אהלן וסהלן לכל מי שנמצא ושימצא.
קראתי הרגע את כל התגובות שכתבתם לי לפני עידן ועידנים (פשוט אין לי אינטרנט בבית ואני גולשת רק מהאולפנה ואל תישאלו אותי מה אני עושה שם עכשיו כי אני לא יודעת...)
אז קודם כל -תודה לכל מי שהגיב לענין (שזה בערך ברוריה וברוריה וגם ברוריה...)
חוצמזה הייתי אתמול בעמונה (וסתמתי ת'פה כל הזמן ...) ואני חזרתי C המזעזעת- הגעתי הביתה ופשוט לא הפסקתי לבכות (ואני לא בנ"א שבוכה) שלא תבינו לא נכון- כבר הייתי ביצהר ובחברון וגם בגוש קטיף וראיתי כבר יסמניקים ותוצאות שלהם (עוד בגיל 5 בהפגנות של אוסלו...) ובחיים שלי לא ראיתי כזו אלימות!!! לא מצד היסמניקים ולא מהצד שלנו, ראיתי לבנה של בניין (דבר שבקלות הורג בנ"א) נוחתת מגג בנס על הרצפה, ראיתי אנשים זורקים אבנים ונורות צבע על חיילים (לא שמעתי בתקשורת, ראיתי) אני יכולה לספר כאן שעות על אלימות גדולה פי אלף מצד היסמניקים אבל את זה תוכלו לשמוע מכל מי שהיה שם...
והשאלה שלי היא , איך אפשר?! אני אמנם מתביישת שכאלה אחים יש לי אבל איך יהודי יכול לזרוק אבנים (גדולות) על יהודי?! חברות שלי הריעו לזה שזרק את הלבנה (היא נזרקה, לא נפלה אני ראיתי) ושאלתי איך אתן יכולות? אז הן ענו לי שהם "נאצים" ושזו מצווה להרוג אותם וש"הקם להרגך השכם להורגו" תראו האלימות מצד היסמניקים מזעזעת אבל עדיין לא הורגת (אם כי אחרי מה שקרה שם בפינוי הבא נראה לי שהמשפט הזה יהיה יותר רלוונטי לצערנו) כי באמת- כל מה שיוצא מהאלימות שלנו- זה רק שהיס"מ יותר אלימים הרי זה ברור שאין לנו סיכוי, כמה שזה כואב לחשוב על זה אין לנו סיכוי מולם! כל מה שעשינו, היה פשוט להראות להם שאי אפשר לגרש יהודים (או במקרה שלנו להרוס להם בתים) בלי מלחמה אבל להגיע למצב של סכנת חיים אצל נער משלנו ואצל חייל?! באמת שאני לא מבינה בשביל מה אנחנו צריכים רמות כאלו של אלימות?! כאילו היס"מ לא אלימם מספק בשביל כל עמ"י...
תאמיני לי- הפעם הם הגיעו עם אלות משוננות ועם כדורי גומי, בפעם הבאה (בעז"ה יגיע המשיח קודם!) זה יהיה נורא יותר...
בתקווה לביאת המשיח (אין, זה הדבר היחיד שיציל אותנו מיהודי שהורג יהודי בשם א"י או בשם תעמולת הבחירות) ולגאולה השלמה.