קטע שכתבתיגכ

כן,אתם.

החכמים.

היפים.

המצחיקים.

ה"מקובלים" מה שנקרא.

אתם, אלה שלא הרגישו מה זאת בדידות. עצב עמוק ומתפשט.

כן.אתם.שלא רואים אותנו,השקופים.שלא נאה לכם לראות.

מה אתם חושבים? שאנחנו לא רואים את המסנן הזה בראש שלכם?מי טוב מספיק ומי לא.

שאנחנו לא רואים את המבט הזה כשיצא שאנחנו איתכם בקבוצה?

ואל תתרצו את זה.

לא,אנחנו לא טיפשים.

אנחנו מביטים טוב טוב את ההבעות פנים שלכם.אפילו אם זה מאחורי הגב.

ולא, גם חרשים אנחנו לא.

אנחנו לא שומעים את הריכולים שלכם? את ההתלחששויות.

כשמתי שקיבלתם אותנו בזוג, אתם פתאום לא משחקים. למה??? 

מה עשינו לכם שככה אתם בורחים כאילו יש לנו צרעת???? לא התחלנו ביחד,מאותה ההתחלה?

ואל תדברו איתנו על זה שגם לכם יש מגרעות, ושאי אפשר לקחת חצי חבילה..

אז תבינו! כשאומרים לילד בן עשר, אל תקנא בחבר שלך, הזה עם השעון המגניב והמלא חברים,

כי גם לו רע לפעמים ואמא שלו רואה אותו רק בלילה. לילד לא אכפת. הוא רואה רק את החלק הנוצץ!

וזה, ההטפות מוסר האלה, רק גורמות יותר רע כי כשהילד מחפש את הטוב בחבילה שלו, הוא רואה רק את הרע, המחסור בחברים,ביחס.

נראה לכם שאם לא קיבלנו אז את החלק החברתי של העולם, אז בבית מושלם לנו? זה ממש לא ככה!!!

וכשילד בן עשר רואה את האמא של הבן מהכיתה שלו, הזה עם המלא חברים מנשקת אותו ושמחה. 

אז עצוב לו. מאוד!! ואין לו אפילו למי לספר.

אז למה בעצם לכתוב את זה?

לא כדי לבכות לכםע על המסכנות שלנו.כבר בכינו מספיק.

אלא לשם ההפצה,הידיעה שאנחנו כאן. ורוצים יחס,אמיתי וכנה. יחס של שווים בין שווים.

שאנחנו כמותכם, כולנו בני אדם.

לא יחס מתוך זלזול או תהתנשאות והתחסדות.את זה אנחנו לא רוצים!!!

ואם אתם רוצים יחס אז לא על חשבוננו. כי כשאתם עולים,אנחנו נופלים.עוד ועוד. ואתם אפילו לא שמים לב.

אז כשאתם מסתכלים עלינו,תראו בבקשה.זה הדבר שאנחנו הכי רוצים.שיראו אותנו.

שיבחינו בכישרון שלנו.במיוחדות!

סתם כתבתי את זה היום בדרך הביתהקורץ חשבתי לי מחשבות(בכל זאת נסיעה ארוכה באוטובוס.. מה אתם עושים?)

ופשוט התחלתי לכתוב.

מוזמנים להגיב...

או לחלוק על מה שכתבתי פה, לא בטוח יהיה לי מה לענות אז תתכוננו.

שבת שלום.חיבוק

וואו!!כי בא אורך
כל מילה ממש ממש מבטאת את הרגשות..נשמע (נקרא) שזה נכתב בכאב ו..ו..לאדעת!פשוט אהבתי!

ומשו שאולי טיפלה הפריע לי..
לדעתי,ה"מקובלים" הם לא זן אחד שכולם בו אותו דבר.
יש הרבה סגנונות.
בתוכם יש גם את ה"מקובלים" שהם פשוט אנשים טובים(מחייכים,עוזרים וכו) ובגלל זה הם אהובים והפכו להיות "מקובלים".
וישנם גם "מקובלים" מסוג אחר..היפים והאמיצים כביכול שלכולם יש יראת כבוד מהם והם לא שמים על אפחד..
סתם צרמה לי טיפה ההכללה.. כי אני מכירה "מקובלים" שהם נשמות של ברבור!!(למה אין פה ברבור?!)
תסלחי לי על חוסר הנחמדות.נצח
בקשות לא מפנים לחברה שלימה.
לרוב הבעיה של הילדים השקופים זה הם עצמם.
הם צריכים עזרה בד"כ, העבר שלהם גורם להם לבעיות חברתיות.
ככה ידוע לי.
סליחה?צועקת לאמת!
אני מממש ממש לא מסימה איתך.. אפילו בחצי גרוש!! יש אנשים שהקב״ה פשוט לא נתן להם את החן הזה שה׳ נתן לאנשים המקובלים! לכול אחד יש את המתנות שלו, לאחד ה׳ נתן יכולת להרגיש את הזולת, לאחד ה׳ נתן את היכולת להיות אנלא יודעת.. ולאחד ה׳ נתן חן.. וזהו זה כול הסיפור! ומה שאנחנו.. אני יצתרף אל האדם הזה מילמעלה מבקשים.. זה פשוט אל תחשבו שאנחנו דפוקים.. אנחנו חכמים, אנחנו מוכשרים יש בנו המון טוב! תהיו טיפה יותר פוקוחים תיפתחו תענים שלכם ואולי תגלו שמתיחת לשטיח יש אוצר.. יש יהלום... אני תאמת לא הכי מבקשת את זה כי אני יודעת מי אני ואני יודעת מה שמי.. ורני חושבת שגם אם הם לא מעריכם אותי ולא רואים אותי לפעמים מיחצי סנטימטר אני עדין נישארת אותו בן אדם טוב אם אותם תכונות אם הרבה ערך! ב״ה!
אמממנצח
אי אפשר לבקש מהחברה שיתייחסו יפה למישהו. זה לא הולך.
צריך לדבר עם המישהו הזה.
לא אמרתי, יש כאךה באמת חסרי חן וכו..
אבל הרבה מהלא מקובלים זה בעיה בהם ספציפית.
לכן לא הגיוני לבקש מהחברה להתמודד.
הבנת?
לא מבקשת..צועקת לאמת!
אבל אתה לא יכול להגיד שיש לנו בעיה! אנחנו בני אדם טובים מאוד אבל.. חסר בנו משהו קטנטן.. אפילו פיצפון שניקרה חן.. וזהו!
פותחת השרשור ביקשה..נצח
אפחד לא עירער על זה שהאנשים האלה לא טובים.
סבבהצועקת לאמת!
רק טיפה היציק לי הצורה שכתבתה את זה.. זה היה קצת... לא משנה.. עיצבנתה אותי וזה..הכול טוב ! העולם ימשיך ליחיות ואנחנו גם!
למה לא הולך?V.I.P

למה אי אפשר לדרוש מחברה להתנהל באופן שווה והגיוני?מחברה לא טובה שלא אצפה ממנה.. גם לא אדרוש.

אבל זו זכות כל אחד לדרוש ליחס מכבד.. כן. ושווה! מחברה 'שלמה'

כמובן שגם הוא צריך לפעול בעניין.. אבל שימו לב שלא תמיד המקום לשינוי הוא רחב כל כך..

וואו!!!~אור חדש~

אני אגיד לך את האמת, ממש אהבתי את זה והזדהתי עם זה ברמות!!!

אבל, לא כל הילדים שהם לא מקובלים יש להם בעיות במשפחה, שכתבת שילד לא מקובל רואה איך אמא של החבר המקובל שלו אוהבת אותו ודואגת לו- ממש לא הסכמתי עם זה!!!

יש ילדים מקובלים שאין להם כל כך מקום בבית- אז הם פשוט פורצים הכל בכיתה...

ויש גם ילדים לא מקובלים- שממש טוב להם בבית, אבל בכיתה קצת פחות...

חוץ מזה, הכל היה מהמם, יישר כוח!!

וואו! באמת ריגשת!בין החוץ לפניםאחרונה

אני הייתי ממש מהילדות האלה מהכיתה וגם היום אני עדיין מרגישה ככה לפעמים....

כילו לפעמים לדוגמה מחלקים את הכיתה לשניים אז כל הבנות שטובות בהכל ומוכשרות בקבוצה אחת והאלה שפחות בולטות ואני בינניהם בקבוצה השניה...

לפעמים אני גם רוצה להיות בקבוצה הזאת שכולם מקשיבים להה אבל אני כילו לא מתאימה לשם!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך