נורא קשה לי בחיים, אני באמתת רוצה להיתאבד כבררכיפה אדומה!!!
אני יודעת שכבר פתחתי כזה נושא אבל הפעם זה באמת באמת!!!!!!!!!!1

אין לי טעם ליחיות כבר

בכלל הכוללל דפוקקקקקקקקקקקקקק

בא לי להיתאבדד
יש לי רעיון אדיר בשבילך, משו שתמיד עובד.~~אני~~
תתאבדי.

סתם שאלה- מה עצר בעדך מלהתאבד עד עכשיו?
רעות אני לא חושבת שהיא כתבה את זה פה בשביל שתייעציאנונימי (פותח)
לה איך להתאבד באמת!!!!

קצת שכל..........................
אז נפלטה לי שטות. גם אני בנאדם, לא?!~~אני~~
קיצור- אל תתאבדי.

פעם אחרת כשיהיה לי מצברוח אני אכתוב למה לא. אוקיי? עד אז חכי עם העצה המדהימה שלי. אחרי הכל, יהיה עצוב אם תמותי.
תקשיבי בובה...להבת-כוח

בת כמה את עכשיו? כיתה ז'? ח'?
את יודעת כמה שנים יש לך לפנייך? לפחות עוד 100 שנה. בגלל דיכי את רוצה לזרוק את הכל?
באמת תחשבי קצת בהגיון, כשגדלים יותר, נהייה עוד יותר קשה, אבל את רואה כאן אנשים מתאבדים על ימין ועל שמאל? מי בכלל הכניס לך את הרעיון המגוחך הזה לראש? מוות, זה לא הפיתרון. זה ההתחלה החדשה ומדהימה, שאליה את תזכי להגיע כשתסיימי את התפקיד שלך בעולם הזה. עד אז, הקב''ה ואנשים סביבך עדיין רוצים אותך איתם. תנסי לחשוב קצת בהיגיון ולראות שיש לך הרבה בשביל מה לחיות, אז יש מבחנים? שורדים גם את זה. יש מריבות? כל הזמן! אבל מה לעשות, טבע האדם שיהיה חטטני קצת, ושנריב אחד עם השני, זה בידיים שלך עד כמה...
תאמיני קצת בקב''ה, ותאמיני ביכולות שלך, ביכולות האנושיות שלך שאת יכולה להשתמש בהם כאן. העולם מחכה לראות מה יש לך להעניק לנו, למה את רוצה לעצור את כל זה???

אה ועוד משולהבת-כוח

יש אנשים, שמקבלים מחלות איומות ושמחים עם זה, ברור שהמקום הטוב בשבילם זה גן עדן, אבל הקב''ה לוקח אותם בלי אזהרה.

את ב''ה שלימה, והקב''ה רוצה שתסיימי כאן את תפקידך, ואת בוחרת לסיים אותו טרם עת??? את לא חושבת שזה קצת זילזול בקב''ה?

כמה סיבות לא להתאבד.....אנונימי (פותח)

נתחיל בלמה כן כדאי-
החיים קשים
החיים בזבל
הכל דפוק
הכל ***
נימאס לך מהכל. אין לך יותר כח לחיות. את מותשת. הצרות סוגרות עלייך...
אני צודקת....?

ולמה לא כדאי להתאבד?

דבר ראשון- יש מלא סיבות למות. לא חבל למות מוות טרגדי שכזה?
מי יודע אם מחר לא  ימצאו לך סרטן סופני במוח, וישארו לך כמה ימים לחיות?
מי יודע אם מחר לא יבוא מחבל ויירה בך למוות?
מי יוגע אם מחר בנסיעה לא תהיה תאונה קשה ואת תימחצי למוות?
מי יודע.....
קיצור- שום דבר לא בטוח. נראה לך אולי עכשיו שאת תצורכי לסבול צרות עד 120, אבל זה לא תמיד ככה... אולי גם תזכי למות מתישהו. אי לכך ובהתאם לזאת, סבורתני, שלהתאבד לא כדאי במיוחד.
כמובן את לא צריכה ח"ו לייחל לרגע בו תמותי, אבל שתדעי שיש סיכוי למות, גם בלי להתאבד... 

דבר שני- רחמים על הסביבה.
רק תחשבי כמה יהיה נחמד להורים שלך למצוא את הגופה שלך. איזה מראה מלבב, אה?
ורק תחשבי איך כל השנים הם יתאבלו עלייך.
ורק תחשבי איך הם ימותו מהתקף לך אחרי כמה שנים.
ורק תחשבי איך הלב שלהם יקרע מייבורי מצפון למה לא מנעו בעדך מלעשות את זה.
ורק תחשבי....
אדם שמתאבד הוא אדם אגואיסט, כפוי טובה.
אגואיסט- כלפי הסביבה. ואל תגידו לי 'אל תדון אדם...' - גם אני חשבתי פעם ככה, חשבתי שעד שלא נמצאים באותו מצב של אדם שהתאבד אי אפשר לשפוט אותו. עד שהבנתי שלא, פשוט לא. ממש לא. להתאבד זה אגואיסטי ברמות מטורפות. זה התגלמות האגואיזם. זה הפחד במיטבו, פחד מהחיים. פחד מהתמודדות. זוהי כפיות טובה כלפי ה'. ממש ככה. כי אם ה' מביא עלייך כל מיני דברים, הוא גם סומך עלייך שאת תתמודדי. ואת בזה לו. זה מה שאת עושה. זה בוז כלפיו, זה מראה שאת לא סומכת עליו.
על אדם שהתאבד כבר איו מה לכעוס, איו מה לעשות. אבל אסור שזה יהפך למקום מפלט. אסור שכשקשה לנו מייד נחשוב על דרכי התאבדות. ההפך- חייבים לנסות להתמודד, חייבים לנסות לשרוד... איכשהו. וגם את לא קל. אבל רק לא להתאבד. ברור שזה קשה, וברור שכשמגיעים למצבים קשים בחיים כל רצונינו הוא רק למות... אך צריך כמה שותר לנסות להכניס לראש שזוהי לא אופציה. אנחנו נתמודד ואין ברירה. זוה המטרה. 

דבר שלישי- אדם שמתאבד= מתפוגג. 
הוא נהיה כלום.
את לא כלום, תאמיני לי. יש לך נשמה, ונשמה טובה אפילו. נשמה של יהודיה, מה יותר טוב מזה?
ה' הביא אותנו לעולם בשביל שביום מן הימין נחליט שיותר מידי קשה ונתאבד? ממש לא. הוא הביא אותנו בשביל שנתמודד.
ה' מביא לך גוף, ה' מביא לך נשמה, ה' מביא לך חיים.
ואיזה נחמד מצידך- קשה לך אז את נוטלת את החיים של עצמך.
זה רצח.
אסור לאדם גם לרצוח את עצמו. את לא תרצחי אף אדם בעולם, אז את גם לא תרצחי את עצמך. זוהי  עבירה חמורה מאוד מאוד.  מי שמתאבד כניראה גם לא יודע, או שלא רוצה לדעת- כמה מוות זה דבר נורא. הוא מחליט להתעלם מזה, לברוח מעצמו. אבל מה שיוצא בסוף זה שהוא מפיל הכל על אחרים, כל הסביבה שלו, המשפחה שלו.  הם אלה שישאו בתוצאות הזוועתיות. את תתפוגגי, את לא תהיי פה, אבל למשפחה שלך זה זוועה של חיים. אם את חסה עליהם, אל תעשי את זה.

את מתאבדת? יופי לך, את לא פה. את תתפוגגי, את תעלמי.
אבל שכחת דבר קטן- הסביבה שלך, הם ימותו מצער. המשפחה שלך. 
וגם אם נראה לך שכולם שונאים אותך ולא איכפת לאף אחד אם את תמותי, זה לא נכון. לפעמים רק אחרי שמישהו מת מרגישים כמה הוא היה חסר. את רוצה לנקום בהם כי את חושבת שהם לא אוהבים אותך? שתדעי שזה אידיוטי להחריד.  רק שתדעי.

אדם שסובל בעולם הזה יקבל את שכרו בעולם הבא.
ככל שתסבלי יותר יהיה לך יותר שכר. 
את תהיי בגן עדן, תהיי עם אלוקים בעצמו! מה יותר טוב מזה?
איך את מוותרת על הזכות הזאת? 
אז בגלל תקופה קשה את תוותרי על כל טעם החיים?
צריך להבין דבר חשוב- טעם החיים הוא לא להנות בעולם הזה. ממש לא. טעם החיים- עם כל הייסורים ועם כל הקושי, להתגבר, להתמודד,, לשרוד אפילו הייתי אומרת... לקבל ייסורים באהבה.
ואני יודעת שזה קשה. עכשיו למשל שמעתי על מישהו שנפטר. שמעתי על מישהי חולה מאוד. שמעתי על תאונה שהיתה ובה נהרגה אישה אחת.  איזה צרות יש בעולם... שלא נדע.. לא עלינו.
וזה לא קל לי להגיד לעצמי שזה מה' וזה טוב. ממש לא קל. ואת כל המגילה הזאת אני לא כותבת כדי שתיראי כמה אני חזקה וכמה ידע יש לי הכל הקשור לניסיונות החיים וכו'... הדברים האלו חילחלו בי אחרי הרבה מאוד דמעות...תאמיני לי. וגבורה וחוזק זה ההפך הגמור ממני... אבל צריך לנסות, כל החיים שלנו לחיות על זה. אני למשל חיה על המשפט שאומר שאין לאדם ניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו. ככה לא משנה מה יקרה, זה ניסיון, זה אומנם ניסיון קשה, אבל את תוכלי לעמוד בו בגבורה.
אם נשנן את כל הדברים שאלו ונזכור אותם, אז נגיד אותם גם כשנגיע למצבים הכי קשים בחיים.

העולם הזה הוא מסדרון. מסדרון שמוביל לעולם הבא.
את מתקרבת לעולם הבא, יש לך כבר בגן עדן מקום שמור. 
את תקבלי שם המון שכר את כל הסבל שאת עוברת.
אל תנפצי את זה עכשיו. העולם הזה הוא לא הכל, אנחנו לא באנו לכאן בשביל להנות. באנו גם בשביל לסבול. באנו גם לתקופות הכי קשות. אבל צריך להתמודד, ולזכור שאת תקבלי את השכר בגן עדן. רק תבטחי בה'.

אדם חכם אמר פעם: 'כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים'. החייים קשים, נכון. מישו אחר שהם אמורים להיות קלים? עכשיו את לא צריכה לברוח, עכשיו את רק צריכה לנסות להתרומם
 להמשיך קדימה. "כשהגלים מתחזקים"- כאשר הצרות כבר סוגרות עלייך מכל הכיוונים, "החזקים  מתגלים"- עכשיו זה הזמן לגלות את הכוחות שבך. ואם ה' מביא עלייך ניסיונות, סימן שיש לך גם את הכוחות. וזה סימן שכמה שקשה, את תצטרכי להתמודד.  ואם תצליחי, את גיבורה. את חזקה. 

לכולם קשה בחיים, מישהו אמר שבאנו לכאן להנות? אנחנו באנו לכאן גם כדי לבכות. ולבכות הרבה אפילו. וגם בשביל לסבול ייסורים, כאבים, כאב לב, וכו'...  אבל גם צריך לזכור שיש את הכוחות.
עכשיו את לא צריכה לשבת ולומר דיי לצרות. את צריכה לשבת ולחפש את הכוחות. צרות יש וזו עובדה, אין מה לעשות. העולם הוא לא מושלם. אבל כוחות יש, ותסמכי על ה' שהוא ייתן לך כוחות.

תבכי, תבכי, תבכי. אבל תזכרי שיש לך כח, והרבה כח. רק כך אפשר להתמודד. צרות תמיד היו, צרות תמיד יהיו, אבל כוחות יש לכולם, ותסמכי על ה' שאם הוא מביא עלייך כל מיני דברים זה סימן הוא גם מזרים לך כוחות. הוא מזרים כוחות דרך גלים אלקטרוכוחותיים. וזה יגיע אלייך, רק תתפללי שזה יגיע.
ולבנתיים- תנסי להיות שמחה ולחפש את הטוב, כי יש טוב. ויש אפילו הרבה טוב הייתי אומרת..

מזכיר לי משהו- פעם אחת דיברתי עם מישהו, למישהו הזה היו צרות מכאן ועד אמריקה, תאמיני לי. שאלתי אותו- "תגיד, איך אתה מצליח? הרי כ"כ קשה..."  הוא אומר לי: "קשה קשה, אבל הרוב טוב."
הרוב טוב. אז קחי את הטוב הזה ואיתו תתגברי גם על הרע.
אני לא אומרת לא לבכות, אני לא אומרת לא להיות עצובה. אבל מה שאני כן אומרת זה- לא להישבר. תהיי עצובה, אבל אל תישברי. כמה שעצוב, תזכרי שהכל מה'. הוא סידר לך את זה, והוא גם זה שיסדר לך איך להתמודד. ואיך להמשיך את החיים.

נ.ב- שלא תעזי להתאבד.
אם תתאבדי- אני אהרוג אותך...! ;);(

אני לא אוהבת את כל אלה שאומרים 'יהיה טוב'. כי לא, לא תמיד נהיה יותר טוב. ולהפך- ככל שמתגברים יש יותר קשיים בחיים. אז מה שצריך לזכור רק, שלא יהיה יותר טוב, אלא שיהיו יותר כוחות. כמובן, צריך לקוות ולהתפלל לטוב, בזה אין שום ספק. אבל גם לזכור שאנחנו לא באנו רק בשביל הטוב, אלא בשביל לקוות לטוב+להתמודד. לאזור אומץ, לאזור כוחות.

לילה טוב חברתי היקרה. תקווי לטוב, תרימי ראש ותצעדי בגאון במסלול החיים הקשים. יש לך את הכוחות.

זה לא יעזור לך מה למלה בגאנום היה יותר טוב?נח נחמן מאומן
מי שמיתאבד אין לא חלק לאולם הבא
החיים יפים!!! אל תתני לדיכאון מסריח להרוס לך אותם!אנונימי (פותח)
תלחמי בדיכאון!! אל תתני לו לנצח אותך... הוא לא שווה אותך... בהצלחה נשמאמית!!!=]=]=]
כשהכל מעמיס..סהר תמיכהאחרונה
כיפה אדומה יקירה,

זה נשמע כל כך מתסכל ומתיש, להתמודד עם עומס כזה גדול..אני מבין שאת מרגישה שהחיים הם רק מעמסה, שנמאס להיאבק, ואת כל כך עייפה עד שמרגישה שעדיף למות, שרק ככה תוכלי לנוח..

ורציתי להזמין אותך לאתר שאני מתנדב בו, סה"ר, כדי לשתף את המתנדבים שלנו בכאב ובמועקה שיש לך בלב, לספר על הרצון לגמור עם הכל..תוכלי לספר בפורום שלנו וגם בצ'ט אישי ואנונימי עם אחד המתנדבים..לפעמים כשיש מישהו שמקשיב ומבין, ולא שופט, זה יכול להקל קצת על ההתמודדות, לתת מרווח נשימה קטן..

אם תרצי לבוא, את מוזמנת בחום.

מתנדב סה"ר
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך