שנה שניה,לאן??סה"רורית

בס"ד

השנה אני שנה ראשונה בשירות לאומי.

לגבי שנה הבאה אני עדיין לא החלטתי מה אני עושה...זה ממש מבלבל כי זה לא ברור ששירות.. זה או שירות-ואז יש מלא אופציות או לימודים-ושוב יש מלא אופציות או מדרשה-וכו' וכו' וכו'...

בנות שעברו כבר את השלב הזה-מוזמנות להגיב...

בהצלחה לכולן!!!

ושבוע טוב!

אני באותו שלב כמוך,הביצה שהתחפשה

בס"ד

אבל שלב אחד אחרייך.

שבי עם עצמך, תעשי בירור פנימי;

איפה את רואה את עצמך עוד שנה? רוצה להתחיל להיפגש? זו די נקודת בסיס, כי אם את רוצה להפגש כבר השנה או בתחילת שנה הבאה אז קצת חבל לדעתי לעשות שנה שניה...

הלאה, אחרי זה, יש לך כבר מסננת ראשונה.

לימודים- מה את רוצה ללמוד? רוצה להיות עם אנשים או משרדי? איזה כיוון עבודה עם אנשים? ילדים, אנשים, מבוגרים, רפואה? אולי להמשיך לכיוון של מחקר?

שנה שניה- מעניין אותך עבודה אתגרית או שנה סטלנית כזו? עם עבודה אחהר"צ או לא?

אולי שנה שניה בשילוב מדרשה?

או שנה שניה בשילוב פסיכומטרי?

תבררי את כל הדברים עם עצמך, רק בתוכך שם עמוק תמצאי את התשובות.

בהצלחה!

מצטרף עם הערהמשה
נראה לי שנכון לגבש תוכנית כללית (מקצוע אהוב למשל) לשלד הראשוני של החיים, ולפי זה להחליט את שאר ההחלטות מסביב (שנה שניה, לימודים, פסיכו, מדרשה...).

קיומו או היעדרו של חבר (או התאמה לצאת באופן כללי) הן דוגמא אחת לשיקולים שאפשר לקחת בחשבון, אבל גם מטרה בחיים, מקצוע אהוב וכו'.
רעיון..אנונימי (פותח)

אפשרי שילוב בין ש"ל למדרשה. לדוג', בירושלים נפתחו תקנים חדשים לבנות שנה ב' של הדרכה באולפנת חורב עם שילוב במדרשה של מכללת בית וגן... והבונוס.. אחלה רכזת. ליאת דוד  052-8990117 אפשר להשאיר לה הודעת sms והיא חוזרת.

בהצלחה!!!!

מדרשת שילוב_מישי

חשבת לשלב שנת שירות ומדרשה?

אני עשיתי אתזה, אמנם בשנה ראשונה-במדרשת נגה בקדומים, והיה פשוט מעולה,

ונראלי שלשנה שניה זה אפילו יותר טוב-

מצד אחד נתינה בש"ל (ואפשר גם לשלב עם עבודה/ פסיכומטרי/ לימודים)

ומצד שני נתינה לעצמך ברובד הרוחני...

זה נותן המון וממלא ממש, גם לא טובעים בעבודה ובשגרה ובנתינה בלי גבולות, שלפעמים באה על חשבון עצמך,  וגם לא טובעים בעולם רוחני וזוהר שמנותק מהמציאות...

בקיצור שווה ממש!!!

מקשרת שנה שניה-אנונימי (פותח)
רעות, האגודה להתנדבות- 1-800-233-133
היא תשמח לעזור לכל המתלבטות...
לדעתי שנה שניה!טכניאחרונה
אבל נסי לחשוב איפה את מדמיינת עצמך שנה הבאה.
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך