ועוד משחק נחמד!כיפה אדומה!!!
עכשו כאילו פה נגיד כל אחד שם את מי שהוא מכיר מהפורום שהוא הכי כאילו- חכם, מצחיק, חפרן, חמוד. וכולי....
כאילו נגיד תביאו- חפרן- ואז שם של מישהו.. (אתם צריכים כאילו רק מהסתכלום בפורום, ל דווקא להכיר..) או נגיד- בעל/ת חוש הומור, וכל התכונות האלה... סתם מעניין!!!
יאללה!!!
פסח שמחח!!!!
זה לא יפה, וזה לשון הרע אם אין הסכם מצד כולםלהבת-כוח
סתם שאלה- (ניצלו"ש קטן לנשמה...)~~אני~~
סתם תהיתי לעצמי- אם נגיד אומרים על מישהו שהוא 'בעל חוש הומור'- זה אומר שאישתו היא חוש הומורית? כי הרי הוא בעלה... וכנ"ל לגבי- 'בעל שמחת-חיים'.. וכו'... מוזר, לא?

וזה לא לשון הרע כי זה רק דברים טובים... (פשוט תכתבו רק דברים טובים, אבל אמיתיים!)
תגובהלהבת-כוח

שמעתי את התירוץ הכי טוב ללשון הרע, "זה לא, זה מותר"

אני לא יודעת מה בדיוק ההגדרה למה שזה, לשון הרע, רכילות, אבק לשון הרע, לשון הטוב. אבל מכולם כדאי להימנע, בחיים האמיתיים, וכל אחד עושה את ההשתדלות שם. ולכן בוודאי שכאן.

עד שאין הסכם מכל מי שישתתף במשחק, יש איתו בעיה.

סליחה שאני הורסת מסיבות היום...

--------לכל מי שמסכים---------הרועה

כל עוד אין הסכמה אי אפשר לשחק שכל מי שמסכים יכתוב כאן.

אני מסכים

--------------אני מסכימה------------------~~אני~~
טוב, אני מתחילה-~~אני~~
אני בחרתי בחברתינו לפורום 'להבת-כוח' כרבנית הפורום.
מה אומר ומה אדבר,
קיצור- אני תמיד אוהבת את התגובות שלה, הן מחכימות אותי עד מאוד היא מנסחת היטב ורואים שהיא יודעת מהחיים שלה. היא 'רבנית' משום שהיא גם תמיד מזכירה לנו על מצוות מהתורה וכו', מזהירה אותנו מפני ליצנות יותר מידי, לשון הרע וכו'. אשריה! שירבו כמותה בישראל ובין יושבי פורום זה.

וכעת אמתיו שמישהו יכתוב עלי...
רעות! אהמ תודה אני משערתלהבת-כוח

------ הערה לגבי המשחק- לפני שאתם כותבים תפנו באישי לאדם ותבקשו את אישורו לכתוב עליו, אלא אם הוא כותב כאן בפומבי שהוא מסכים. סבבה??-------

(זה נשמע שאני מפלצת מטיפה, מקווה שזה לא הרושם שמקבלים ממני. אני בשאיפה שהפורום יהיה מקום טוב יותר, זה הכל. ואל תדאגו, אני מרבה לעבוד על עצמי גם- אז אני מקווה שאני לא היפוגריטית, יענטו מטיפה אבל לא עומדת בדבריה בעצמה.)

הסופרת של הפורום- רעות.
בשפה קולחת, צינית ומשעשעת במיוחד ממלאת רעותי שלנו את הפורום. התגובות שלה תמיד מצחיקות ומעלות חיוך, ואם מסתכלים קצת מעבר לחיוך רואים הרבה מחשבות ורגשות שנמצאות שם.. תמיד מעניין לקרוא את התגובות שלך רעותי!!

אני מסכימה!המלכה של העולם
תודה! שימחתני!  ועכשיו על 'המלכה של העולם'...~~אני~~
המלכה של העולם, ידיתינו החמודה
היא לא גדולה במיוחד, אך גם לא קטנה
רובם פה קצת יותר גדולים (=זקנים, קשישים..)
היא כאילו ה'רוח הילדותית'- אמנם לא קטנה, אבל מלאת מרץ, כותבת תגובות חמודות!
המשיכי כך וראי ברכה במעשה ידייך ובלה בלה בלה התחלתי לחפור...

תודה רעות.. אני יכתוב עליך..המלכה של העולם

תמיד שאני מרגישה רע, זתומרת, עצובה או משו כזה.. (קורה לי הרבה..) היא תמיד עולה עלזה..

תודה! ועכשיו אני כותבת על...~~אני~~אחרונה
קבלו אותה-

זלדה ליבוביצ'סקישטיין!

אני לא יודעת אם שמתם לב, אבל היא תמיד עורכת לי את ההודעות. אני כותבת דברים מטומטמים, והיא מתקנת, משפצת, מסיידת, תופרת, וכו'... וכך יוצא שדברי הם תמיד דברי בינה והשכל, במיוחד בזכותה! תודה רבה לך זלדה, המשיכי לערוך את חלקיקי בינתי הנסתרת מעיני כל רואי, וראי ברכה והצלחה...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך