(לפני הכל. אני נייק וותיק פה, פתחתי פצלש כי יש פה מאט אאוטינג)
אתחיל ואומר שאני מבינה מאיפה הקול הזה נשמע,
אמשיך בזה שהוא לא נכון!
בתור אחת שפעילה ממש במטה וב"ה זכיתי והייתי פעילה בעמונה ככה שאני לא מדברת סתם מהאוויר ב"ה..
א. חשוב לשיים לב שאופי המאבק בוודאי יהיה שונה כי אופי האנשים שונה.. יש קצת אמת מאחורי הסטיגמות בסופו של דבר.
ב. מה שאתה אומר זה דברים שממש הפריעו לי בתחילת המאבק. על הנגריה, דיברתי על זה עם כמה משפ משם ועם צבי סוכות (אם היית פעיל בעמונה אין סיבה שלא תכיר

) ויצאתי מהשיחות האלה עם כמה מסקנות, העיקרית ביותר- המלחמה היא על הארץ!! המלחמה היא על מסירת שטחים! המלחמה היא על הנהגה כושלת.
(וזאת אחת הסיבות שעשו מהנגריה משו ככ גדול, זה רק נגריה. כמה עצים שגם ככה עוד שניה נופלים.. אבל לא. אנחנו נביא לפה מלא נוער. נעשה מזה רעש, כי זה לא משנה מה המבנה, משנה שהורסים סתם. משנה שמוסרים את הארץ שלנו)
חוצמזה שהגענו לעוד מסקנות..
א. הם ראו את הסוף של עמונה ועפרה, ויש להם אחריות לבית, למשפ.. אז מנסים מה שאפשר שיכול לעזור..
(וסתם שתדע. מעבר לנסיון להציל את הבתים הפרטיים שלהם, יש חלקה..חלקה 96 נראלי קוראים לה, לא זוכרת.. שמיועדת ל300 יחידות דיור. שם! שנכללת בכל ההסכמים.. ככה שבסופו של דבר מה שחשוב זה להרחיב את הבניה ואת ההתיישות שלנו בא"י)
ועוד משו, שסוכות אמר וקצת היה לי קשה ל קבל אבל יש בזה המון מין האמת, חלילה לא לזלזל באנשי העמונה המדהימים, אבל אין בכלל מה להשוואת את הבתים. בנתיב האבות יש הפסדים של מליוני שקלים. כל בית שם הושקעה בו פי 4 מבית ממוצע בעמונה.. ויש לזה השלכות..
מקווה שהובנתי במה שניסיתי להגיד,
האמירה שאמרת,זה לא פעם ראשונה שאני שומעת אותה.. בכל הנסיון לגייס נוער, להביא חבר'ה אמרו לי את זה מלא.. ותגובתי הייתה- לי חשובה הארץ. לי חשובה האדמה שלי. אז אני איהיה פה ואלחם, אני אאבק בזה, אני לא אתן יד לעוול שכזה שהולך וחוזר (וסתם עוד נק שמעלה. הוא ילך ויחזור אם לא נעשה עם זה שום דבר שורשי מעבר ללרוץ ממאבק למאבק..)
בקיצור. חשוב לי, אז אני איהיה. ואשמיע את הקול שלי. אדבר עלזה עם אנשים שם.. וברגע שכל החבר'ה שזה מה שמפריע להם יבואו ויצעקו את הצעקה הזאת היא תישמע, היא תאמר. ויהיה לה תוקף חזק ביותר..
אז בואו בהמונכם.
זה מאבק לאומי שממחויבותנו של כולם להתגייס אליו.
זה צעדים כל כך משמעותיים בדרך לגאולה.
(ומשו קטן ספציפית לגבי השבת והבעיות צניעות שבה..זה הסיבה שאני לא לוקחת חלק בשבתות הנ"ל.. גם בשבתות בעמונה ועפרה לא הייתי.
מה לעשות, 1000 בני נוער. כולם מכירים את כולם. זה יוצר בעיות.. כל אחד צריך לשיים לב אם מתאים לו אווירה כזאת.. לי לא התאים שבת שלימה עם מלא חבר'ה שאני מכירה. ולדעתי זה אווירה שחייבת להשתנות.. אם רוצים בשינוי. שלא נצטרך עוד שבתות כאלה..אמן.)
וסליחה על האורך....