השבוע דברתי עם הרופאה שההיתי איתה במעקב כל ההריון שאלתי אותה אם היא יודעתלהתקין את הגינפיקס אז היא אמרה לי לא אבל יש התקנים טובים אחרים...
אתמול ההיתי אצל הרופאה [אחרת כי לא היה לי תור לרופאה שלי ] לבדיקה של 6 שבועות אחרי לידה ,
ספרתי לה שאני הולכת להתקין התקן הגנפיקס השבוע [אחרי הרבה בירורים שעשיתי ] אז היא עשתה מן תנועה כזו של צחוק ..
הסברתי לה שאני דתיה וחשוב לי כמה שפחות דימומים בין וסתיים ..
בגלל הפרצוף שעשתה שאלתי אותה מה את חושבת על ההתקן הזה? אז היא עונה לי אני לוקחת פרנסה לאף אחד ואם החלטת ללכת על זה אז בהצלחה ככה מספר פעמים התעקשה שהיא לא רוצה לדבר כדי לא לקחת פרנסה לאף רופאה,
אמרתי לה את לא לוקחת פרנסה לאף אחד כי אני עדין לא סגורה ואני ישמח לשמוע את דעתך אחרי אילוצים שלי שאמרתי לה עם מי אני יתיעץ אם לא עם הרופאה שלי...וכו וכו
היא אומרת לי יש התקנים של רבע מחיר שעושים את אותה העבודה ולמה לנאוץ התקן ברחם ..[ זה התקן היחיד שנואצים אותו] והסתגלות של התקן זה קשור לגוף ומה אני חושבת שאיתו לא יהיה לי בעיות ....
שאלתי אותה כמו מה איזה התקן את חושבת שעדיף ?
אז היא אומרת יש לי התקן שאני מיבאת מחול שאלתי לשמו אז היא אמרה אם תחליטי שאת מעונינת בהתקן אחר תקבעי איתי תור מסודר ואני יגיד לך אז אמרתי לה תגידי לי את השם אני יברר עליו ואז אני יוכל להחליט אם מתאים אני יחזור אליך את מבינה שאני לא ישים התקן בלי לברר עליו ..היא התעקשה לא להגיד...[היה נראה שהיא חוששת לפרנסתה שמא אני ילך לרופאה אחרת להתקין את זה]
ובעיני זה פשוט תמוהה מה עומד מאחורי?
באמת את נגד זה ???
ואם את באמת נגד זה אז הפרנסה של הקולגה שלך יותר חשובה מול השירות שאת צריכה לתת לי?
ענין מסחרי ? פוליטי ? חוסר פירגון ? קשה לך לקבל את זה שרופאות אחרות מתקינות התקן ב1200 ?דאגה לפרנסתך? מה עומד מאחורי זה?
יצאתי ממנה פשוט המומה לפחות בתחום הרפואה ההיתי מצפה להגינות..

לא ידעתי אם גם במסגרת פרטית זו בעיה