נורא קשה לי בחיים, אני באמתת רוצה להיתאבד כבררכיפה אדומה!!!
יש לי רעיון אדיר בשבילך, משו שתמיד עובד.~~אני~~
אז נפלטה לי שטות. גם אני בנאדם, לא?!~~אני~~
תקשיבי בובה...להבת-כוח
בת כמה את עכשיו? כיתה ז'? ח'?
את יודעת כמה שנים יש לך לפנייך? לפחות עוד 100 שנה. בגלל דיכי את רוצה לזרוק את הכל?
באמת תחשבי קצת בהגיון, כשגדלים יותר, נהייה עוד יותר קשה, אבל את רואה כאן אנשים מתאבדים על ימין ועל שמאל? מי בכלל הכניס לך את הרעיון המגוחך הזה לראש? מוות, זה לא הפיתרון. זה ההתחלה החדשה ומדהימה, שאליה את תזכי להגיע כשתסיימי את התפקיד שלך בעולם הזה. עד אז, הקב''ה ואנשים סביבך עדיין רוצים אותך איתם. תנסי לחשוב קצת בהיגיון ולראות שיש לך הרבה בשביל מה לחיות, אז יש מבחנים? שורדים גם את זה. יש מריבות? כל הזמן! אבל מה לעשות, טבע האדם שיהיה חטטני קצת, ושנריב אחד עם השני, זה בידיים שלך עד כמה...
תאמיני קצת בקב''ה, ותאמיני ביכולות שלך, ביכולות האנושיות שלך שאת יכולה להשתמש בהם כאן. העולם מחכה לראות מה יש לך להעניק לנו, למה את רוצה לעצור את כל זה???
אה ועוד משולהבת-כוח
יש אנשים, שמקבלים מחלות איומות ושמחים עם זה, ברור שהמקום הטוב בשבילם זה גן עדן, אבל הקב''ה לוקח אותם בלי אזהרה.
את ב''ה שלימה, והקב''ה רוצה שתסיימי כאן את תפקידך, ואת בוחרת לסיים אותו טרם עת??? את לא חושבת שזה קצת זילזול בקב''ה?
כמה סיבות לא להתאבד.....אנונימי (פותח)
זה לא יעזור לך מה למלה בגאנום היה יותר טוב?נח נחמן מאומן
כשהכל מעמיס..סהר תמיכהאחרונה
זה נשמע כל כך מתסכל ומתיש, להתמודד עם עומס כזה גדול..אני מבין שאת מרגישה שהחיים הם רק מעמסה, שנמאס להיאבק, ואת כל כך עייפה עד שמרגישה שעדיף למות, שרק ככה תוכלי לנוח..
ורציתי להזמין אותך לאתר שאני מתנדב בו, סה"ר, כדי לשתף את המתנדבים שלנו בכאב ובמועקה שיש לך בלב, לספר על הרצון לגמור עם הכל..תוכלי לספר בפורום שלנו וגם בצ'ט אישי ואנונימי עם אחד המתנדבים..לפעמים כשיש מישהו שמקשיב ומבין, ולא שופט, זה יכול להקל קצת על ההתמודדות, לתת מרווח נשימה קטן..
אם תרצי לבוא, את מוזמנת בחום.
מתנדב סה"ר
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים