שבוע טוב!!! משימה לי בשבילכם!כיפה אדומה!!!
עכשיו שכל אחד יכתוב כאן דבר טוב שהיה לו בשבת!!!!

אני מתחילה:

שיחקתי עם אחים שלי והיה ממש כיף! זה דבר טוב!!!
השניצל היה טוב.~~אני~~
בשבת ישבתי, ומחשבות חשבתי, וחלומות חלמתי, והירהורים הירהרתי. עד שבא הבוקר ואיתו השניצל הגואל, השניצל הנחמד, נורא תהילות, טעמו ענוג ונישגב. כטען גן עדן. שניצל שטוגן ביד אם אוהבת, ובא להשמיננינו ולהתפיחינו ולטפחינו... וציפויו נשגב וטעמו אדיר, כדרך שניצלי השנילצים שבאו מארץ השנצילאידה להיות לנו למשען בשעותינו הקשות בחיינו העמוסות לעייפה מיני שניצלים שנאכלו זה מכבר. ותרא רעות כי טוב. ותאכל רעות מיני שניצלים, ותישבע. כמו שנאמר : "יאכלו שניצלים וישבעו". ובל נשכח את הניקניקיות והצ'ולנט, חברינו הטובים ביותר. וכדי שלא יעלב, נזכיר גם את הבטטה, כמו כי כמו שכבר אמרו חכמים ממנו: המצב בטטה.  והשניצל דבר טוב, וכמו שנאמר גם: כי זה כל האדם, יאכל שניצלים בצדק, יזלול ברוקסים הרבה, ונקניקיות במישרין." ובל נשכח את הסלטים, שעושים טוב ומלאים בויטמינים לנפש עייפה כשלנו, המאיימת לשקוע בתהומות עולם רדוד זה, בתוך כל ציפויי השנילצים המשונלצים.
ומפני שסבורה אנוכי כי תיארתי לא מכבר את השניצל, חושבת אנוכי שיהיה ראוי בעינכם אם אציג אותו:
הכירו נא את שוקי, שניצל משנוצל מארץ השנציליאדה:

(הוא השלישי מימין. נכון חתיך?)
וכעת, לפני טיפול היופי:

>

וזה קורות חייה של השבת המשנצלת מיני  שניצלים משונלצים במיוחד של רעות.

שבוע טוב לכל לכולם! הרבה שמחה!!

[משימה: מצא/י כמה פעמים מוזכר השורש ש.נ.י.צ.ל במגילת השניצלים שכתבתי לא מכבר. המוצא הישר יכנס להגרלה, ובתור פרס ראשון אגריל שניצל משנוצל בטעם עוף, בתור פרס שני- שניצל בטעם בטטה, ובתור פרס שלישי, שניצל בטעם שניציל. כמה מקורי מצידי. הלא כן?]

ואילולי צריכה הייתי לקום מכיסאי וללכת לשטוף את צלחת השניצל, ואת ביתי המשנוצל והלמא שניצלים לסדר, סבורה הייתי שממשיכה לחפור על טעמו הנשגב של השניצל שוקי  ה' ינקום דמו. [אה בעצם אין לו דם. טוב, ה' ינקום את השמן שבו...]

שיהיה לכולנו שבוע בטעם שניצל!

רעות!!! חשבתי שאמרת שנגמלת שלקשקש בפורום נוג"ה!כיפה אדומה!!!
חרטטנית...
זה לא היה קישקושים, זה היה הספד לשניצל.~~אני~~
שניצל יקירי, מחמד ביטני, אהוב כרסי,
כותבת אני לך בעיניים דומעות.
אתגעגע אלייך תמיד,
בבטיני/בליבי תמיד תשכון לנצח.
הלנצח אוכל שניצל???

תהה נשמתך צרורה בצרור התרנגולות המתות שמתו בדמי ידיהם ע"י מרצחת שניצלים ששמה רעות.

אני יושבת שבעה עלייך שפסגת הצפון שבהרי הר חרמון, בקעת השניצלים, חבריך הטובים. בואו בהמוניכם לנחמיני. ת.נ.צ.ב.ה

תחפרו, זה בריא לנשמתינו העייפה והמותשת השוקעת אט-אט בתהומות עולם רדוד ומושחת זה. ויהיה אשר יהיה, המשיכו לחפור. כי זה כל האדם, אשר בא לחפור בארות בצדק, יחפור משקעים עמוקים ביושר ומצבות במישרין...
וכעת שעה 8, שעת רחמים ועת רצון, שעה שמביטה אנוכי בשעוני הנשגב בעיניים כלות וליבי נכמר. אט אט חודרת למוחי המשנוצל  עטוף חלקיקי שניצל, מחשבה חשיבתית במיוחד, ומחשבה זאת היא, שצריכה אנוכי ללכת לשטוף כלים. מפני שיום ראשון ממשמש ובא, וצריכות להיות הצלחות נקיות ומבריקות בכדי שנוכל להמשיך במלכאת אכילת השניצלים הנשכחת.
שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
-אני לא אוהבת שניצלים-שלבוקית
זה מגעיל !! בעע
אני נפעמת. הייתכן כדבר כזה? וכי ניתן לא לאהוב שניצ~~אני~~
וכי ייתכן מצב בו אדם בעל בינה יתרה לא יאהב שניצל?
בת ישראל! הלא תבושי? הלא תיכלמי? ומה תשתוחחי? כולי התפעמות לנוכח דבריה של ידידתינו לפורום המכונה 'שלבוקית' פצתה את פיה וממנו נשרו המילים 'איני אוהבת שניצל'. אני בהלם מעוצמת הגילוי שיכול אדם בעל בינה שלא לאהוב מאכל נשגב שכזה! דעתי היא שצריכה את ללכת לרופא או אדם חכם שילמדך כיצד להתחיל לאהוב שניצל, כי אנו באנו ארצה לבנות ולהיבנות, ולאכול שניצלים עוד ועוד. ואם לא תאכלי שניצלים, כיצד תגלי את טעם החיים האמיתיים, הנשגבים, נוראי התהילות באשר במה...(תהילה לוי, תהילה כהן, תהילה מזרחי, תהילה גולדשטיין...) וכעת התחלתי לחפור, ביי ביי.
חחחח...  את קורעתקוגל ירושלמי

שבוע טוב
היה אחלה קידוש הבירה הייתה משו משואנונימי (פותח)
הפעולה בסניף... יצאה מעוווולהנצח לנצח!!!
רעות---אין,את מצחיקה אותי כ"כ!הודי'ה
חח רעות קרעת אותי עם ההספד על השניצל!!! ה יקום דמוכיפה אדומה!!!
תחזקי מעמד, אני מזעיקה את זק"א.~~אני~~
לכמה חתיכות נקרעת?

רעות: שלום!
מוקדנית: וברכה, במה אפשר לעזור?
רעות: חברה שלי נקרעה... מסכנה. אולי תוכלו לבוא?
מוקדנית: איפה היא נמצאת?
רעות: בפורום 'נוער וגיל ההתפגרות' (או 'נוער וגיל ההתקרעות'..)
מוקדנית: לכמה גזרים היא נקרעה?
רעות: 17 וחצי, פחות או יותר...
מוקדית: טוב, אנחנו באים.
רעות: יופי...

תחזיקי מעמד!
או שתאכלי שניצל, זה יבריא אותך. זה מרפא להכ-ל.
חח אבל באמת- כמה ימים לא הייתי כאן ואת הברברת שלךכיפה אדומה!!!
אי אפשר לעצור את כל הברברת... חח ורק כמה ימים לא הייתי כאן!
בימים האלה נמלאתי כוחות,~~אני~~
ומקומות הנותרים במוחי הדל שעוד פנויים, פינו את מקומם להתחזקות וצמיחת שושלת הברברות של רעות ק. הידועות בשמות- "ברברת שושי, ברברת מיקי, ברברת טולי". ואותם פיתחתי והשקתי וגידלתי, עד אשר הגיע היום בו פרצו המה החוצה ברוב הדר ובלב מתרונן. ואותך הן איימו לכלות, ואת מחשבותיך מדור ודור היגידו לגמור, אך את לה שמת להם, רבת את ריבם, נקמת את נקמתם. ואילולי היה זה ימים ספורים לפנות פסח, ממשיכה הייתי בברברת בשם שולי, שסופה רע ומר וגורלה כחול אשר על שפת הים.
חחחחח עשית לי חשק לאכול שניצל!!!!!!אנונימי (פותח)
חחחח ובידיוק ברגעים אלו ממש אני אוכלת שניצל!!!!!!!כיפה אדומה!!!
כמה שטויות בת ישראל יכולה לכתוב?איציק הג'ינג'יאחרונה
הדבר הטוב שקרה לי השבת זה שהיא נגמרה
היה שבת חתן לאח שלי...~~~חנוש~~~
והיה מאאזזזההה כיףף כל הבני דודים היו ושחקנו סנוקר..כלפים... ועשינו שטויותתת...קיצור ההיה כייףףף
סוף סוף ישנתי בצהרים...זלמן לוי
מה לעשות ככה זה כשאתה מדריך....
אמממ..המלכה של העולם

אני לא זוכרת דברים טובים..

אולי ישנתי מלאאא!!

וחזרתי במוצ''ש מסבתא שלי בדיוק כשהתחיל מלווה מלכה..

אז לא הפסדתי כלום..

חנוששש פוללללללללל מזלובים! חסרת לנו בשבת.........רעותיי
אחלה מילה מזלוב..מוריה!!
קצת באיחור אבל-מלכה=)
היה לי יומולדת!!! זה דבר שיא הטוב!
מזל טובב!!!=]=]~~~חנוש~~~
מזל טוב! =)בובספוג
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך