הי. אני לומדת בחט"ב בכיתה ח', ויש לנו בכיתה ז' זוג תאומות שכל אחת בכיתה אחרת. וראיתי בחיים שלי הרבה פעמים תאומות, ותאומים, ואת הקשר בינהם, ואיך הם משפיעים אחד על השני, אבל דבר כזה עוד לא ראייתי מעולם-
בת אחת שנקרא לה "רותי" פשוט מצליחה- יש לה מלא חברות, כולם אוהבות אותה, המורות, הבנות בכיתה, היא מצליחה לתקשר ולהיות מקור עזרה לבנות קטנות, עושה מלא דברים ופרויקטים בחטיבה וכו'... והבת השני- שנקרא לה "תהל"- פשוט כאילו עצוב לי לראות אותה. ניא ממש שקטה, לא מדברת עם אף אחת, לא משתתפת בפעילויות, וכאילו לא נעים לי לומר שבכלל לא ידעתי שהיא קיימת בהתחלה. והיו לי 2 סיטואציותך שממש קרעו אותי- פעם אחת היינו כולם באולם ספורט בפעילות ממש שווה כזאת לכל החטיבה, ואז אני יוצאת לרגע ופשוט רואה אותה יושבת בחוץ כמו בול!! כאילו לא נכנסת לבפנים, לא שותפה איתנו, לא מדברת עם אף אחת. פוט יושבת בחוץ... וחשוב לומר שלפני זה כשכולם יצאו לאולם אז היא לא יצא והמנהלת פשוט באה לצעוק עליה, במקום לשאול אותה אם קרה משו!! זה שיגע אותי!! או שיום אחת אני רואה את כל הכיתה שלה יושבת בחוץ ומדברת, ואז נכנסתי לשניה לכיתה שלהם- ואני רואה אותה יושבת בקצה של הכיתה. ופשוט יושבת לבד בלי לעשות כלום! ניסיתי לדבר איתה ולא כ"כ הצלחתי! והיה לי פשוט עצוב לי לראות אותה. ועכשיו גם יש לנו שבת משותפת לכל החט"ב- והיא לא רוצה לצאת. זה פשוט עצוווב!!!!!!
( שכוייעח אם קראתם עד פה..
)
קיצור- מקווה שהבנתם את הסיטואציה- הילדה לא עושה כלום, אן לה כ"כ חברות, היא לא כ"כ מתקשרת וגם אף אחד לא כ"כ מנסה לעזור לה. ( כל זה במבט שלי, מקווה שהמצב שונה- אבל לא כ"כ נראלי) זה פשוט עצוווב!!!!!!
מה אפשר לעשות בשביל לעזור לה??
תודה לכל העונים והמסייעים.