למישהי שמשדכת מה"סוג" שאת רוצה. לא "לייטים", ולא "דוסים ממש"...... תנסי להגיד לה מה את רוצה. יש עוד כאלה. אם כי נכון, שאצל בנים, למצוא מישהו רציני שדווקא בענין הדתי הוא נשאר קצת "באמצע", יתכן שקצת יותר קשה.
למה משנה למישהו שטיילת בהודו? לא כ"כ ברור בהקשר של מה שאת מחפשת. יש להניח שלמישהו שאת מגדירה "לייט", זה לא משנה. מי ש"דוס ממש" - שיתכן שזה משנה לו (גם לא חייב להיות. שהרי אם מבחינת יציאה לחו"ל, יכול לבדוק שמא הסתמכת על המקלים בנושא. אע"פ שרבים האוסרים, כפשטות ההלכה, לצאת סתם לטיול לחו"ל, אבל דומני שיש מקלים ביציאה זמנית. בפרט שלענ"ד יתכן שיש מקום לומר שבנסיבות מסויימות בזמננו זה מעין "צורך רפואה" נפשי. לא אומר הלכה למעשה, אלא להדגיש שלדעתי גם אצל מישהו כזה, כנראה זה לא בגלל ההלכה הזו, אלא מעבר לכך, כדלהלן) - הרי את לא מחפשת..
מי ש"באמצע", מה איכפת לו?....
אלא יתכן שזה לא ענין ממש "דתי" דווקא. אלא כנראה שיש כאלה ש"נסיעה להודו" מתקשרת באסוציאציה שלהם למישהי "מבולבלת", "רחפנית", "נוסעת להודו".... מכל מיני סיפורים ששמעו/קראו. האמת, שזה ממש לא בהכרח ככה. לא רוצה להאריך, כי אני עצמי לא מעונין לעסוק ב"שבח" יציאה לחו"ל, אבל יש גם אנשים חמודים וטובים שעברו גם שם - אלא מה? אכן בדרך כלל קצת "מקוריים". לא לכולם זה מתאים.
אני לא חושב שצריך לקרוא לזה "מקובעות וחוסר פתיחות" בהכרח. סה"כ, יש משהו טוב בכך שיש לאנשים גם מושגים כלליים על דברים - ולא בודקים כל פרט "מחדש" כאִילו אין דברים שטוב שייקבעו בנפש בתוך "בדרך כלל".
אבל אני בהחלט מסכים, שבחורה כמותך, לפי הרושם העולה כאן, נפגעת מזה, שלא בצדק. וכנראה גם מישהו מהצד השני, עלול להפסיד שלא בצדק... באמת מצער. באמת ממש לא טוב לתייג ספציפית. זה שטותי. צריך להכיר, לגופו של ענין ושל אדם.