אני צריכה לעשות מחר ניתוח ואני מפחדת מחד מוות מהאינפוזיה!!!!!
זה כואבבבבב???? ואיך זה???
וגם הדקירה.... אחחחח
וגם הנוזלים מה זה בכללל והחומר הרדמה.............
אוףףףףףףף!!!!!!!!!!! זה מממעעעצצצבבבןןןן!!!!
למה ניתוח?
בכ"מ, ב"ה אני לא מבינה בזה...
המון בהצלחה...
רק בריאות...=]
האינפוזיה- זה לא עד כדי כך כואב, הדקירה היא כמו בדיקת דם, לא יותר מזה.
ניתוח? תלוי איזה ניתוח, אבל רוב הניתוחים אח"כ כשמתעוררים כואבים הרבה יותר מאשר הדקירה, אז תרגעי...
אם זה ניתוח- זה לא נוזלים אלא חומר הרדמה, ותלוי גם איזה ניתוח וכו', בעיקרון את תרגישי את הדקירה, אבל כמה דקות/שניות אחר כך את תרדמי... אז לא נורא. אח"כ כשתקומי אחרי כמה שעות מהניתוח זה לא יכאב לך הדקירה, יכאב לך במקום הניתוח...תסמכי עלי
(מן הסתם יתנו לך מורפיום כדי לשכך את הכאב וכו', אז לא יכאב אבל תהיי מטושטשת נורא...
)
הדקירה- לא משו מיוחד, בד"כ לפני ניתוח עושים אותה בוריד שבכף היד, אח"כ מחדירים צינור פלסטיק דק דק כדי שירחיב את הוריד, ובו זורמים הנוזלים וחומר ההרדמה (לא משאירים את המחט מברזל.. אל תאגה.) . אח"כ את תרגמי לשינה עריבה נטולת חלומות, ותקומי עייפה עוד יותר ומבולבלת נורא אחרי כמה שעות... שוב- תלוי איפה הניתוח. ניתוח במוח אורך אורך 12 שעות בערך, וניתוח בשקדים בערך חצי שעה... [חחח אני לפני הניתוח הייתי בביה"ח אז נתנו לי כדור כי לא הצלחתי לישון מרוב מתח.. תבקשי מהאחות.. ואני אחרי הניתוח כשקמתי דיברתי מלא שטויות (באשמת סם ההרדמה) ואני אפילו לא זוכרת מה אמרתי..
]
קיצור אין מה לפחד. מקסימום תמותי באמצע הניתוח? לא נורא.... תאמיני לי שלמעלה בשמים יותר טוב..

אנונימי (פותח)ואני בריאה ברוך השם!!! זה לא ניתוח מסוכן ולא במוח, אל תדאגו... חס וחסה!!!
חחחח אני מפחדת שההרדמה באמצע הניתוח תתפוגג ואני אתעורר וזה יהיה נורא כואבבב!!!;(;(;0
וחוץ מזה שזה לא מסוכן אז אני לא נמצאת עכשיו בבית חולים... רק היום היינו בביקורת כל היום ומחר יגיע הרגע הגדול!!! חח אני כבר פחות לחוצה... אבל איך יקחו אותי לחדר ניתוח ומה זה בחיים לא הייתי בחדר ניתוח...

אינפוזיה זזה באמת לא כואב מניסיון - לצעריי..
אבל את צריכה לזכור שהכל לטובה!!
ותשמחי שם את כל המחלקה גם אם קשה ל ואת סובלת זה ממש עוזר לדבר עם חולים אחרים - ולעודד אותם..
\חח המון בהצלחה..
אני עברתי כבר חמש ניתוחים בחיים שלי ואני צריכה לעבור עוד שתיים...
זה לא כואב ולא מפחיד אלא רק קצת לא נעים ומציק...
אבל אח"כ אתה מקבל מלא מתנות וזה שווה!!!!!!!!!!!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים