שוב אני...הקולה טובה

אהלן וסהלן לכל מי שנמצא ושימצא.

קראתי הרגע את כל התגובות שכתבתם לי לפני עידן ועידנים (פשוט אין לי אינטרנט בבית ואני גולשת רק מהאולפנה ואל תישאלו אותי מה אני עושה שם עכשיו כי אני לא יודעת...)

אז קודם כל -תודה לכל מי שהגיב לענין (שזה בערך ברוריה וברוריה וגם ברוריה...)

חוצמזה הייתי אתמול בעמונה (וסתמתי ת'פה כל הזמן ...) ואני חזרתי C המזעזעת- הגעתי הביתה ופשוט לא הפסקתי לבכות (ואני לא בנ"א שבוכה) שלא תבינו לא נכון- כבר הייתי ביצהר ובחברון וגם בגוש קטיף וראיתי כבר יסמניקים ותוצאות שלהם (עוד בגיל 5 בהפגנות של אוסלו...) ובחיים שלי לא ראיתי כזו אלימות!!! לא מצד היסמניקים ולא מהצד שלנו, ראיתי לבנה של בניין (דבר שבקלות הורג בנ"א) נוחתת מגג בנס על הרצפה, ראיתי אנשים זורקים אבנים ונורות צבע על חיילים (לא שמעתי בתקשורת, ראיתי) אני יכולה לספר כאן שעות על אלימות גדולה פי אלף מצד היסמניקים אבל את זה תוכלו לשמוע מכל מי שהיה שם...

והשאלה שלי היא , איך אפשר?! אני אמנם מתביישת שכאלה אחים יש לי אבל איך יהודי יכול לזרוק אבנים (גדולות) על יהודי?!  חברות שלי הריעו לזה שזרק את הלבנה (היא נזרקה, לא נפלה אני ראיתי) ושאלתי איך אתן יכולות? אז הן ענו לי שהם "נאצים" ושזו מצווה להרוג אותם וש"הקם להרגך השכם להורגו" תראו האלימות מצד היסמניקים מזעזעת אבל עדיין לא הורגת (אם כי אחרי מה שקרה שם בפינוי הבא נראה לי שהמשפט הזה יהיה יותר רלוונטי לצערנו) כי באמת- כל מה שיוצא מהאלימות שלנו- זה רק שהיס"מ יותר אלימים הרי זה ברור שאין לנו סיכוי, כמה שזה כואב לחשוב על זה אין לנו סיכוי מולם! כל מה שעשינו, היה פשוט להראות להם שאי אפשר לגרש יהודים (או במקרה שלנו להרוס להם בתים) בלי מלחמה אבל להגיע למצב של סכנת חיים אצל נער משלנו ואצל חייל?! באמת שאני לא מבינה בשביל מה אנחנו צריכים רמות כאלו של אלימות?! כאילו היס"מ לא אלימם מספק בשביל כל עמ"י...

תאמיני לי- הפעם הם הגיעו עם אלות משוננות ועם כדורי גומי, בפעם הבאה (בעז"ה יגיע המשיח קודם!) זה יהיה נורא יותר...

בתקווה לביאת המשיח (אין, זה הדבר היחיד שיציל אותנו מיהודי שהורג יהודי בשם א"י או בשם תעמולת הבחירות) ולגאולה השלמה. 

בדיוק באתי לפתוח נושא על זה שנמאס בלי אלימ' מצידנוברוריה מהגוש
תקשיבי, בשבילי זה מכה תחת מכה, רצח תחת רצח, אלימות תחת גירוש (אני לא ילך ויגרש תמגרש כי אני לא ירצה לפנות עוד חלק בארץ). הבעיה היא שא"א לרצוח אחרי שרוצחים, כמו שחברות שלך אמרו- "הקם להורגך..."
הקשבתי ליומן חדשות של ערוץ שבע ואחת ממועצת ישע דיברה. היא עיצבנה אותי. היא אמרה שהיו שם נוער מגוש קטיף חסרי בית שנהגו באלימות, היא אמרה שהיא לא שופטת אותם אבל גם לא מגנה עליהם. מגיע לשוטר שנזרק עליו סלע-הוא בא במטרה לרצוח! כששוכב מולו מישו מפרפר והוא ממשיך להכות אותו, מגיע לו. כשיושב מול שוטרת אחד שבור יד שמבקש ת'תפילין שלו והיא מכה אותו ביד! אז ימח שמה! היא מתנהגת גרוע מאשר קבוצות גוים שניסתה כל מיני דברים נגדנו.
מה שאמרתי לך זה הכל שכלתני והלואי והיתי מגיעה לגגות, (כמעט נכנסתי!)
את שאלת איך אפשר? באמת לא יכולתי, אבל למה לא?
האם זה צודקMolotov Coctail

שיפוצצו אתכם מכות ואתם תקבלו אותם בנחת ועם חיוך?

למה שהם לא יקבלו מכות?יש להם אפוד וקסדה ומגינים ולכם אין כלום.

והם גם מקבלים הוראות ממש זדוניות כמו להכות בפלג גוף תחתון(ניסו שחם-הימלר)

ברוריה ויוסף - מסכים!צחקן
עוד משו לכולם-ברוריה מהגוש
לפני שירדתי היום לחדר אוכל במלון דיברתי עם שתי שכנות שלי למלון (אמהות). אחת לא הלכה כי בעלה אמר לה שאם הוא ילך אז הוא יצא משם הרוג/ רוצח/ עצור,היא אמרה שאם זורקים פלפל שחור על סוסים הם משתגעים ואפשר להפיל ת'פרש!, השניה הלכה עם בעלה והילדים- והיום היא הלכה לרחוב, פשוט לזעוק על מה שקרה והיא אמרה שאחד מרעננה, מליונר אמר שהוא מוכן לקנות למתנחלים אלות!!
מה אתם אומרים?
אני | יודע, וגם משרוקיות משגעות ת'סוסים.צחקן
כן, חילקו לנו שם!ברוריה מהגוש
הכלטובה- היתה שם מישי שצעקה שהשוטרים לא אשמים וכו וכו. אבל אם היא לא שמה לב השוטרים בכלל לא שמו עליה, הם המשיכו להנות מתפקידם המכובד.. נקודה למחשבה.
אכן נקודה חשובה. מוות למגרשים!צחקן

ב"ה

אבא של חבר שלי שוטר, והוא סירב פקודה.

בגרוש הבא הבטיח להביא לנו כל מיני אמצעים ומידע.

ואי.. איזה מעולה!ברוריה מהגוש
יום אחד חברה שלי דיברה עם שוטר שסירב פקודה ואיבד את פרנסתו, והוא אמר לה שאם תצטרך אוזן קשבת אז בכל מצב.. מי היה מאמין שיש שוטרים כאלה..
נכון.... איזה אנשים מקסימים...3יפי
ביצאת מצרים השוטרים הי'ו צדיקים. ושכן שלי שהואצחקן

ב"ה

שוטר הוציא לעצמו צו שהוא יכול לעבוד רק במשרד.

לא רוצה לגרש.

חבל שהוא במשטרה במצב כזה..ברוריה מהגוש
כל שוטר/ חיל שאני רואה אני מתה אפילו אם הוא לא משתתף בכאלו דברים..
'מתה' לא, סולד- בהחלט. ;צחקן
כן. אני יותר מסלידהברוריה מהגוש
האלימות בעמונה סירטוניםMolotov Coctail
תודה..צחקןאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך