם מישהו שאת סומכת עליו,ותעשי רשימה של יצרונוצ וחסרונות בכל דרך שתבחרי-להתעלם,תקשורת,משטרה ומה שעוד יש.
ברגע שתחשבי מה הכי טוב לך,תוכלי לדעת כיצד לנהוג
אממ. באמת נושא מורכב. אבל חשוב לי להגיב כי בדיוק ראיתי שסגרוהאלן

למישו ( וזה באמת לא חשוב מי זה! זה סתאם לשון הרע! ואני גם לא עומדת לדון עלו..) את התיק בגלל שהמתלוננות לא הסכימו לשתף פעולה.

אז מצד אחד נראלי שכן חשוב שתשתפי פעולה עם המשטרה והרבנים- ובגלל שאת בת 16 אז זה גם מחוייב להיות בליווי של ההורים שלך...

ומצד שני בקשר לתקשורת- את צריכה שזה ישמע ושידעו מזה (תזהרי מלשון הרע!!) רק בשביל להיזהר מאותו אדם, ושתהיה הרתעה ממנו, ושלא יעיז לעשות זאת שוב חס וחלילה! את יכולה לעשות הכל באנונימיות ובלי שידעו שזה את. אבל לפי דעתי כן חשוב להשמיע את הקול הזה. ( והמלצה שלי- גלל שאנחנו עדיין קצת צעירות- אז לתת להורים יותר לטפל בזה- ושהם יותר יתעסקו עם התקשורת. נראלי גם יוריד קצת עומס נפשי...)

לא הייתי יוצאת לתקשורתפיצוחית

לי נראה קצת לא.. אולי בגלל שאני דתיה ולא רוצה עכשיו את כל הבלאגן(ועברתי מנסיון לא סתם כותבת.)

לפני שהולכים לתקשורות בטוח הייתי אומרת להתייעץ עם רב מוסמך. 

ואת לא אמורה להיות בלחץ ודחוף לך יש זמן לנשום להרגע. -מהרגע שאת בת 18 יש לך 7 שנים חוקית להגיש תלונה) ולעשות עם עצמך כמה זה יועיל לך כמה זה יועיל לסביבה וכדוץ (הלכתעית אם את הולכת למשפט עם יהודי זה אמור להיות קודם בי"ד ואם לא רב פוסק אמור לתת לך תהוראה לפנות לבית משפט.

ולא רוצה עכשיו להיכנס לפולטיקיות האלה. 

בואי תחשבי על התקשורות עם כל מה שראית. כמה זה באמת עזר? חוץ מרכילות לשון הרע וביזיון לשני הצדדים תחשבי בהיגיון

ואת את חושבת באמת שזה מתאים אז לכי על זה. אבל העיקר שאת יודעת שזה עם סמכות.

(ושוב אומרת שגם אני עברתי משו ולא שסתם קראתי עכשיו אותך אז מגיבה 'ואין חכם כבעל הניסיון')

לא משנה מה יהיה בהצלחה!!

שאלה: את חושבת שזה יעזור לך במשהו? במה?האיש

זה לא בשבילי..הזמן עכשיו 1

זה כל העניין. לי אישית אני לא חושבת שיעזור, אני מדברת עלזה שזה יכול לעזור לבנות אחרות.

לא כדאי לך ללכת לתקשורתנסימי

כי אין קטע..באמת..כל כבודה של בת מלך פנימה ואם קרה לך משו מהסוג הזה

פשוט תספרי למי שצריך ותעשי את מה שצריך ותחזרי למסלול הרגיל

במה זה יעזור לך התקשורת? במה? זה דבר פרטי שלא מספרים לכל העולם ולא כולם 

צריכים לדעת מזה וקל וחומר שאת דתיה ושומרת תורה ומצוות ומה לבנות דתיות להתראיין

על דברים כאלו בתקשורת? מה? זה דברים שבמחילה אבל פשוט לא מפרסמים לכל העולם

ואשתו..צריך לשמור על הטהרה ולא לחשוף את הסיפור לכולם 

ואם הכל כך הרבה נשים שמספרים את הטרדותיהן כבר מממש לא צריכים עוד אחת.

לעזור לבנות אחרות? א. יש כבר כל כך הרבה נשים אז בשביל מה עוד אחת?

ב.את כל כך רוצה לספר לבנות אחרות? יש כל מיני ארגונים כאלה שעוזרים לבנות שעברו

הטרדה מינית ומביאים נשים ובנות שיספרו את סיפורם האישי אז שם את יכולה

לתרום שזה פנים אל פנים ושהלבבות מתחברים ויש הזדהות של הכאב שמביא

לאוויר של אותו חדר רוח של תקווה.

אני מצתערת אם יצאתי קצת תקיפה וזה בכלל לא ההיתה הכוונה שלי

גם אני עברתי הטרדה מינית לפני כמה חודשים וזה ברוך השם מאחורי 

ואני מאחלת לך המשך חיים טובים ושתתרמי לעמ"י ולבנות ישראל בדרך הנכונה!

המון בהצלחה-

נגדסופרמן
לצאת לתקשורת!!!! יש דרכים לפתור בעיות... תקשורת זה לא אחת מהם... אם באלך לפתוח את זה איתי מוזמנת לפרטי...
אפשר לתבוע אותוסופרמן
לא צריך לצאת לתקשורת בגלל זה
זה רק יפגע בה יותרסופרמן
בטיפול שלה מול עצמה... זה מעמיד אותך בכל מיני מקומות שרק מקשים עם הנפש ולא נותנים לך להתקדם בתוך המצב הזה... יש פורום סגור לנשים שנפגעו... אם את רוצה ניראלי ששם זה יותר נכון להתייעץ...
ממש תלוי בך!השתיקה שלי.
ברגע שאת יוצאת עם זה לתקשורת את דופקת לבנאדם את החיים. וזה אחלה ולגמרי מגיע לו. השאלה מה קורה איתך? זה יעשה לך טוב החשיפה? דיבור על נושאים ממש רגישים עם אנשים קרים שמנסים לסחוט כותרות?
תעשי מה שטוב לך אחותי. שאפאחד לא יגיד לך מה לעשות.
את רוצה להוציא את הסיפור ? את רוצה שהוא יעשה ויטופל?
לא מומלץ לפתוח דברים רגישים כאלה בתקשורתלא נשברים!
אולי אם את בפורום בת מלך אז כן...חיוך קטן גדול
...שה אובד.
לרוב במקרה של הטרדות מיניות אין צורך לעשות רעש ולהום. מטפלים וזהו. אבל, במידה ובאמת כמו שאמרת זה משהו מפורסם וחשוב בציבור, פה יש צורך גדול יותר כן לפרסם את זה בתקשורת. למה? כי יש בנות שאולי נפגעו ומפחדות לספר רק בגלל העובדה שזה משהו מפורסם וחשוב בציבור.
כרגע את צריכה לחשוב על זה לבד, לבנות דעה ברורה בעניין (כי בכל זאת, לפרסם בתקשורת סיפור כזה זה לא פשוט בכלל) ואחר כך לפנות למי שמכיר את המקרה שלך מקרוב, ואת מתייעצת איתו על מפעם לפעם (הורה, פסיכולוגית, רב) ולשאול אותו כאחד שמכיר את המקרה שלך מקרוב מה הוא חושב .
צריך לחשוב הרבה, לשקול את כל הצדדים. זה לא שאלת אן דן דינו..
בהצלחה!
להתייעץ עם פורום תקנההיום הוא היום
ולשתף את ההורים במה שהם ייעצו.

כלל גדול הוא לפעול לאט ובחכמה כי לא פשוט בכלל העיסוק עם תקשורת ואפילו עם המשטרה והרווחה יש קשיים לפעמים
אני ממש מבינה אותך צדיקה!אוקספורדאחרונה
לדעתי כדאי לך לצאת עם זה.
מספיק עם זה שנשים מפחדות!
האנשים שפוגעים מסתמכים על זה שאף אחת לא תתלונן כל כך מהר.
אסור לנו לתת לזה להימשך!
צריך לדבר. צריך לספר.
נכון שזה קשה אבל זה מרתיע וזה ירתיע.
בהצלחה ענקית!
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך