אני מדריכת חוץ בסניף מתוקק, עם מדשית,כיתה ד', ויש לי בשבט שלי חניכה קצת עם בעיות לא כל כך מוגדרות.. קצת בעיית תיקשורת, והפרעות קשב וריכוז, והיא כל הזמן מפריעה לפעולות.. מושכת בשיער לבת הזאת ולזאתי לוקחת תנעל, ולשלישית היא תופסת אותה ולא מסכימה לה לזוז, היא זזה כל הזמן, וגם בזמן האחרון היא התחילה לקלל את החברות מהשבט.. ואחרי שהיא מציקה לבנות ובגללה עוצרים הרבה פעמים את הפעולות- הבנות האחרות בשבט צורחות עליה והיא מאווד נעלבת.. והיא לא מבינה שהיא בעצמה גורמת לזה שיכעסו עליה.. ככה שיוצא שאני יוצאת לדבר איתה בחוץ(בזמן פעולה ) כדי שהיא תרגעה, ובשביל שלדבר איתה שתפסיק להציק לחברות שלה.. והמדשית שלי נשארת להיות עם החניכות, אבל ככה יוצא שאני מפספת את החניכות האחרות, וזה פשוט לא אופציה כל פעם מחדש לצאת באמצע פעולה ולהסביר לה מה היא עושה ולמה היא גורמת..
הציעו לנו כל מיני דברים כמו-לקחת אותה רק פעם אחת בפעולה, ואחר כך לא להתייחס, וזה לא עובד כי גם אז היא מציקה לחברות שלה.. אמרו לנו- כשהיא מפריעה וזה מוגזם(וכמעט תמיד זה קורה ) אז שתילך הביתה, וזה פשוט לא הלך כי לא הסכימה ללכת הביתה- ואמרה שהסניף זה מקום ציבורי..
פשוט אני והמדשית שלי הבנו שכוח מול כוח זה לא עובד, ואיתה צריך להיות בסבלנות וברוגע, ובנתיים אינלנו אתזה כי היא עושה לנו עצבים ממש..
בנוסף גם אין עם מי לדבר עם המשפחה שלה- כי גם הם לא בסדר..
אז אני יישמח להצעות מה כן עושים איתה הלאה, גי בנתיים היא הורסת את הפעולות וגם את השבט..תודה!!
סתם..)
אשרייך, עלי והצליחי!