וראיתי סרט בלי תוכן. לא שהיתה בעית צניעות (כאילו זה יצא די במקרה אם תשאלו אותי, למרות שבעולם הסרטים סרט בלי חוסר צניעות נדיר לומר שזה במקרה).
פשוט זה היה בזבוז זמן טוטאלי.
אוף.
אני מרגיש ממש טמבל. גם כי ישנתי גרוע...
אי לכך ובהתאם לזאת-
חזרתי.
אפשר לנגיד משהו קצת מעליב?
תודה.
לפעמים אני חושב שאני דביל מדי עכשיו (באופן זמני, נגיד בשעה הזו)
ולא אוכל לכתוב.
ואז אני קורא פה כמה הפורום פח ונזכר שכמעט לא משנה מה אכתוב- כמה כבר גריעות יחסית יכולה להיות?
היי, פגשתי ניק בדף הניקים.
@גיבורה בדממה שהיא בכלל פיצית רק בשם מתנשא יותר או שהוא חלק משיר. אבל זה בסדר. לא שזה משנה משהו.
אז הנה סיפור-
ערב י"ט כסלו- התוועדות בישיבה. לא מי יודע מה אבל העיקר לשמוח בשמחת הגר"ז, אז היה אוכל. ואני ניגנתי כמובן בחלילית שלי. האמת פחות קבלתי אורות לא טבלתי לפני זה בכלל. ההתוועדות נגמרה אוהו מאוחר.
בלה בלה בלה דברים דברים דברים, האמת לא למדתי מי יודע מה...
בצהריים- אני יודע שיש התועדות בבית הועד לתורה הר חברון- ישיבת עתניאל, עם חיליק! אז אני מתארגן פה מתארגן שם. ורוצה לצאת, הר"מ אומר לי לגמור עמוד ואז. (והוא בכלל לא הר"מ שלי אבל הר"מ שלי לא היה) גומר- הולך לטבול מתארגן- כבר מאוחר מאוד. ההתועדות מתחילה ב21:00...
אני בטרמפיאדה מחכה לטרמפ לירושלים...
הנ"ל מגיע לקראת הסוף. אספיק אולי עוד להגיע אולי באיחור קל של כמה דקות- והטרמפ מתעכב, קיבל דו"ח חניה
אני הייתי עייף אז ישנתי רוב הזמן כשראיתי שוטר רושם דו"ח שאלתי את הבן שלו (שהיה שם) אם הוא יכול לקרוא לאבא, מה המספר שלו? הוא לא ידע. הייתי עייף מאו ואני ממש מבואס שלא יצאתי ודברתי בעצמי עם השוטר...
הנ"ל חוזר. ממש מסכן. קיצער מוריד אותי בתחנה מרכזית. ממש מאוחר, לא אספיק. אמרתי אם כבר אני פה- נעשה איזו קפיצה קלה לדף. כאמור ראיתי מישהי הולכת לכיוון ובסוף נגשת לדף. מעט המידע שהצלחתי להשיג בתור עייף זה שקוראים לה מה שמה פיצית. טוב, אחלה.
הולך לבנייני האומה. מה הסיכויים לקנות כרטיסים שם- וגם אם כן- מה הקטע? סתם מופע. אז נאור כרמי סבבה. אבל מה לי ולישיבה שעתיים פלוס לראות ולשמוע אנשים שרים.
ביריד- איזה ספר אני צריך? רציתי ספר הערכים אבל בל נגזימה. שם משמואל אין שם. קיצור התלבטתי אם יש לי מה לעשות- מסקנה חפוזה- שאין לי כח לחכות להתועדות של החויזר וגם לך תדע אם יהיה לי איפה לישון וכו'. אין לי מה לעשות שם. חוזר לישיבה (בדרך לת"מ שוב פוגש את מה שמה)
נוסע באוטובוס לישיבה. הולך לישון.
אחלה.
היי, יום שישי היום- אתה כבר לקחת תהלים בנוג"ה?
היה אמור להיות לי תור היום והוא התבטל. נו יום ראשון. יום ראשון בערב מסיבת חנוכה שאני מארגן, אני מקוה.
בינתיים- שבת שלום לכולם.
חנוכה- נסים ונפלאות. שנזכה אותם כל יום ראות. מכל דבר אל להשתאות. כל נס כל יום יהיה כאות.

- לקראת נישואין וזוגיות