שעה אני בוכה לרכז בטלפון שישחרר אותי לסיבוש אחרת אני מתה נפשית כל החודש הזה!!
לא מסכים העקשן הזה. לא מסכים. אוף!!!!!
שעה אני בוכה לרכז בטלפון שישחרר אותי לסיבוש אחרת אני מתה נפשית כל החודש הזה!!
לא מסכים העקשן הזה. לא מסכים. אוף!!!!!
חחח שרון שומרוווןןן
חנונית ששרופה על בנע...
אבל לא מעניין אותייי! אני נוסעת לסיבוש ואם הם יעיפו אותי מההדרכה-הפסד שלהםםם![]()
כל הבנים בצוות לא נרשמו... פחחח נראה אם יעיפו אותם... יאללה סתם עושים עלינו שרירים בנע האלה... הם מתים שנדריך!
לא מעיפים אף אחד. בוחרים להדרכה לפי מי אבא שלך ולא לפי מי את. ואז נדבקים לזה, ומסונוורים ממי אבא שלך ככה שאת יכולה להיות הבנאדם הכי גרוע בעולם ועדיין להדריך כי אבא שלך מספיק חשוב
ממש לא שיבצו אותי להדרכה בגלל אבא שלי... אין בי מספיק טוב כדי שאני אדריך בזכות מי שאני?! למה את מכירה אותי בכלל?!
זו המציאות.
את יכולה להיות הכי מקסימה ומדהימה בעולם. זה בכלל לא משנה.בכלל לא מסתכלים על זה כשמכניסים להדרכה. אני לא מכירה אותך, ואני מאמינה שאת באמת בנאדם מקסים, אני פשוט אומרת שזה לא מעניין אף אחד בבנ"ע מי את. אף אחד לא שואל ולא אכפת לו. כשמכניסים להדריך מסתכלים רק על מי האבא שלך. (בלי קשר אלייך ספציפית. אני מדברת באופן כללי וממש מצטערת אם נעלבת מזה. יכול להיות שאצלכם בסניף זה בדיוק לא ככה ובדיוק הכניסו אותך כי את טובה ומדהימה-ואם ככה זכית ואת בסניף מדהים. אבל הרוב הם לא כאלו)
אותנו הכניסו לגמרי לגמרי בלי פרוטאקציות... וזה שקוף... כי אחת מהבנות שההורים שלה הם בעליי וואחד מעמד-לא נכנסה!!
בגיל 20 כשזה יתפוצץ לך בפרצוף תזכרי שאמרו לך את זה פעם
אני רק אומרת שב"ה בסניף שלי לא מכניסים ככה...
קצת נשמע לי שאת כאובה על מקרה ספציפי שקרה ל ך והוא בוער בך...אבל אני מאמינה שלצערי את צודקת...
חוצמזה שכל ההכנסות להדרכה למיניהם זה נטו ה'! ואני מאמינה בזה בלב שלם... כל מי שמכניס הוא רק השליח... אין באמת את מי להאשים...
אנחנו רק היינו השליחים.
זו הסרת אחריות להגיד את זה
אותי משמח לעצום עיניים לפעמים "להסיר אחריות" ולהגיד שזה מה'! זה מרגיע...זה משמח.. ההבנה הזאת שיאללה תחנקו כולם. כל מי שדפק אותי. לי יש אבא בשמיים שיודע מה טוב לי וזה מה שהוא זימן לי אז נחייה תחיים האלו ככה. עם כל הדפקות...ובשמחה...וכל מי שדפק אותי-אם ח"ו הייתה לו כוונה לצער אותי. ה' ישלם לו!
כי אותי זה לא מעודד. בכלל לא
תוציאו אותי המשוגעת. כמו הרכזים בבנ"ע. כמו המורות בבצפר.
אבל יש אמת במה שאני אומרת. כי עובדה שאלו שהכניסו את השבט שלי להדרכה עד היום לא מסוגלות לדבר איתי\לחבק אותי\להסתכל לי בעינים.
אם אין פרוטקציות, סתם מסקרונת, איך אתה קורא למקום שנכנסים בו שני זוגות של תאומות, מתוך שבט גדול. ואף אחת מארבעת הבנות האלו לא באמת יכולה להיות מדריכה? איך אתה מסביר את זה? אולי גם זה לא קרה?
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד