שכל אחד יכתוב פה חלום מוזר שלו, יאללה??
תתחילו!
שכל אחד יכתוב פה חלום מוזר שלו, יאללה??
תתחילו!
בידיוק ישבתי והירהרתי לעצמי על חלום מוזר שחלמתי אתמול, כלפתע פגשו עיני העייפות נושא זה...
אבל אני לא מספרת, מחשש שתנתחו את החלום ותגלו עלי סודות אפלים;)
יאללה תתחילי את..
אני לא יפרט את כולו , אבל היה קטע שהיו בתוכו נדנדה ענקית ומתחתיה תהום ענקית ....
ועל הנדנדה ישבו זוג זקנים והתנדנדו כמו ילדים בגן , ובאיזהו שלב הם החליקו (יותר נכון התעופפו ) לתהום , בצרחה מקפיאת דם.
ולא , לא המצאתי את זה ..............
פדיחה..לכתוב..
איזה מליון זאבים רדפים אחרי והזנב שלהם בוער באש...מפחיד אהההההההההההה??????????........
זה היה מזמן נראלי אבל זה החלום היחידי שאני עוד זוכרת...
קיצר חלמתי שעליתי על אוטובוס וירדתי בטעות באיזה אתר בניה והייתי מוקפת בכלבים כאלה גדולים וכולם פתאום הקיפו אותו ולא יכלתי לזוז ואז אחד כמעט נשך אותי אבל אז התערוררתי.......
אבל דווקא היום בבוקר כן חלמתי.
[זה עוד לא החלום..]חבר שלי העיר אותי היום בבוקר, שם לי שירים של שולי רנד בפלאפון והלך.
הבעיה שישנתי ב4, אז לא בדיוק הצלחתי לקום.. הקיצור צנחתי חזרה לכרית [וכאן מתחיל החלום!!]
שולי רנד הגיע לישיבה שלנו ועשה הופעה..[זה כל מה שאני זוכר]
וזה בערך היסטוריית החלומות שלי לשנת תשס"ט
בעזהי"ת
חלמתי שאני טסה/שטה/נוסעת וכאלה חצי כדור הארץ, ומחפשת איזו אחת שנקראת "ליליאן". לא, אני לא מכירה אפחת כזאת.
העניין הוא, שבשתי החלומות ה"ליליאן" הזאת היתה מ וגדרת אצלי במוח בתור- היא היתה פעם האומנת שלי. וואט? אפעם לא היתה לי אומנת, דע...
[וכל פעם התעוררתי שניה לפני שראיתי מי זאת. אררר. אה, וכל פעם הסניף התקשר לחלום איכשהו, אבל זה כבר לא מעניין- אני לא זוכרת חלום אחד שלי שהסניף לא קשור לשם, איכשהו.]
שאני ילדה קטנה שמשחקת בגינה עם חברותיי ואז אני רואה את כל המשפחה שלי עוברת לידי והם מנופפים לי לשלום והולכים ובורחים לי ואני אומרת:"חכו!חכו!" והם ממשיכים ללכת..
זה היה מפחיד ביותרר..
שועל רדף אחרי ונשך אותי ואז צעקתי... והתעוררתי מהצעקה של עצמי 
חלמתי שאני הולכת למקום מסויים ורואה את חברות שלי בוכות..
ועוד מלא אנשים בוכים..
ואז אני ממש דואגת ושואלת אותם למה הם בוכות..
ואז הם אומרות לי מתוך בכי בדיבור מקוטע כזה: אסף (אחשלהן)
ניפטר.. ואז אני מתחילה ליבכות, ושואלת אותן איך זה קרה..
ואז בחלום כשהן מספרות לי, אני כאילו רואה אתזה.. וזה היה תאונה..
ואז ניגמר החלום..
חלמתי אתזה בערב שבת.. והם מפחדות שזה יקרה..
אני יודעת מה הפירוש של החלום!=]]
טוב פדיחה.. אבל בכיף
חלמתי שאני מתחתנת...
עם השמלה והכל ושהגעתי לחופה התעוררתי..
ליפני שראיתי את החתן..
לא המצאתי!!! וכן. אני חדשה..
אממ אני זוכרת רק חלומות מפחידים..
*הלילה חלמתי שמישו מהסניף איים להתאבד ואז כל הסניף נלחץ, בסוף הוא ניסה להתאבד , לא מת והזמינו לא אמבלונס.. וראיתי שהוא היה מפחידד כי הוא ניסה להתאבד עם מצית או משו כזה..
*חלמתי פעם אחת שאני וחאותי הולכות ברחוב בלילה. היו מאורינו 2 רוסים ופתאום הם רצו אלינו, והתחיל לשרוט אותנו ולדקור אותנו עם סכין..
*אני זוכרת חלום אחד שאמא שלי לידי ועמדתי למות[ח''ו] ואז אני צועקת לה " אמא!!! אנלא רוצה למות!!"
מישו יודע מה זה אומר כל החלומות המפחידים האלו?!=\
*לו
*ואחותי
*מאחורינו
חלמתי שקמתי ב-6 לפנות בוקר והלכתי למטבח[..]
וכל המקרר היה תותים..וכל הארונות היו תותים..[ואני חולת תותים..]
ואז ראיתי את אבא שלי ושאלתי אותו למה יש כ"כ הרבה תותים,אז הוא אמר שהיה מבצע-כל חבילה ב10 אגורות אז הוא קנה כל מה שהיה בחנות..
ואז שאלתי אותו מהוא יאכל[כי אבא שלי לא אוהב תותים..]
ואז העירו אותי..ולא היה תותים=[[
זה היה מלחיץץ
-

ואז שני ערבים חוטפים אותי לתוך חדר כזה כתום עם נרות.
והם מאיימים להרוג אותי, ואחר כך מתקשרים לאמא שלי לבקש עליי כופר של איזה מליון שקל.
והיא לא מסכימה לשלם להם.
אבל בסוף אנחנו מתיידדים וצוחקים.. והם מרחמים עליי ומשחררים אותי.

בס"ד
אבל בהילוך איטי מטורףףףףף ובחלום התעצבנתי שהכל קורה לאטטט כל כך
וחלמתי תחלום הזה לפחות 3 פעמים
בס"ד
שלא הספקת לקנות [כחחח] השפיע מאוד..מאוד מאודד
איש אחד גר
מול בית הקברות
והיום הוא גר
מול הבית שלו 
חייל אחד אכל
פרוסת עוגה
אכל אותו המפקד
ועלה בדרגה 
יש עוד כמה אבל אני לא זוכרת..
בעזהי"ת.
איש אחד קפץ
מבניין לבניין
והיום הוא קופץ
מענן לענן.
בס"ד
חתול אחד נדרס
בלילה שהוא מת
ובבוקר הוא לא קם
כי הוא מת
יאללה מזה ההמצאות האלה?
אנשים שמעו את ה :
כוכבים נוצצים 2X
נוצצים כוכבים2X
איש אחד חלם שבלילה הוא מת
ובבוקר הוא קם וראה שזאת אמת
נדלקו על זה הפליצו משפטים אחרים
פזמון:
כוכבים נוצצים שטויות!
נוצצים כוכבים שטויות!
השמים כחולים שטויות!
ואנחנו שרים שטויות!
איש אחד אמר
לכלב שלו
אתה בא או לא
אז הוא בא או לא
פזמון..
חייל אחד התחפש
לפרוסה של עוגה
אכל אותה המפקד
ועלה בדרגה
פזמון...
איש אחד ישן
מול התריסים
ובבוקר הוא קם
כולו פסים פסים
איש אחד גר
מול בית קברות
והיום הוא גר
מול הבית שלו
איש אחד חלם
שבלילה הוא מת
ובבוקר הוא קם
וגילה זו אמת.
איש אחד קפץ
מבניין לבניין
והיום הוא קופץ
מענן לענן.
יש עוד אבל אני לא זוכר...
והכי קטע שזה לא רק אחד כאילו זה מיליון חלומות שאני זוכר את כולם....אני כיול שנייה לחלום על זה ותוך שנייה כמו בסרט זה עובר לנושא אחר...והכיי מפחיד שרובם מתגשמים את יודעים...איזה םחד אימל'ה....
למשל חלמתי שאני הולך בטיול שנתי ואז נופל ופותח ת'ראש וכו'...שבועיים אחרי זה היה לנו טיול ובאמת נפלתי בנחל זויתן והדרדרתי את כולו והחלקתי על אבנים מחליקות ופתחתי ת'סנטר....צמרמורת אה??
ולמשל חלמתי שאחי מתעלף ולוקחין אותו באבולנס והוא מאתשפז ויוצא בשלום וכאילו לא בפרטי פרטים אבל בכל זאת מלחיץ ובאמת זה קרה....איזה מאאפחיייד!וזה קרה לי עוד המון פעמים....
בס"ד
חחח אולי אתה נביא או משו כזה
סתם קרה לי משו דומה-שחלמתי דברים ולא זכרתי כ"כ,ואז במציאות פתאום היו לי פלאשבקים כאלה מהחלום..שזה קרה אותו דבר..
זה לא צריך להפחיד או משהו כזה, תיקח את זה בכיוון הטוב-אתה יכול להיזהר במציאות ולמנוע נזקים..
סתם עיצה לכולם-לפני שאתם נרדמים תזכרו תמיד לומר ק"ש על המיטה וגם לחשוב מחשבות טובות! זה באמת עוזר..
שיהיה יום נפלא ופסח כשר ושמח לכולם! 
או שתגיד לחבר שלך לפרש לך לטובה
פעם אני הייתי חלק מהחלום וכל השאר בצד..
אהה..הלילה חלמתי שידיד שלי[שהיה פעם דוס..] חזר בתשובה[פעם הוא הלך עם שראוול-וגם בחלום הוא הלך איתם,החזיר תכיפה הגדולה שלו..]..והוא בא להגיד לי את זה במוצ"ש של שבת נוער..וזה היה אחרי שהיינו במלחמת מים..ובד"כ בשבתות נוער אנחנו 6 במלון-והפעם היינו באכסניה והייתי לבד עם חברה שלי בחדר..
ואז הוא בא לדבר איתי ואמר שהוא חוזר בתשובה וזה..ועכשיו הוא רוצה לחזק אותי..וכלמיני כאלה..
קיצצ..היה הזויי..
והאגר-אתמול היינו כל החבר'ה בפ"ת הייתה חנות אחת עם תותים..חצי קילו ב4 שקל.. קניתי 2 קילו..אבל אכלו לי חבילה אחת:[
לה"ו.
לפני שנה, בשבת אחרי השבעה על סבתא שלי ז"ל, חלמתי עלי'ה... והיא אמרה לי דברים ממש ממש מחזקים. לא ראיתי אותה, זה כאילו קיבלתי ממנה מכתב ואז כמו בסרטים ששומעים את הקול שלה קורא... ואז באמצע מישהו חטף לי את המכתב..
אחרי זה במוצ"ש דודה שלי מאנגלי'ה התקשרה והיא אמרה שהיא חלמה גם עלי'ה, ומה שהיא אמרה לה זה הי'ה כאילו ההמשך של המכתב שלי...
הזו'י לגמרי!
ואיך אני רואה בחלום? אני כאילו רואה את עצמי מהצד, אבל אני אפעם לא רואה פנים בחלומות..
ועוד שאלה: באיזו שפה אתם חולמים? כי לפעמים אני חולמת בשפות אחרות... [שאני מבינה]..
ערב הבר מצווה של אחי הקטן סבתא שלי ז''ל באה אליו בחלום לברך אותו לכבוד הבר מצווה!!
הוא חלם שהוא בבר מצווה שלו ואז הוא ניגש לאחד השולחנות והיא יושבת שם!!!
הוא אמר שלא ראה ממש את פניה, והיא היתה לבושה לבן...
הוא ניגש אליה קפוף והיא ברכה אותו... אך את הברכה היא מלמלה בשקט והוא לא שמע!!
מפחיד!!!
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.