אנו רוצים שימותו שונאנו ! שימותו אנשים שרוצים להשמיד אותנו שימותו האויבים שלנו והערבים הם האויבים שלנווו
אז למה לא שימותו ערבים?
מצד שני יש מלא ערבים שגרים בכל מיני ערים בארץ והם לגמרי למלמים!
אז מתם אומרים?
כן עזרו ליהודים והגינו על מי שיכלו- כך למיטב ידיעתי...
איזה כיף לראות שבאמת יש אנשים שמבדילים בין מחבלים לבין העדה כולה ורואים בראיה מרחבית
אז בוא ואחדש לך 90% מערביי חברון השתתפו בטבח!! רק מיעוט שבמיעוט עזרו ליהודים . סבי ז"ל ניצל בזכות כך שהסתתרו במנהרה שמתחת לביתם אמא שלו לא היה לה כזה מזל והשכנים ,הטובים" עקרו את שתי עיניה עם סכינים וחשבו שהיא מתה!!
(לא זוכרת את המקור, )
אח"כ נראה מה הלאה..
זה משפט כ"כ נכון
היו הרבה ערבים שחשבו שהם טובים ופתאום הם עשו איזה פיגוע
שלא נדע
נתחיל מזה שערבי זה שם כולל להמון דברים, בגדול ערבי זה אדם שבא מארץ ערב מה שכולל את הספרדי שלומד איתך בכיתה
אם אתה מדבר על ערבי מוסלמי אז יש כאלה שבכלל לא יודעים על ישראל וזה לא מעניין אותם בכלל
אם הם כן יודעים על ישראל ייתכן שהם פרו- ישראלים והם אוהבים את ישראל והצילו יהודים וכו'
במידה והם לא אולי הם לא עושים כלום אלא סתם חיים את חייהם
במידה והם לא והם רק מסיתים אני לא בטוח שלהרוג יהיה העונש הכי טוב כי בכל מקרה זה רק יעודד עוד הסתה ונקמה
במידה והם גם מתכננים להרוג וגם הורגים אני תומך מלא במוות שלהם!
תקשיבו אני חושבת שכול הערבים צריכים למות אבל אני יודעת שיש גם ערבים שעוזרים לנו בונים לנו בנינים אבל אני פשוט שונאת אותם וגם אל תאמינו לכול ערבי טוב זה מסוכן!!!!![]()
כמו הסיפור בגמרא בברכות:
מעשה, שהיו גרים בריונים רשעים בשכנות לרבי מאיר, והיו מצערים אותו מאוד. התפלל רבי מאיר שימותו.
אמרה לו ברוריה אשתו: מדוע אתה מתפלל עליהם שימותו?
משום שכתוב (תהלים קד): “יתמו חטאים מן הארץ”? ואתה מבין מפסוק זה שצריך להמית את החוטאים?
אילו היה כתוב: יתמו חוטאים – היינו אותם אלו שחוטאים, הם שימותו ויפסקו מן העולם - היית צודק,
אבל כתוב: יתמו חטאים – שהחטאים שהם עושים יתמו ויפסקו, ולא שהם ימותו, כי העיקר שיפסיקו לחטוא ולא שימותו הם.
ועוד, אם תתבונן בסוף הפסוק תראה שכתוב בו: “ורשעים עוד אינם”, ופירוש הפסוק הוא כך: כשיתמו החטאים, דהיינו כשיפסיקו אותם אנשים לחטוא באותם חטאים, אזי הם כבר לא יהיו רשעים, ויתקיים “ורשעים עוד אינם”, ולא צריך שימותו בשביל כך.
לכן, זאת עשה: התפלל עליהם שיחזרו בתשובה, וכך בודאי יתקיים הפסוק: ורשעים עוד אינם.
שמע רבי מאיר בקולה של ברוריה, והתפלל על אותם בריונים שיחזרו בתשובה - וחזרו בתשובה. (ברכות י)
לפי הקוראן אמנם יש חיוב להרוג את הכופרים (זה די כל פסוק שני), אבל האסלאם גם מעיקרו נותן כבוד ליהדות וליהודים (המכונים אהל אלכיתאב - עם הספר)... מכיוון שהם (אנחנו) דת המקור והאסלאם הוא המשך התורה שניתנה ע"י השליח האחרון (מחמד)... אז אמנם בגלל שלא קיבלנו עלינו את האסלאם אנחנו מכונים גם חזירים וקופים, אבל כעם יש הערכה...
בקוראן עצמו יש פסוקים המדברים בשבח חזרת עם ישראל לארץ ישראל... האסלאם מעיקרה דת מאוד חכמה...
אם כן, הא כיצד בימינו אנו מתגלים כל מיני יחסי שנאה? פשוט, העם הפשוט לא מכיר את הקוראן שלו, הוא לא מרבה לקרוא בו... הוא בעיקר שומע את השייחים הגדולים, האמאמים וכל שאר גדולי הדת שלרבים מהם יש אינטרס נגד דאוולת יסראיל והם משפיעים על העם... דרך הציווי להרוג הכופרים...
מה נעשה עם החיוב להרוג את הכופרים? אין מה לעשות עם זה... הקוראן מלא בסתירות פנימיות...
נגרינסקיככלל... התפתחות האסלאם... הקוראן והאסלאם עוצבו ברובם ע"י יהודים...
אני אישית מכירה דעות של רבנים שאומרים אסור להיכנס למסגד! כי המוסלמים לא מאמינים במה שאנחנו מאמינים!! הם מאמינים באיזשהו כוח עליון ומייחסים לו תכונות אנושיות, ולכן זה לא חשב שהם מאמינים בקב"ה וזה נחשב גם כן עבודה זרה לפי דעות מסוימות!! ברור שזה דיון בהשקפה ויש גם דעות אחרות, אבל דבר ראשון-מה שכתבת זה ממש לא הוכחה שלא צריך למחוק את הדת המוסלמית!! בגאולה ברור שכולם יכירו במלכות ה'והדתות האחרות ימחקו ולא יהיה דתות אחרות! שזה המצב הכי נכון.. ודבר שני זה שהגויים(גם מוסלמים, לא רק) מאמינים בכח עליון ולא באדם- כל זה בא כדי לסלול לנו את הדרך, כדי שיהיה יותר קל הם ולנו לברר את האמת-שה' הוא המלך!!כדי להרגיל אותם לרעיון שלא כח אנושי שולט על העולם!!
ומאוד נפגעתי לראות את השנאה הזאת כלפי העדה שלי . אני לא אדם רע , לא אעלה על דעתי לגעת אי פעם ביהודי או לעשות דבר רע . כל המשפחה המורחבת שלי אנשים טובים . זה שיש לנו כאפיה לא אומר שלא מסתתר מאוחרי זה לב רגיש וטוב כמו שיש לכל אדם אחר .
עד כדי כך שאם תהיה אדם צדיק ואמא שלך משבט יהודה יש לך אופציה להיות "מלך של כל עם ישראל" בבוא הזמן! מה שגר שנתגייר לא יוכל לעולם גם עד אינסוף דורות שיצאו ממנו!! כך כתוב ברמב"ם הלכות מלכים ומלחמות פ"א.
ולכן אחי אני בטוח שלך יש לב רגיש מאין כמוהו, אבל לערבים אחרים אני לא כ"כ מאמין, אבל גם אני מסכים שסתם ערבי שאינו מחבל ומתנהג בכבוד כלפי יהודים ולא חושב להזיק להם, לא רק שאסור לשנוא אותו אלא ראוי לאהוב אותו! כ"כ בשערי קדושה לרח"ו וגם כתבי מרן הרב קוק מלאים מזה.
זה לא משנה כלום!, אתה נחשב יהודי ולא גוי, כי רק היהדות היא האמת והאיסלם ושאר הדתות הם שקר.
מאחל לך את כל האור שבעולם ושתתוודע לאמת!
זהירות יגיזענית
אוהב אותך ה
מתגעגעת...
אוהב אותך ה
אוהב אותך ה
רעתינו!!
עף על עצמואין לי שום דבר נגד ערבים או איסלאם אבל... הבעיה מתחילה באיך הם מגדירים אותנו , באותה שניה שהם כולל ערביי ישראל ( 80% מהם) מגדירים אותנו כאויב שלהם מנקודה זו הצעד הנכון הוא לעשות את אותו דבר כלומר לסמן אותם כאויב ולא על רקע גיזעני פשוט כי ככה הם מיצבו את עצמם! מי שבא להרוג אותי צריך לדעת שישלם על כך מחיר. בשניה שתושבי המשולש (אום אל פאחם ושות') יוצאים להפגנות עם דגלי חמאס ואש"ף ( הדגלים שמיצגים את אויבי המדינה) קוראים להשמדת ישראל פועלים כנגד אזרחי ישראל בטרור אז הם אויב ואת האויב אני שונא!! כי אין דרך אחרת לגבור עליו אלא בכוח הזרוע . כשירצו שלום אמיתי - בבקשה , עם אויבים אכן עושים שלום אבל אנחנו רחוקים מאוד מנקודה זו ולמרות שעם ישראל רודף שלום "הקם להורגיך השקם להורגו".
כי יש מלא ערבים שאני מכירה והן אחלה אנשים והם סבבות בוטנים.....
זה נכון שאנחנו רוצים שהאויבים שלנו ימותו, אבל שים לב מה אתה אומר-
יש ערבים ויש מחבלים.
יש ערבים שהם אנשים מדהימים ואחלה אנשים באמת באמת.
ויש מחבלים שהם אנשים סתומים שבא לי לרצוח אותם..
ערבים בכללי הם לא האויבים שלנו.
זה נראה כאילו אף אחד פה לא דיבר עם ערבי בחיים שלו.
רוב הערבים שחיים במדינת ישראל תומכים בה ורוצים בטובתה והרבה מהם מתגייסים לצה"ל!
ביו"ש המצב פחות טוב אבל גם שם יש הרבה אנשים שתומכים במדינת ישראל ומעדיפים אותה על פני שלטון החמאס המדכא.
את המחבלים ותומכיהם צריך להרוג בעינויים אבל זה כבר נושא אחר...
אבל בכללי לפי התורה אסור שגוי שלא קיבל על עצמו שבע מצוות בני נח יגור בארץ!!!!! אז רק שתיהיו מכווננים.. ככה שהרבה מדי זכויות אין להם.. הם גם צריכים להכיר בה' ובמלכות דוד! מה שלא כל כך תואם את המצב היום..
נ.ב 'ערבי טוב' אתה יהודי בעיקרוןן..
התיר לגוים שבע מצוות בני נח ככה שרוב השיטות סוברות שאין שבע מצוות בני נח לא סוטר שצריך להעיף אותם או להרוג אם לא להעיף
כל מי שאומר להרוג את הערבים (וגם מי שלא) צריך להבין משהו חשוב. בשביל מה להרוג את הערבים? האם מבחינת התורה הם חייבים מיתה? (אני לא מדבר על ערבים שרצחו/רוצים לרצוח יהודים, אלה על ערבים רגילים מהרחוב) לעניות דעתי מצד 7 מצוות בני נח הם לא חייבים כי לא הזהירו אותם על כך. אולי בשביל למנוע רצח יהודים? התשובה לכך לדעתי שאם היה לנו ממשלה חזקה באמת (חזקה מבחינת הרוח) היינו יכולים למנוע רצח יהודים בלי להרוג אפילו אחד לאלף מהערבים (על ידי ביטול הרשתות החברתיות והערוצים של הערבים, ענישה כבידה לערבים שנוגעים ביהודים ועוד הרבה שיטות, בעיקר על ידי פגיעה ברוח החברתית של הערבים של ב ) בקיצור: לא צריך להגיע לידי כך שרוצחים את כל הערבים. ואם לא צריך להגיע לידי כך, בשביל מה להרוג מליונים של אנשים סתם, גם אם הם לא יהודים.
שכל זמן שהם בא"י הם חייבים מיתה בגלל כמה סיבות 1.הם גוזלים ממנו את הארץ וגוי שגונב חייב מיתה 2. כל הערבים שחיים בארץ הם בחזקת מועדים לפגוע ביהודים ושיהודי אחד אולי יפגע או שימותו מיליון גויים ברור שעדיף ע"פ המוסר היהודי הפשוט עדיף שימותו מיליון גויים. קיצר שיעופו, או לאוגנדה או לים...
אבל לים לא כי זה לא נכון כפי שהסבירו פה כולם (ולצערנו שני הפתרונות לא מציאותיים
ולכן הם חייבים מיתה ועל זה שאם יש סיכוי שיפגעו ביהודי עדיף שכולם ימותו
כמו שעשו ל"עוזר"
"יהדות לנצח"
"הגאון1"
"הגאון 2"
הגאון 3"
שאלו את הרב אבינר אם מותר לצעוק "מוות לערבים"
והוא אמר שצריך\ אפשר (לא זורכת בדיוק איזה מילה..) לצעוק "מוות למחבלים!"
קיצר אז ככה אני בעד שכל עוד יש ערבי שהוא גר פה בארץ ישראל שלנו אז שיחנק ישרף שלא ישאר מימנו כלום כי תכלס כל הבעיות מתחילות בגלל שהם כאן .. ואל תטיפו לי על גיזענות כי אני האמא של הגיזעניות בכל מה שקשור ערבים.. ולאשכנזים אבל זה יותר בצחוק.. קיצר מי שבאמת ערבי שאוהב ישראל שילך לגור בחול זה ארץ ל י ה ו ד י ם !!!!!!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...