עבר עריכה על ידי הדר576 בתאריך י"ד בטבת תשע"ח 15:45
את גדלת בסניף הזה? איך נהיית דוסית ומי שאת בכללי? כמובן שהמשפחה שגדלת בה היא חלק עיקרי אבל אני בטוחה שהיתה גם השפעה של הסניף..
אני רואה ערך עצום(!!) בלהחזיר טובה לסניף שגדלת בו ובאמת להפוך אותו לטוב יןתר!
אני לא יודעת מה עדיף אישית בשבילך כי אני באמת לא מכירה אותך אבל באופן כללי לדעתי כמעט ולא צריכה להיות התלבטות. כמו שאומרים- עניי ביתך קודמים, יש לך אפשרות לתרום לעיר(או ישוב) שגדלת בה, לחנך ילדים מתוקים ולהשפיע עליהם כמו שרק את יכולה!כן, גם באווירה קדושה למרות שמעורב. למה לפספס את זה?
אני יכולה לומר מהחוויה האישית שלי- הסניף שלי עד השנים האחרונות לא היה המקום הכי דוסי בארץ בלשון המעטה.. וכן השבטים מעורבים וכל הפעילויות מעורבות. אבל היו בכל שבט כמה חניכים שהיו 'דוסים יותר' ועכשיו הסניף כ''כ בעליה רוחנית! רואים את זה גם אצל חניכים שלא היו ממש בכיוון של להיות דתי וכו' והיום הם מאמינים בזה בכל הלב, רואים את זה אצל מדריך בצוות שהכי לא ציפית ממנו לזה שאומר ''אני מתחיל לבדוק מכינות וישיבות.. זה נראה לי חשוב ממש'' באמת שינויים שלא היית מאמינה שהם יקרו! בזכות מי זה קרה? בזכות הכמה 'דוסים' שנכנסו להדרכה ומשפיעים בסניף בצורה מדהימה.
כתבת שיש לך אפשרות להקים סניף דוסי- אני מאמינה שאם יש לך את הכוחות והיכולות להקים סניף חדש מאפס, אז יש לך גם את הכוחות והיכולות להשפיע לטובה בסניף המקורי שלך וגם לשמור על עצמך. כמובן לשים גבולות ולשים לב איך שומרים על עצמנו ושלא גורמים לעצמנו לנזק אבל זה לא כזה מסובך(לפחות לא כמו להקים סניף..

)