להב"השי ליברל

פורסם היום בערוץ 7 סרטון ובו פעילי להבה באים לעצור הדלקת נר שמדליקים בה יהודים ערבים ונוצרים יחדיו.

לא יודע אם שמתם לב אבל בדקה ה- 19 קורא אדם  מארגון להבה לאשה אחרת "נאצית! מקומך עם היטלר" ששמעתי את זה פשוט הזדעזעתי. איך זה הגיוני שאדם יהודי דתי יקרא לאדם אחר נאצי?! הוא יודע מה הנאצים עשו?! כמה יהודים ואנשים הם רצחו?! הם היו חיות אדם מפלצות נוראיות! לקרוא לאדם נאצי זו בושה נוראה, שמראה שאין לאדם שום רגש למעשי הזוועות של הנאצים. אז מה אם אתה לא מסכים אם דעותיה זה סיבה ככה לגדף משהו בקללה הנוראה מכל?! להב"ה אכזבתם אותי, בנצי גופשטיין תתבייש אם זה הארגון שלך בשמיים תתן על זה את הדין.   רק לפני חודש תבע בן גביר אדם שקרא לו נאצי אבל אנחנו רואים שחברו אחרי על ארגון שפעיליו קוראים לאנשים אחרים נאצים.

מי שחושב שאני צודק אנה כתבו לי מי שאני חושב שאני טועה, גם. אבל בבקשה תנמקו.

אני לא ראיתימבשר שלום
את כל הסרטון,רק בערך דקה.
אבל אני יכול להגיד לך על מקרה שבו מפגינים חרדים קראו לשוטרים נאצים.
בהתחלה נןרא התקוממתי בדיוק כמוך,אבך יש מימרא בגמרא-גדול המחטיאו יותר מן ההורגו-כלומר שחמור יותר להחטיא אדם מאשר להרוג אותו-ברור שלא מותר על להביא למישהו כוס חלב לאחר חמש שעות ושלושת רבעי,ואז להרוג אותו ולהגיד שזה עדיף,כן?
אבל בעבירה חמורה כמו התבוללות,אז מי שמעודד יהודי להתבולל,מחטיא אותו בחטא חמור-ככה שאני לא ממש מתקומם על מי שקורא למחטיאי הציבור ומעודדים השמדה של עם ישראל בשם נאצים,הם גם סוג של צוררי ישראל.
מה שכן,אני חושב שיש פה זילות השואה,אם נקרא לכל אדם שעוקף בכביש,או מקלל נאצי-אז המושג נאצי את מה שהוא-שנאת יוקדת ליהודים,ליהדות ולמצפון עד כדי ניסיון לרצח עם
נו באמתשי ליברל

כמו שאמרת לא באמת אמורים להרוג את מי שמחטיא, די להגן על ארגון כזה בעור שיניך, אפשר להגיד הארגון הזה רע ומקולקל אנחנו לא תומכים בו וזהו! לא צריך להביא גמרות שגם אני וגם אתה לא מבינים אותם לעומק ולהגן על מעשים רעים!

אני אמרתימבשר שלום
שברור שלא עדיף להרוג מאשר להחטיא במשהו קטן.
ברור שבהתבוללות,שהתבוללות כמו שואה,היא רצח העם היהודי!
אם אישה תתחתן עם גוי-לא משנה ערבי,שבדי או אמריקאי,והילדים יתחנכו כגויים,אז היא איבדה את הילדים ואת עצמה.
תמהני עליך,אם חשובים לך אחים שלך,שישארו שומרי תורה מצוות,איך אתה לא מנסה לשכנע אותם ואותן שחא יתבוללו?
אם יש לך דרך אחרת להשאיר אותם בתוך היהדות-אז מוזמן לעשות ולפעול-עם ישראל יודה לך מאוד.
אבל לשבת בבית-ולהשמיץ את מי שמגן על האחים שלו,שהן גם אחים שלך-זה קצת (תשלים לבד).
דרך התורה זה לראות הטוב שבכל אחד,בטח במי שמשקיעים זמן בהגנה על יהודים.
ממש לא ברור לי למה אתה אומר ששנינו לא מבינים את הגמרא-אני כן מבין.
הגמרא אומרת שחמור המחטיאו יותר מן ההורגו,רק שסייגתי ואמרתי שברור שאפ יש לך אפשרות להאכיל אדם חלב שלפני חמש שעות ושלושת רבעי הוא אכל בשר-אז עדיף להאכיל ולא להרוג אותו.
בגלל מילה מפגרת של מישו אחד שאפילו הוא לא יעמוד מאחוריהחוני המעגל פינות
להכתים אירגון שלם נשמע מטומטם...

אגב גם בגוש קטיף צעקו נצי יש להוקיע את כל המתחלים

די להתמקד בטפל ולהזדעזע מזוטות...
תשובה!אהבת ישראל בנשמה

רוב האנשים שאומרים " נאצי " לא באמת 

מבינים מה הם אומרים , גם החרדים מקללים שוטרים " נאצים " 

אבל כמו שרשמת היום לא מבינים כל כך מה זה באמת " נאצי" 

זה באמת עצוב שזה מה שהוא אמר .. ועוד הוא בארגון להבה .

נדון אותו לכף זכות שהוא לא הבין מה הוא אמר.

ממghgh

אם איזה נער מסכן אמר נאצי זה לא אומר שכל להבה הם ככה 

להבה זה ארגון שבעיקר נערים עובדים בו ולפעמים מתוך עצבים ואי שליטה ברגש הם עושים טעויות, עכשיו לכל דבר יש נפילות ועליות לפעמים עמוק יותר ולפעמים פחות כאן ראית נפילה עמוקה של נער, לא של להבה, של נער עצבני.

זה הכל 

זה הבעיהשי ליברל

כפי שזה נראה להבה בראשות גופשטיין הם אוסף של נערים מסכנים שרוצים להוציא את כל העצבים שלהם, אז הם הולכים לאותו ארגון.

בדיוק כמו נערי הגבעות.     הם הבושה של המגזר שלנו!

..ghgh

אתה חושב שכל פעילות שלהם קורות כאלה טעויות מצערות?

אם כן אז לא כ"כ הבנת מה זה להבה ומה המטרות שלה

לכל אחד קורות טעויות.

(לא נראה לי שבנצי מעודד אותם לעשות את זה הבעיה היא לא בבנצי אלא במידות של מעט מהמתנדבים הצדיקים)

וואי כמה שהמשפט הזה מקומם! בלשון המעטה מאוד מאוד!!!!!תורה מעל הכל!

תסביר את עצמך בבקשה על המשפט התחתון, כדי שאדע על מה לענות בדיוק...

מה?שי ליברל

איזה משפט מקומם?

התחתון, רשמתי...תורה מעל הכל!

אני חושב שמי שמכליל הוא בושה למגזר שלנוחוני המעגל פינות
תמצא סיבה יותר טובה חוץ מלטאטא את כל מי ש"ניכשלו בחינוכו" מתחת לשטיח

תגיד אתה לא מסכים עם הדרך לדבר בשם מגזר שלם זה לא נכון ...
ארגון להבה הוא ארגון תותח!!בדרך התורה ננצח

אם אתם בטוחים שזה נוגד את התורה וכו' אז איפה הלדון לכף זכות?? זה ארגון מעולה עבודתם קודש!! צדיקים שימשיכו כך...

השרייכם ארגון להבה!בדרכו של כהנה

ארגון זה הולך לפי התורה, ועושה דברי קודש!!!כן

צודק!!אהבת ישראל בנשמה

הארגון עצמו כן , השאלה זה הפעילים שלו .

הפעילים סבבה ממש.אחת מהעם הנבחר
אנוכי פעילה
ומכירה את הרוב ב"ה
ולא צריך כל בן אדם שאומר נאצית לעשות סיפור.. דיברתי בהפגנה הזאת עם מישהי והיא אמרה לי אותו דבר ( שאחנו מתנהגים כמו נאצים ) ואף אחד לא יגיד עלזה כלום.. כי להם מותר..
( ואני ממש לא מצדיקה אתזה שהוא אמר ככה.. לפי דעתי זה באמת נורא )
רדודשי ליברל

חוץ מהערה הרדודה והלא קשורה יש לך גם טעיות כתיב אז...

אל תכליל קבוצה לפי התנהגות של פרט. זה דבר ראשון.תורה מעל הכל!

אם אתה בא להוכיח מישהו אחר תבדוק אצלך קודם שאתה בסדר לגמרי. ולהכליל ולהכפיש זה ממש לא בסדר.

דבר שני. גם אם כולם  בקבוצה היו מתנהגים ככה וגם המבוגרים שבהם, אנשים לפעמים עושים טעויות ולפעמים בלהט הרגע נפלטות להם מילים. בגלל זה להכליל?! אנחנו חוזים לנקודה א'.

דבר שלישי. הנאצים יימח שמם רצו להכחיד את עם ישראל בגוף. כמו כל הרשעים בדורות לפניהם. האישה הזאת (יש לציין שלא איתי את הסרטון) מכחידה את עם ישראל ברוח. ברור שזה יותר גרוע. זה בדיוק הפואנטה של חנוכה. אני מניחה ששרת בשבוע האחרון את 'מעוז צור'. הקשבת למילים ששרת? כי בדיוק על זה מדובר. שבכל הדורות וכל הרשעים ניסו להכחיד את הגוף. והיוונים דווקא נתנו המון מקום וכבוד לגוף. בתנאי שלא נעשה שום דבר רוחני. ואז מגיעה הקבוצה הנחמדה הזו שמשחזרת בדיוק את מה שהיוונים עשו. ועוד יותר מזה- את מה שהמתיוונים המסיתים עשו. אז לקלל אותה בקללה הזו(שאני מסכימה שהיא חריפה מאוד), היא בעצם קטנת ערך.

אני לא חושבת שזה נכון בתור אדם דתי לקלל, ובטח שלא בפרהסיה,(זה חילול ה') אבל לשפוט אתה לא יכול.

אני רוצה להבהיר: אני חושבת שמגיע לאישה הזאת הרבה יותר מנאצית בתור איחולים, אבל לא חושבת שזו הדרך הנכונה.

דבר רביעי. אתה לא יכול להאשים ראש ארגון בכל דבר שהפעילים עושים. זה לא שהם עוברים מבחני קבלה ואז עוד אפשר איכשהו להטיל אשמה. זה ארגון, לא בית ספר. אז אני מצפה שבשם ההגינות תיקח את הדברים שאמרת על גופשטיין ותערוך את הקטע עליו. וגם על התנועה כולה. 

נ.ב.- נראה לי שאתה לא מודע לכמה חסד התנועה בכלל וגופשטיין בפרט עושים ועם מה הם מתמודדים, אחרת לא היית כותב ככה.

אני בשוק!כותב

"אני חושבת שמגיע לאישה הזאת הרבה יותר מנאצית בתור איחולים" את בטוחה?! אני רציני שקראתי את המשפט הזה הדופק שלי קפץ, כתב לא האמנתי שמישהי מהמגזר שלי תגיד דבר כזה.  בבקשה ממך תתנצלי!

לא אמרתי שמגיעה לה הרבה יותר מנאציתאחת מהעם הנבחר
מאיפה הבאת אתזה??
לא את תורה מעל הכל אמרה!שי ליברל

תורה מעל הכל תגיבי בבקשה על זה!

כן תורה מעל הכל כתבה את זה.כותב

"תורה מעל הכל" את עונה?

אם היית קורא את ההסבר לפני ואחרי, היית מבין.תורה מעל הכל!

קראתיכותב

אני עדיין נשאר בתגובתי.

אז הנה שוב:תורה מעל הכל!

דבר שלישי. הנאצים יימח שמם רצו להכחיד את עם ישראל בגוף. כמו כל הרשעים בדורות לפניהם. האישה הזאת (יש לציין שלא ראיתי את הסרטון) מכחידה את עם ישראל ברוח. ברור שזה יותר גרוע. זה בדיוק הפואנטה של חנוכה. אני מניחה ששרת בשבוע האחרון את 'מעוז צור'. הקשבת למילים ששרת? כי בדיוק על זה מדובר. שבכל הדורות וכל הרשעים ניסו להכחיד את הגוף. והיוונים דווקא נתנו המון מקום וכבוד לגוף. בתנאי שלא נעשה שום דבר רוחני. ואז מגיעה הקבוצה הנחמדה הזו שמשחזרת בדיוק את מה שהיוונים עשו. ועוד יותר מזה- את מה שהמתיוונים המסיתים עשו. אז לקלל אותה בקללה הזו(שאני מסכימה שהיא חריפה מאוד), היא בעצם קטנת ערך.

אני לא חושבת שזה נכון בתור אדם דתי לקלל, ובטח שלא בפרהסיה,(זה חילול ה') אבל לשפוט אתה לא יכול.

אני רוצה להבהיר: אני חושבת שמגיע לאישה הזאת הרבה יותר מנאצית בתור איחולים, אבל לא חושבת שזו הדרך הנכונה.

תשמעי...כותב

לדעתי יש לך טעות יסודית ואני יסביר, אני מלמד עלייך זכות שלא למדת מספיק על השואה.

את בעצם טוענת שהיונים רצו להשמיד את הנפש אבל הנאצים רק את הגוף, אבל למה הנאצים רצו להשמיד רק את הגוף? כדי שלא תהיה נפש!  את בטח שמעת על מרד גטו ורשה, כשפרץ המרד הגרמנים יכלו להפציץ מיד את הגטו באויר. למה הם לא עשו את זה וכךהיו יכולים להציל את חייהם של עשרות חילים נאצים? בגלל היטלר סבר שזה בושה להרוג את היהודים עם כלים שנועדו להרוג אדם! את מבינה מה זה?! אפילו להרוג יהודים עם כלי מלחמה באופן משפיל הוא לא רצה, רק לחנוק ולשרוף חיים את היהודים כמו שהורגים בהמות!!  הגישה של היטלר (תורת הגזע) היא שהיהודים היא גזע נחות שלא מגיע לו לחיות ועוד יותר מזה הנחיתות תישאר גם אם היהודים ימירו דתם!! כלומר הסיבה שהיטלר לא החטיא את ישראל כי הוא סבר שלא מגיע לו לחיות וגם אם הם ימירו את דתם הגריעות "הז'ידית" תישאר ותחתים את גרמניה. כאן שורש טעותך. אני קורא לך להתנצל על מה שאמרת כי בעיני אין שפל גדול מזה !

בעיני להגיד על מישהו יווני יותר גרוע מנאצית, והיא התנהגה כמותורה מעל הכל!

יווני...

לא רואה צורך להתנצל בפני אף אחד, מחילה מכבודך...

מה גם שזה לא מזיז לאף אחד...

ואני יודעת על השואה, תאמין לי, לא רואה קשר בין הדברים...

בעיניי זה ממש יפה שיש לאנשים זעזוע מזהנחמיה17

לא באתי להביע דעה.

שכוייח להבהננח...

כןכןכן

תקשיב שניה הייתי שםאחת מהעם הנבחר
ואני מכירה תהוא שאמר לגברת הזאת נאצית. תכלס גם אותי זה עיצבן ממש. אבל אתה לא יכול להכליל ישר את כל הארגון! וואלה שהוא לא היה צריך לקרוא לה נאצית.. אבל ההתנהגות שלה הייתה ממש בהתאם לאיך שהוא קרא לה
את היית שם?!שי ליברל

האמת שזה נורא משמח אותי חיכיתי למצוא מישהו שהיה שם אשמח שתתכתבי איתי בפרטי!

לא הבנתי.שי ליברל

בהתחלה את אומרת שזה לא היה טוב ובסוף את אומרת שזה היה מתאים לה, תחליטי.

ואת באמת חושבת שהיה מגיע לה שיקראו לה נאצית?! את יודעת מה הנאצים עשו? תחשבי שניה לפני שאת עונה אם צריך תפתחי ויקיפדיה וסרטונים ביוטיוב ואז תעני!

ברור לי הוא לא היה צריך לקרוא לה ככה.אחת מהעם הנבחר
למרות שהיא באמת התנהגה בצורה ממש מגעילה.
הארגון מעולה...ננח...

זה שהם מוצאים יהודיות מכפרים ערבים זה גם רע??? 

זה מצויןשי ליברל

הכל בסדר אחי, לקחת כבד, יש מה שהאנשים אומרים יש מה שמתכווניםחוני המעגל פינות
יש לי רק דבר אחד להגידמתגעגעת...
חבל שיש לך ראייה ככ שלילית. אתה קולט בכלל למה נתפסת?! לאיזה מילה שפעיל אחד צעק (לא משנה מה דעתי על זה)! איך אתה משווה את התקרית הזאת למול העבודת קודש העצומה הזאת שהארגון הזה עושה?! אם להבה היו מחלצים את אחותך. דואגים לה -גם אז היית מעז לדבר עליהם ככה?
אינלי מה להגיד חוצמזה שזה פשוט הוצאת דיבה נוראית והכללה מגעילה. ואם כבר-מה שבושה למגזר שלנו-זה הדיבורים נוראיים של אנשים שיושבים בבית ומותחים ביקורת על כל העוילם ובמיוחד על צדיקים כאלו שמוסרים את נפשם על נפשות יהודיות!
צודק מאוד מאודמתופפת

לדעתי זה ממש בושה שבנאדם דתי /חרדי , בנאדם שאמור להיות דוגמה לאנשים אחרים ממש אסור לו לקלל ככה הוא אמור להבין שהוא מייצג את ההלכה ואת הקב"ה אז נכון שלפעמים זה מעצבן להיות מורה הדרך של כולם אז שלא יכריז על עצמו בתור דתי או חרדי אם הוא לא מספיק חזק להתמודד עם זה או להפך שאין לו כלום בראש חוץ מכמה רעים האנשים שלא כמוני אז ממש אסור לו להיות בארגון על זה נאמר חוסר קידוש ה'.

לדוגמה אנשים שרוצים לחזור בהם אז אחרי שהם שומעים איש מהארגון מדבר ככה למה שהם ירצו לחזור?

ושבנאדם כזה יבין שככל מילה שלו משנה נלא אצל אנשים אחרים אז שממש יזהר במילותיו. 

ציפית מהם להיות מושלמים?!נער גבעות מצויאחרונה

אנשים עושים טעויות.. ולא בגלל טעות של אדם אחד שלכי תביני למה הוא אמר את זה ולמי ובאיזה הקשר נסגור את להב"ה... פרופורציות.

זה נכון ןמעצבן שהשואה היא נושא כ"כ זילותי.. אפילו בישיבות קטנות שמעתי בדיחות שואה.. ד' יעזור.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך