זה מראה שאני חושב שזה לא מתאים שמישהו בגילךהרועה
יתווכח עם ילדים בני 16 יש פורומים אחרים לגיל שלך.
או שאתה לא ברמה להתווכח עם בוגרים?
אני אגיד לך למה.~~אני~~
כי אתה טמבל מטומבל מארץ הטמבליאדה שמטמבל טימבולים טימבוליים במיוחד.
ולא איכפת לי להעליב אותך כמה שבא לי, כל עוד אתה מעודד רוצחים.
באמת שנימאס ממכם כבר. אנשים מתים פה על ימין ועל שמאל ואתם ממשכים לחשוב שאפשר להבין רוצחים, שאפשר לעשות איתם שלום, שאפשר לשחרר רוצחים. ועוד..
חוץ מזה מה אתה רוצה? ששוב אני אתחיל לכעוס? אתה רוצה סתם להתסיס את החברי'ה או מה? תפרט...
חוץ מזה אני לא חושבת שזה כשור לגיל- אתה גדול ממני בהרבה (מן הסתם..) אבל אתה טועה טעויות גדולות מאוד ויש לך דרך מחשבה מעוותת. ילדים בני 16 לפעמים יכולים להיות חכמים הרבה יותר מכל ממיני מבוגרים, תתפלא.
זה כן קשור לגילהרועה
מה שנקרא על מנת לקנטרלהבת-כוח
דיון כזה בין אדם מבוגר לצעירים, כשאין כבוד הדדי מאפחד מהצדדים, לא יעבוד לעניות דעתי.
אתה חושב??אז למה כל הזמן הגויים מחפסים איך להרוגצביה:]
אנחנו לא מתכוונים להתווכח איתךהרועה
לך לארץ מולדת גם אם השאירו אותך 13 כיתות אתה עדיין בן 30 ולא נתווכח איתך.
נכון סתם שרפו אותנו כדי לראות מה יצא..
זה לא נקרא שנאה?! זה נקרא שנאה וחצי.~~אני~~
את כ--ל המשפחה של סבא שלי רצחו בשואה בדם קר. אנחנו באנו לארץ כדי לגלות שגם כאן לא נפסק הטבח. זה נקרה שנאה, תאמין לי. זה הסבתא של האמא של הסבתא רבא של השנאה זה. כל השנים שונאים אותנו, תמיד. רוצה הוכחות?
אינקיויזיציה
פרעות תרפ"ט
שואה
מלחמת יום הכיפורים?
מלחמת ששת הימים?
מלחמת סיני?
מלחמת ההתשה?
מלחמת שלום הגליל?
מלחמת העצמאות?
מלחמת לבנון הראשונה?
מלחמת לבנון השניה?
מבצע חומת מגן?
סבארו?
מומנט?
הטבח במרכז הרב?
הפיגוע בנחל עוז?
משפחת חטואל הי"ד?
(יש עוד הרבה משפחות, אני לא אמנה אותן כאן).
הפיגוע האיום באלון מורה?
הפיגוע בקדומים?
ניסיון לפיגוע ביצהר?
פיגועי הירי בדרך לחברון?
שדרות?
חרמש?
צומר כרכור?
אריאל?
הפיגוע הזוועתי בחיפה?
הפיגוע האיום בנתניה?
הפיגוע המחריד בפתח-תקווה?
הפיגוע במודיעין?
הפיגוע בדולפינריום?
דרום הר חברון?
כל הפיגועים בשומרון?
הפיגוע הזוועתי באלון מורה?
נווה צוף?
בקדומים?
בדרך לעפרה?
בדרך לחברון?
ירושלים- רח' קינד ג'ורד?
ואדי ערה?
קרני נצרים?
כפר סבא?
ציר כיסופים- נצרים
נתניה- מדרחוב
אלי-סיני
ירושלים- מדרחוב
הפיגוע בבית חב"ד?
הפיגוע במלון פארק?
הפיגוע בקו 5?
הפיגוע בקו 2?
בפיגוע בקו 30?
הפיגוע בציר כיסופים?
הפיגוע במושב נתיב העשרה?
חדרה?
כפר מירכא?
שועפת?
נחל תלם?
בית חנון?
קלקיליה?
הפפיגוע בבקעה לא מזמן?
והרשימה לא נגמרת.
אתה רואה מלחמות, שואה, אתה רואה אנשים שנירצחו בפיגועים, אתה לא מבין כמה הם שונאים? איך?? כל ההיסטוריה שונאים, שנאו, וישנאו אותנו. אין מה לעשות.
ויש עוד הרבה הוכחות כדי שתראה כמה שונאים אותנו.
אבל-
אני חושבת שהמטרה עכשיו היא לא לשאול למה שונאים אותנו. ככה זה וזהו, כניראה פשוט מפני שאנו יהודים.
המטרה עכשיו לראות מה עושים עם השינאה הזאת, מה עושים כדי שהם לא יצליחו להרוג אותנו.
וזה מה שאתם השמאלנים , פשוט לא מצליחים להבין. אתם החדרתם לעצמכם שאפשר לעשות שלום ושהם רוצים רק את הארץ. אז זהו- שהן שונאים אותנו, ושלום אי אפשר לעשות. ר-ק בדרך הקשה.
ותאמין לי שזה שנאה.
http://www.pmo.gov.il/PMO/Communication/IsraelUnderAttack/terrorAttacks.htm?Page=6
אה ובקשר לשיחרור מחבלים...~~אני~~
אתה כתבת אז ש'לא בטוח שהם יעשו משהו' וכל הברברת שלך...
שתדע לך, לפני כמה ימים ישבתי וקראתי כתבות על כמה אנשים שנירצחו בפיגוע לפני כמה שנים. לאחר מכן מצאתי גם כתבה שמספרת על לכידת המחבל, שרצח 3 אנשים ממשפחה אחת, עוד בנאדם, ומייודע עוד כמה... סביר להניח שהוא כלול עכשיו בעיסקה. המטונף הזה שלהזכיר את השם שלו מגעיל אותי.
ולכן אני חושבת שאסור לתמוך בעיסקה.
ושוב- אני לא דנה את משפ' שליט, אני הייתי עושה אותו דבר בידיוק, 100%. אבל אני לא מבינה, בשביל ללכוד את הרוצחים הללו חיילים נהרגו, אנשים נרצחו בפיגועים, המחבל הארור הזה חי עכשיו על עשרות יהודים שעכשיו בקבר. ועכשיו עוד רוצים לשחחר אותו, כדי שימשיך לרצוח.
ואל תגיד לי שהוא לא יתכנן עוד פיגועים. מי יודע עוד כמה רציחות התאים הרצחניים במוח הרצחני שלו תוכננו? יש בו שנאה ענקית, וכשהוא ישוחרר הוא גם יעשה מעשים. לא עלינו. שלא תדע מצרות ידידי. אבל שיחרור רוצחים= עוד הרוגים. עובדה. ולכן א-ס-ו-ר לתמוך בעיסקה. גלעד שליט מסכן, אומלל וסובל כמו אנ ילא יודעת מה. אבל לא ייתכן שבשביל בנאדם אחד, אמנם יקר, מאוד מאוד יקר, אבל לא ייתכן שבגללו ימותו עוד. העיסקה הזאת היא דבר מפגררררררררררררר. אני הייתי מסכימה לעיסקה רק אם היו אומרים לי ששעה אחרי שהם חוזרים לעזה מפציצים אותם מהאויר. אם לא- אסור לשחרר. בשום אופן. מי שתומך בעיסקה תומך בשיחרור רוצחים על דם יהודי קדוש על הידיים שלהם. שתדע. זה לא פשוט בכלל בכלל.
חתיכת חולה פסיכופט.. אני בהלםאנדרלמוסיה
אולי סתם טרול.
אף אחד לא שונא אותנו יאטום???!!! גירוש ספרד, השואה, אינתיפאדות וזה רק מה שאני הקטנה דולה מהראש שלי. כל השנים אנחנו עם נרדף. אף אחד לא שונא אותנו??? ואיך אתה מגדיר שואה?? בתור דבר שנבע מאהבה בתקווה לחיים טובים יותר??
האמת?? תתבייש בעצמך. בכיין שבא להתווכח עם נוער. נראה אותך מחזיר תשובות לבנאדם הכי בור בגילך.
אכן טרול...~~אני~~
טרול מטורלל מארץ הטרוליאדה שמטרלל טירלולים מטורללים במיוחד...
או-
פחדן מפוחד מארץ הפחדיאדה שמפחד פחדים מפוחדים במיוחד...
או-
אידיוט מאודיט מארץ האידיוטיאדה שמאדייט אידיוטים מאודיטים במיוחד...
או-
שמאל שמאלי מארץ הא
נראה אותך שורד את השואה ואז אומר שכל הגופות והייסורים שראית ועברת שם זה לא מתוך שנאה...נראה. נראה אותך בתור חבר של אדם שנרצח בפיגוע, או שנפל במלחמה, ואומר שהערבים לא רצחו את יקירך מתוך שנאה.. אז מתוך מה זה תגיד לי? סתם נחמד להם לראות אדם טוב ולירות בו? טוב, אם זה כ"כ כיך אולי ננסה, אה? אה ורק נזכיר- זה כמובן לא מתוך שנאה... אתה טמבל. טמבל. טמבל. מתכחש לעובדות. אתה מעדיף להבין את הערבים ימ"ש מאשר להבין אותנו.
קיצור- לך לישון עכשיו. ובבקשה ממך, יותר אל תפתח את הפה. כך לפחות לא תזיק... ותגרור אחריך את כל השמאל מהסוג שלך. תודה מראש ולילה טוב.
הוא עובד עלינוו!! י'חסר חי'ים!! מה הקטע??רננוש!
מינהסתם..תני לו להנות מיזה..צביה:]
לא הבנתי? ת'סוף..ילץ
יפה, ~אני~..טל_טול
עוד חשבתי שזה לא ייגמר.. התעייפה לי היד.
ו-אתה ששאלת (עודד או איך שלא קראו לך..)- לך תשאל אנשים בגיל שלך.. לא שאנחנו לא יודעים לענות אבל בכל אופן אם אתה ב-א-מ-ת רוצה תשובה, לך תברר אותה ואל תספק בפורום. שיהיה לך חיים מאושרים ושתגיע לדרך הנכונה, אמן.
אתה באמת מטומטמם! הערבים שוונאים אותנו נוראאאכיפה אדומה!!!
פה נגיד- צחקתי... מתוך כאב...אין כמוני!
קודם כל, אתה צודק. אני ממש מעוצבנת על העובדה שכמעט כולם פה שונאים את כל הערבים. זה ממש לא פ'סדר לכלול, באמת שלא.
אבל באמת שהצחקת אותי כאן:
"מעולם לא שנאו אותנו, אף עם בעולם לא שונא אותנו, תאמינו לי."
אתה בטוח? אין לך מושג כמה שזה כואב שאח, אח שלי מדבר ככה...
אתה באמת חושב שהשואה פרצה מתוך אהדה כלפינו? זה מה שאתה חושב, שהיינו החיית מחמד של הנאציים ימח שמם וזיכרם?! אתה חושב שזה בטעות שהיהודים בהודו נרצחו?!?!?! לא בטוח....
זה הבעיה אצלך אחי. אתה פשוט מתעלם מהעובדה שלא אוהבים אותנו. לא, סליחה. התכוונתי שונאים אותנו.
תקשיב אחי, תתעלם כמה שתרצה. אני בטוחה שיום אחד תבין בדרך זו או אחרת. זה יכול להיות שיום אחד פשוט יפקחו לך העיניים, אבל גם יכול להיות שתרגיש את זה על בשרך... וזה יהיה חבל...
בהצלחה בחיים!
ברור ששונאים אותנו-מוריה!!
אם הם לא היו שונאים אותנו היה את גוש קטיף עמונה ניראלי שהבהרתי ת'עצמי..
מתכחש שואה???למה מי אתה?
מפגר... תמשיך לחיות בסרט שלך...nehara
למה יש נגדנו מלחמות כל הזמן?!?!
אם אתה אומר שבתור עם אפחד לא שונא אותנו.. המצב שלך... גרוע!!
אפילו עיוור יכול לראות את זה...
אני אומרת לכם שזה סתם איזה ילד בן 10שלבוקית
מששועמם מוות אז הוא כותב שטויות ואם לא שמתם לב הוא אשכרה עונה כמו ילד קטן והוא גם בא אלינו כי זה יותר מצחיק או משו..
אני אפילו לא טורחת לענות כי זה שטויות..
תגידו אתם בסדר?!?!?! למה לקלל????????אין כמוני!
פה הכי עברתם ת'גבול! לא משנה כמה אתם מעוצבנים עליו לא צריך לקלל!
כאילו באמת, הוא גם אח שלכם!!!
ולכל אלה שיגידו לי:"הוא לא אח שלי... הוא מעודד רוצחים!"
אז מה???? זה אומר שצריך לשנוא?!?! הגזמתם!!!!
עם כל הכבוד, אני לא מסכימה איתו בייייייכלל... נכון שהדעות שלו מכעיסות מאוד... אבל בגלל שאני לא מסכימה איתו זה אומר שאני אקרא לו 'טרול מארץ הטירלולים'?! בני כמה אתם אפשר לשאול? שנתיים? אה סליחה, לא התכוונתי להעליב. אולי בני 3 יותר טוב???
תקשיבו חבר'ה:
כאן הבעיה שלנו, כעם. במקום להוציא ת'אנרגיות על מי שמפריע לנו, אנחנו מוציאים את זה על אחינו!!!!
תתעוררו! תפסיקו לחיות בבועה שלכם! בואו נתחיל להראות שאנחנו עם מאוחד! עם חזק ואוהב!!!!!!!!!!
בתקווה שהמסר הובן....
שבצ'לום ומבורך!!!
נכון, הוא אח שלי.~~אני~~
הוא אח שלי.
אבל בגלל האח הזה שלי אנשים נמצאים עכשיו בקבר.
ובגלל האח הזה שלי אנשים עכשיו בוכים ומתאבלים מרה על יקיריהם.
ובגלל האח הזה שלי אנשים לא מפסיקים למות בפיגועים ובמלחמות.
ובגלל האח הזה שלי...........
האח הזה שלי הוא חכם, יש לו שכל.
אבל הוא לוקח את השכל שלו לדרך מחשבה מעוותת, חולנית, פסיכופטית, טרולית.
דרך מחשבה של לב שרק מתכחש לעובדות, של לב שמבין רוצחים יותר מאשר יהודים.
אני לא אומרת שאני יותר חכמה ממנו. ממש לא. וזה גם לא עניין של שכל לדעתי.
אבל החיים בארץ לימדו אותנו שהדעות האלו שלהם הם פסיכופטיות, חולניות, מטורפות, מפגרות, טרוליות, אידיוטיות להחריד. אז נכון, אני ממש לא שונאת כל מי שיש לו דרך חשיבה שונה משלי. אבל אני כן מתחילה לשנוא אנשים שבגלל דרך המחבשה המעוותת שלהם אנשים פשוט מתים!!!
מצידי שיחשוב ככה כמה שבא לו, זה בעיה שלו שהוא מתכחש לעובדות וזה בעיה שלו שהוא אטום ומעדיף להבין רוצחים. אבל רק שלא יעשה עם זה כלום.
הבעיה היא שעכשיו כל הוא גם עושה עם זה משהו. הוא תומך בעיסקת שיחרור רוצחים, הוא מצביע קדימה כדי שיגרשו אותנו מהבית בשביל כלום, הוא מצביע קדימה בשביל שיקרה פיגוע ואנחנו לא נעשה כלום למחבל, אלא שאחרי כמה שנים גם נשחרר אותו. והרשימה של הדפקטים שהוא דופק אותנו עוד ארוכה...
ומזה נובע הכעס. המון המו כעס. איך אפשר ללא לשנוא אדם שידוע שבגלל התוצאות שיצאו מהדעות החולניות שלו אנשים מתו. אדם שבגללו אנחנו לא רואים את הסוף לאינתיפאדות, אלא רק רואים איך ניתן עוד יישובים ואיך יהיו עוד מלחמות...וזה בגללו. כי הוא זה שבוחר בראש ממשלה מטומטם ששמו אולמרט שרק יגרום לעוד שטויות, והוא זה שגם את הסכמי אוסלו האידיוטיים להחריד, והוא זה שעשה המון דברים שלא מפסיקים לדפוק אותנו.
עם כל הכבוד, אני לא מסכימה איתו בייייייכלל... נכון שהדעות שלו מכעיסות מאוד... אבל בגלל שאני לא מסכימה איתו זה אומר שאני אקרא לו 'טרול מארץ הטירלולים'?! בני כמה אתם אפשר לשאול? שנתיים? אה סליחה, לא התכוונתי להעליב. אולי בני 3 יותר טוב???
הדעות שלו לא רק מכעיסות, הדעות שלו גם גורמות להרג יהודים. וזה דבר שלא יסולח.
תהיה בריא אחשלי, אתה חולה. זה לא עניין של שכל, זה עניין של היגיון בריא. יש לך דרך מחשבה חולנית. קח אנטיביוטיקה.
רפואת הנפש ויישוב הדעת!!!!!!!!!!בת-עמי
אה ובקשר לקללות-~~אני~~
הוא צריך להבין שהוא טמבל. אם נמשיך להגיד לו:
"אחשלי, אתה טועה..." הוא לא יבין. הוא צריך להבין שהוא טמבל, אידיוט, אטום, פסיכופט, חולה, מופרע נפשית, מוח מעוות. גם ככה הווא לא יבין, אבל כבר באמת לא אכפת לי לקלל אותו... זה מה שהוא.
תקשיבו חבר'ה:
כאן הבעיה שלנו, כעם. במקום להוציא ת'אנרגיות על מי שמפריע לנו, אנחנו מוציאים את זה על אחינו!!!!
תתעוררו! תפסיקו לחיות בבועה שלכם! בואו נתחיל להראות שאנחנו עם מאוחד! עם חזק ואוהב!!!!!!!!!!
במקום להוציא ת'אנרגיות על מה שמפריע לנו? מצטערת, לא הבנתיך. מפריע לנו שיש אנשים פסיכופטיים טרולים שבגלל אנשים מתים. זה מה שמפריע לנו. וזה גם אשמתם, ולכן גם עליהם אנחנו כועסים נורא. אז מה אם הם אחים שלנו? אז הם אחים שלנו, אבל אחים שלנו שיותר קרובים לערבים מאשר אלינו. אחים שלנו שמעודדים ערבים. זה מה שהם עושים. אנחנו מוציאים את זה עליהם כי זה גם אשמתם. הסכמי אוסלו שגרמו להמון הרג, באשמתם. ימית, גוש קטיף, ועוד הרבה.......
אנחנו לא חיים בבועה. הם אלה שחיים בבועה. אנחנו עם מאוחד? לא ממש, בגלליהם לא. עם חזק? נכון, אנחנו מאוד חזקים, הם אלה שמחשלים אותנו כל פעם מחדש. עם אוהב? נכון, אבל הבעיה היא שחצי מהעם יותר אומה ערבים מסריחים...בעיה קשה.
באאנה ~~אני~~ שיחקת אותה!!אורי.ג.123
דיברת ישר ולעניין בכל התגובות!!=]
דוחה אותי לקרוא שאת/ה מקלל/ת.אנונימי (פותח)
תגובהלהבת-כוח
עם ישראל הוא לא עם של מלחמה, הוא לא אוהב מלחמה, והוא לא בנוי למלחמה. אבל אנחנו במלחמה, וזה עובדה. ולא בגלל שאנחנו בחרנו את זה, אלא בגלל שהערבים לא השאירו לנו ברירה. אף עם בעולם הזה לא מטומטם מספיק לסבול 9 שנים הפצצות בלתי פוסקות עד שהוא עושה משו, לא קיים דבר כזה בכלל. אנחנו במלחמה, הערבים ששורפים את הדגלים שלנו- שונאים אותנו. הערבים שנכנסים לתוך הבתים שלנו כדי להרוג אותנו- שונאים אותנו.
מילא היית אומר שניסינו שלום בעבר ושזה עבד, אוקי סבבה מקובל- בשמחה ננסה שוב לחתום על הסכם.. אבל צר לי לאכזב אותך, זה לא עבד. הבאנו להם את גוש קטיף- שדרות התחילו לקבל הפצצות, הייתה לנו מלחמה עם לבנון, הייתה לנו מלחמה בעזה. למרות ההסכם, ולמרות שאחרי גוש קטיף הכל היה צריך לבוא על מקומו בשלום.
בעבר, כן, היה שלום יחסי איתם. היינו קונים מהם, והיו ביננו קשרים טובים. אבל מתי תשימו לב, שהימים האלה עברו? שאין בכלל אופציה כזאתי בימינו. הם מלמדים אותם מגיל 0 לשנוא אותנו, מלמדים אותם איך להרוג יהודים.
מתי תתעורר?
ישנה הבנה שכלית ויבשה למה שאתה אומר, אין הסכמה, ואין דרך להבין מאיפה אתה מגיע ולמה אתה חושב ככה.
" לא עניין של שנאה..." מה אתה אומר..אידיוט.~~אני~~
או. קיי, או.קיי.. תקרא מההתחלה עד הסוף.טל_טול
בס"ד ה' הוא המלך!!!
תקשיב, חבוב!
אתה ממש מעלה לי ת'דם למוח. באמת! עד עכשיו לא התייחסתי- חשבתי שאתה טרול אבל פה , אתה כבר ממש מגזים!! מ'זתומרת לא מועיל?
אבל אתם לא עושים עם זה דברים שיכולים להועיל.
בדר"כ דברים מועילים סוחפים איתם אנשים.. השמאל מורכב מאנשים לא שפויים (כן, תרשה לי להתבטא כך..)- שכל מה שהם חושבים זה על הערבים המסכנים.אעלק. אתה יודע איך אומרים אצלנו? מי שמרחם על אכזרים סופו שהתאכזר אל רחמנים. וזה לא רק אימרה יהודית- זה גם מצד ההגיון הבריא. ואם אתה לא סובר כך- צר לי.. ההגיון שלך קצת (תחשוב לבד)..
אתה רוצה לומר שאתה נותן לגיטימצייה לכל המעשים שהערבים עושים?! אתם נותן לגיטימצייה לפיגועים? לדם? לחורבן? להרס?
אתה נותן לגיטימצייה למעשים הברוטאליים שהם עושים? שעיר בדרום כבר 8 שנים חוטפת? מה היא עשתה?
קיצור- אם מה שאתה חושב מועיל- למה אנחנו לא מצטרפים אלייך? זה נראה לך הגיוני? יושב ציבור שלם וסותם ת'אוזניים שלו? ועוד ציבור חזק, זה שבאמת יש לו כח להלחם על העקרונות שלו..?
ולאף עם בעולם אין סיבה לשנוא אותנו.
בּ'מת?! תרשה לי לקשקש לך קצת על אנטישמיות, סבבה?
אנטישמיות מורכבת מ-2 דברים: שנאת ישראל שזה כולל- שנאה דתית [שונאים אותנו כי אנחנו יהודים ואל תחרטש לי שלא קיים כזה דבר ולא נברא. זו עובדה. ע"ע אנקוזיציה, פרעות וכו'.], שנאת הזר [אנחנו זרים. נקודה. אנחנו לא שייכים לאף מקום. אנחנו זה אנחנו. גם מלפניי 3000 שנה ויותר.]
ו- שנאה גיזענית. שונאים אותנו כי אנחנו קיימים יותר מידי זמן. אנחנו אמורים להכחד.
וזה קיים עד היום בכל העולם.
אה, ועוד משהו. הגיון בריא: כשאתה שונא מישהו- נכון זה עובר לך בלב? אחרי שזה עובר לך בלב, מה אתה עושה עם זה? משכנע את עצמך ש-לא! אסור להתעצבן! אסור לצעוק! אסור להרביץ! ??? קשה להתאפק שהשנאה מפעפעת לך בדם.. ועוד אם אתה שונא אנשים מעצבנים במיוחד.. אומה שלמה שכבר קיימת יותר מ-2000 שנה.. שנבדלת מכולם..(אלא אם כן אתה מלאך בטעות.. ואתה לא. כולנו בנ"א)
אחרי הלבבות נמשכים המעשים.
ואל תלך רחוק. התשובות כאן.
שיהיו לך חיים מקסימים ומאושרים ושתדע מה באמת מועיל ומה לא.
אה,טל_טול
**אגב, כל מי שהולך לומר לי- "אומרים אחרי המעשים נמשכים הלבבות"--
אני יודעת. זה בכוונה.
יומטוב!
שלום עודד!כל עוד בלבב
אני עונה לך בהנחה שהתהיות שלך באות ממקום כן ואמיתי, ואתה מחפש להן תשובות. כי אם לא - לא יועילו לך אלף שרשורים. אם אתה בא להקניט או לעשות מניפולציות, כשאתה מחכה לתגובות מתלהמות של בני-עשרה כדי שתוכל לומר 'הנה! ידעתי שאי אפשר לדבר איתכם' - אם זו המטרה שלך, אז חבל לי על הזמן. וזה לא משנה אם אתה מנסה להשתמש בדמגוגיה הזו על חברי הפורום, או אפילו על עצמך - אם אתה נעול על משהו ולא מחפש תשובה באמת, אף אחד לא יוכל לענות לך.
אז שוב - אני מניחה שיש לך יושר אינטלקטואלי, ושתוכל 'לקבל את האמת ממי שאמרה'. על סמך זה אני כותבת את התגובה הזאת (אחרת, השעה מאוחרת ואני צריכה לישון (: )...
אני לא רוצה לעשות לך ניתוח אופי על פי ההודעות שלך בפורום, אבל אם אתה מחפש תשובה למה שמציק לך, אין לי מנוס מלעשות את זה..
אז קודם כל - כדי להסביר לך את ה'התנפלות' שיש עליך כאן בפורום, כדאי לך לשים לב לצורת ההתבטאות שלך כלפי חבריו. אתה מטיח ב'מתנחלים' ביטויים כמו 'רוצחים' 'טיפשים' 'צמאי דם' (אל תתפוס אותי בניסוח, לא עברתי לבדוק שכתבת את כל אלה) כמעט בכל שורה שאתה כותב. השנאה שלך כלפיהם מופגנת ובוטה.
מאידך, אתה מתייחס בסלחנות והצדקה למעשי רצח כלפי ישראלים. כלפי אותם אלה שאתה מנסה ליצור איתם שיחה אתה מתנסח באפס סובלנות רומסנית, וכלפי מעשי רצח חסרי פשר ומרושעים אתה כותב 'נכון שהם לא בסדר, אבל..' (שוב, בלי דיוק יתר בניסוח).
המתנחלים במשוואה שקיימת לך בראש הם שפלים, תת-אדם שונאי חיים ומטופשים - והערבים הם בני אדם שווי זכויות (ואגב - שוים למי? לא למתנחלים כמובן) שבסך הכל, בסך הכל (רוצחים קצת כי הם) רוצים לחיות בשקט ובשלווה בארצם.
אז לפני שנגיע לדיון האמיתי, לתוכן הדברים, ולא לאיזה גיבוב סיסמאות שכל מגמתו ניצחון בויכוח (בשיטה הידועה של - אם אני לוחש והוא צועק - אז אני צודק), בוא ונמחק את המשוואה הזו - אם הערבים הם בני אדם, וכך צריך להתייחס אליהם - ככה צריך להתייחס גם ליושבים ביהודה ושומרון (מה שאתה קורא - מתוך הרגל רדוד וחסר מחשבה - 'השטחים הכבושים').
ומכאן לעצם העניין:
אני לא רוצה לעשות לך סקירה היסטורית של כל המהלכים והאירועים שחלפו מאז קמה המדינה, ודאי שלא מתקופות קדומות יותר - שואת יהודי אירופה (ש - סליחה על הציניות - ממש ממש לא נבעה משנאה. היטלר רק רצה הרבה נעליים), גלות עם ישראל ופיזורו בין כל חמשת יבשות העולם, והתקופה שלפניה - מלכות ישראל בארץ במשך תקופה של למעלה מאלף שנים (שנקטעה לשבעים שנה בגלות בבל. גם לא אאריך במה שהיה כאן במשך אותן אלפיים שנה שבהן חיינו בגלות (שממה!). צריך רק לעיין קצת במפות מלפני קום המדינה.
כל זה חשוב והכרחי כדי להבין מה צריכה להיות התפיסה כלפי ההוה - אבל ידוע לי שישנם אנשים שנוטים לזלזל בעבר, ומתוך איזה חוסר רצון או יכולת להתמודד עם מה שקרה, אומרים 'יאללה, נעזוב כל מה שהיה. סולחה! נמחק הכל ונחיה מחדש' (מילא, אם כך היו נוהגים גם אותם אלה שאתה רוצה לעשות איתם סולחה. אבל הם לא רוצים לשכוח כלום).
לכן, אני אתמקד בלנסות להבהיר לך את תפיסות המציאות בהווה.
כיום, במזרח התיכון (ומתפשט לאירופה), מתהווה והולכת אימפריה. אימפריה מוסלמית. אם תבדוק ותחקור באיסלם, תגלה שאחת ממצוותיהם החשובות ביותר ב'שריעה' (חוקי הדת שלהם), היא הג'יהאד. הג'יהאד בפשטותו לא מתחיל ממה שעולה היום באינטואיצה כששומעים את הביטוי. הכוונה המקורית היא לא פיצוץ אוטובוסים או שחיטת אנשים חפים מפשע בסכין. הכוונה היא ל'מלחמת דת'. "הנביא" מוחמד, כשהקים את הדת האיסלאמית, ידע שרק ע"י הפצתה בכל העולם היא תחזיק מעמד, ולכן צוה על עושי דברו ליצור טריטוריה מוסלמית גדולה ככל האפשר. כבר בתקופתו התחילו מסעות (בדומה למסעות הצלב של הנוצרים) של איסלאמים שהכריחו אנשים להתאסלם ולהמיר את דתם. חשוב להדגיש שזהו אחד המאפיינים הבולטים באיסלאם ('ג'יהאד') ובנצרות ('מסיון'). היהדות לעומתם, להבדיל, מרחיקה ומזהירה מתופעת ההמוניות הזו, ומחמירה ביותר בקבלת גרים. שתי הדתות האלה - ששמו להן למטרה להפיץ את 'האמת' שלהן בעולם, עשו זאת כידוע ללא כל הקשבה לאמונות העמים הנכבשים, ברצחניות ובדורסנות. הנקודה שחשוב להבין היא, שמעבר לרצון הכן והמובן של שכנינו 'לחיות בשקט', יש להם רצון שאולי אף עולה על הרצון הזה. הם רוצים, מתוך אדיקות דתית, ליצור רצף טריטוריאלי מאמין במוחמד ודתו, לפעמים אפילו יותר משהם רוצים את רווחת עצמם או את חייהם. כך היה לפני שהגענו לכאן, מאז ומתמיד. עכשיו, קח מפה, ותדמיין לעצמך את כל המדינות המקיפות אותנו, החל באיראן ועירק במזרח, דרך תורכיה, לבנון וסוריה בצפון, ועד לארצות אפריקה - לוב, חבש, ערב הסעודית - כל אלה צבועות בצבעי ירוק אדום מוסלמיים. ובאמצע, 'בגרון', תקועה מדינה אחת בצבעי כחול לבן. מדינה שהדת הדומיננטית שבה לא קיימת בשום מקום אחר בעולם, אלא דוקא שם. דווקא באמצע הדרך לאיסלום העולם. תוסיף לזה את העובדה שהעם שחי במדינה הזו עשה את הבלתי אפשרי - חזר לארצו מכל פינה נדחת על פני הגלובוס, דבר שאין לא עוד תיעוד נוסף בהסטוריה של העמים.
עכשיו, אפשר להתחיל להבין את הכעס, השנאה והתסכול שנוצרים בכל מדינות ערב המוסלמיות כלפינו.
בכדי שלא תאמר שאני 'מדברת באויר', אני מזמינה אותך לצפות קצת בתקשורת הערבית. ואני לא מדברת דווקא על ערוצי התקשורת של החמאס - שם מחנכים דור שלם לחגור חגורות נפץ ו'למסור את נפשם' על הרצח שלך. אני מדברת גם על התקשורת ה'מתונה' יותר, התקשורת של הפתח החילונית. צורת ההתנסחות שלהם כלפי 'האויב הציוני' וה'כיבוש' (מילים שהומצאו והוכנסו ללקסקון לצורך התעמולה נגדנו - שיש לומר שהיא מוצלחת מאד בהתחשב בעובדה שהם מצליחים לגרום לך ולעוד רבים להשתמש בביטויים אלה), מעידה על הכוונות הכמוסות שלהם, כאילו הם אומרים אותן בקול.
טוב, אי אפשר להקיף את כל הנושאים בעולם בהודעה אחת, אבל רציתי לתת לך איזשהו פן נוסף שאולי לא היית מודע אליו עד היום, אולי בצדק, כי כיסו לך את העיניים. זוית ההסתכלות הזו חשובה כל כך כשבאים לדון בסיכויי תהליך שלום כלשהו או בדרכים לקידומו. אך לצערנו - אולי מתוך חוסר הבנה נפשית של הליכה על פי מצוות דתיות בצורה חסרת פשרות, ואולי מתוך חוסר רצון לראות את המציאות שלנו כאן, חיים ונושימים כעם, כמשונה מאד אם לא על טבעית - כמעט ואין היום בפוליטיקה הישראלית מי שמוכן להשתמש בצורת חשיבה כזו. התקשורת מדכאת אותה ונבחרי הציבור מתעלמים ממנה - גם במישור ההסברה העולמית.
למרות ש (כמו שבטח שמת לב) יש לי הרבה מה לומר.. אני מקווה שהמעט שכתבתי כאן יתן לך לפחות אפשרות לנסות ולהבין שמאחורי הססמאות וה'פנאטיים הקיצוניים', עומדות תפיסות עולם שהן אולי רחבות ומקיפות הרבה מעבר למה שאתה מכיר, אני אעצור כאן.
זהו קצה הקרחון, וכנראה שלא תהיה לי האפשרות לנסות ולחשוף יותר ממנו בימים הקרובים... (מסיבות טכניות).
אז בינתיים - בהצלחה עם חומר המחשבה ש(אני מקווה ש)קבלת כאן!
לילה טוב!
ינשאללה שימות לך האח בגלל ערבימופי=]]
בס"ד
ואז תבין למה אנחנו כאלה?
אוקייי?כזאת תשובה רצית לקבל? יופי קיבלת עכשיו לךךךךך!!!
ואו בואו לא ניסחף!!!!קלי
הוא עדיין יהודי נשמה!!! אבל אני לא מבינה עד שמישו מת לכם רק אז אתם מבינים?? זה פשוט שריטה במוח!! אנשים ממיסכנים שמכסים את העניים שלהם בכל מיני דרכים עלובות!!
אפי.. זאת התשובה שהוא רצה לקבל...מופי=]]
בעעע..לא שונאים אותנו?? אתה חולה בנפש..קלי
הגר בייחיאת שלחי לו תמצגת שראינו עכשיו שיראה קצת איך"לא שונאים אותנו"!!!
ובקיצור- טמבל. עכשיו רק צריך למצוא מה עושים איתך..~~אני~~
אגב- אהבתי את התגובה של 'כל עוד בלבב'. אני מקווה שתמצא זמן ותקרא אותה בעיון, אולי כך ישתנו לך כמה חלקיקי טימטום במוח האטום שלך ותצליח להבין....
ולסיכום- אני חושבת ששני אפשרויות:
1. בוא נעשה ממך סבון, ככה תרגיש כמה אנחנו אוהבים אותך. או שנקרא לאחמד שיבוא להפגין כלפיך את אהבתו הכנה אלייך... פשוט קשה לתאר את האהבה.
אני חושבת שאתה צריך ללכת לאנשים ששכלו את משפחותיהם וחבריהם בפיגועים איומים, ולהגיד להם שעכשיו משחררים את המחבל שרצח חצי מהמשפחה שלהם. ולא רק זה, אלא להגיד להם שלא מספיק שמשחררים את המחבל הארור, אלא שגם יתנו עכשיו את היישוב שלהם לערבים. נראה אותך, י'חתיכת פחדן. אני חושבת שרק אחרי שתיפגש ותכיר אנשים שראו מה זה מוות בעיניים שלהם, שראו מקרוב מה זה למות בפיגוע- אולי רק אחרי זה אתה תבין כמה הערבים אוהבים אותנו, וכמה כדאי לשחרר עוד רוצחים כדי שישברו לרסיסים עוד משפחות...<צ>
ט---מ---ב---ל.
בוא נשמה..בוא תראה איך שונאים אותנו..מופי=]]
בס"ד
בוא תראה יא' כלב..ואם אחר כך אתה יענטו מגן על האלה [לא על הערבים..על כל השאר] אתה דפוק על כל הראש!!!
הנה:
אנשים--- זאת מצגת מזעזעת!! לא לבעלי לב חלש~!!!!! ואני רצינית!!!
בא לי להקיא מימך!!!קלי
וכפרה אני מזה לא קיצונית..אבל הגזמת הפעם אבל באמת!!!
[היא מתכוונת לעודד הזה]מופי=]]
אכן סריטה במוח. סריטה סריטתית במיוחד...~~אני~~
מכווצת!!רחלקה
אני מסכימה אבל...*חזרזיר*
אנשים!!!
התדרדרנו...
גם לנבל את הפה אסור פה!!
יש לו דעה שונה מאוד משלנו...ואפשר להסביר לו אם מילים קצת יותר נחמדות את דעתכם....
הוא בכל זאת בן-אדם! הוא יהודי!
אז בבקשה בלי ניבול פה.. אוקי?
ובאמת שאני מסכימה אם הדעות שלכם..אבל אני גם בעד לכבד אנשים...את המילים הגסות תשאירו בלב...
"אהבת ישראל בנשמה..."
ניבול פה זה כלום לעומת מה שהוא עושה לנו...~~אני~~
-
לא נכון ממש לא יפה לקלל... רעות לא הייתי מאמינה עלכיפה אדומה!!!
רעות!!!!!!!1
מממש לא הייתי מאמינה עלייך.............
חבלל!!!!!!!1
אכן חבל.~~אני~~
חבל שיש אנשים מטומטמים בעולם, שחושבים שהם צודקים אבל מזיקים ועושים דברים שלא יאמנו עד כמה הם מזיקים.
חבל.
אין לי כבר כח להתווכח עם הטמבל הזה, זה התגלמות הטימבול מה שיש לנו פה בתוך המוח של הבנאדם הזה וכל מי שחושב כמוהו. מוח שמבין רוצחים. אני צריכה לברר בשבילך על תרופה בשביל חיידת הטימבול הכרוני, תקווה שאמצא... והלוואי שתקלוט מתישהו, ויקלטו כל הטמבלים הפסיכופטים , מעוותי ההיגיון, שחשבים כמוך. זה לא עניין של שכל, זה עניין של היגיון בריא. תהיה בריא, רק טוב תמיד.
אכפת לי מאוד~~אני~~
ושוב אני אומרת- אני ממש לא שופטת את משפחתו של שליט, לאבד אדם יקר זה הדבר הנורא ביותר שיכול לקרות... וצריך להחזיר אותו, זה סבל איום למשפחה. אבל בשביל לתפוס את המחבלים הללו נהרגו חיילים, מאות אנשים עכשיו בקבר בגללם! תחשוב על זה! ועכשיו אחרי שיצאו לחופשי ההרג רק ימשיך!
ל-ע-ז-ע-ז-א-ל!
שחרור רוצחים- ממש לא בכל מחיר. זה לא שאין לנו ברירה, יש לנו ברירה וחצי. אנחנו צבא חזק מאוד, באמת. אבל הבעיה היא שאנחנו נכנעים, מעדיפים במקום להילחם- לשחרר מחבלים כדי שימשיכו להרוג אותנו... איזה נחמד לנו, אה?<צ>
יש אפשרות- שוב מבצע עופרת יצוקה, ועכשיו תגיד לי- 'אבל הוא יכול למות במבצע'- לדעתי- לקחת את הסיכון. אין ברירה. (ושוב- אני מהצד, במקום משפ' שליט- ממש לא הייתי מדברת ככה...)
פשוט לא ייתכן שעכשיו ימותו עוד אנשים!
וממש לא צריך לוותר. כשאתה אומר- 'נוותר ונשחרר רוצחים', אתה בעצם אומר- 'נוותר על עוד 1,000 בני אדם.' כי הרוצחים האלה ישוחררו וירצחו אותם. רק תחשוב על זה.
רק טוב.
רעות,מסכימה איתך בכל מילה בכל התגובותהודי'ה
תודה
~~אני~~
ימח שם כל הערבים!!!nehara
לך תגיד את זה למי שהבן שלו נרצח בגללם!!
נראה אותך מסתכל לו בעניים!!
הם בני אדם שמתנהגים כמו בהמות...
אם לא יותר גרוע מזה!!
מיצינו.הרועהאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק
למה כ"כ משעמם פה?????
כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל
או לשטו"ל
לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
אני פהשמיניסט באמ"ש
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
את יכולה להפסיק להספיםנקדימון
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
..יהודי חסידיאחרונה
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילה
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי
וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
...יהודי חסידי
....יהודי חסידי
...יהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.