מטענים -
גם בבית שלי וגם אצל ההורים שלי יש פינה עם הרבה שקעים ומקום לפלאפונים. אצלם זה על השולחן של המחשב, אצלי זה דווקא במטבח.. ששם גם נמצא הראוטר, אבל בעלי הצליח איכשהו לדחוף את זה ככה שזה פחות ניכר לעין. אבל אנחנו רק שני פלפונים.. לא יודעת כמה אצלך.. כדאי לארגן איזה פינה עם הרבה שקעים ומדף קטן ודי. כניעה לטכנולוגיה..
לחם -
זה עומד על השיש יותר מיום?? אתם אוכלים פרוס ישן?? בעע..
נראה לי שמה שהייתי עושה זה שקית עם כל הזנבות, שמה אותה בפריזר שלא יתייבש, ומוסיפה כל פעם את הזנב החדש. ואז את יכולה לאכול את זה או לעשות לחם מטוגן, רק לזכור להוציא את השקית מהפריזר חצי שעה קודם.. לחם מטוגן טעים יותר אם הלחם טרי או שדווקא עדיף ישן שהתייבש?? בכל מקרה לא הייתי משאירה בשקית המקורית, זה סתם למלא את המטבח בניילונים, ולמיטב זכרוני גם יש בשקית איזה חור קטן? מקום לפירורים לצאת וללכלך את המטבח או הפריזר??
אצלנו שאריות לחם שנועדו לאכילה ולא לפריזר נמצאות בסלסלה קטנה על השולחן (קשורות בשקית), ככה שזה קישוט. יש בסלסלה גם ברכונים. ומפית בפנים, שיהיה יפה ואני מחליפה את המפית בשבת -
אנחנו שמים בסלסלה את החלה אחרי שפורסים. אצל ההורים שלי יש סלסלה דומה עם פירות רחוצים לאכילה, זה עוד יותר יפה..