אוףףף שמעו איזה באסה...........אנונימי (פותח)

אני צריכה לעשות מחר ניתוח ואני מפחדת מחד מוות מהאינפוזיה!!!!!

זה כואבבבבב???? ואיך זה???

וגם הדקירה.... אחחחח

וגם הנוזלים מה זה בכללל והחומר הרדמה.............

אוףףףףףףף!!!!!!!!!!! זה מממעעעצצצבבבןןןן!!!!

ואי, בהצלחה מותק!שחר..

למה ניתוח?

בכ"מ, ב"ה אני לא מבינה בזה...

המון בהצלחה...

רק בריאות...=]

אז ככה...~~אני~~

האינפוזיה- זה לא עד כדי כך כואב, הדקירה היא כמו בדיקת דם, לא יותר מזה.

ניתוח? תלוי איזה ניתוח, אבל רוב הניתוחים אח"כ כשמתעוררים כואבים הרבה יותר מאשר הדקירה, אז תרגעי...

אם זה ניתוח- זה לא נוזלים אלא חומר הרדמה, ותלוי גם איזה ניתוח וכו', בעיקרון את תרגישי את הדקירה, אבל כמה דקות/שניות אחר כך את תרדמי... אז לא נורא. אח"כ כשתקומי אחרי כמה שעות מהניתוח זה לא יכאב לך הדקירה, יכאב לך במקום הניתוח...תסמכי עלי (מן הסתם יתנו לך מורפיום כדי לשכך את הכאב וכו', אז לא יכאב אבל תהיי מטושטשת נורא...)
הדקירה- לא משו מיוחד, בד"כ לפני ניתוח עושים אותה בוריד שבכף היד, אח"כ מחדירים צינור פלסטיק דק דק כדי שירחיב את הוריד, ובו זורמים הנוזלים וחומר ההרדמה (לא משאירים את המחט מברזל.. אל תאגה.) . אח"כ את תרגמי לשינה עריבה נטולת חלומות, ותקומי עייפה עוד יותר ומבולבלת נורא אחרי כמה שעות... שוב- תלוי איפה הניתוח. ניתוח במוח אורך אורך 12 שעות בערך, וניתוח בשקדים בערך חצי שעה... [חחח אני לפני הניתוח הייתי בביה"ח אז נתנו לי כדור כי לא הצלחתי לישון מרוב מתח.. תבקשי מהאחות.. ואני אחרי הניתוח כשקמתי דיברתי מלא שטויות (באשמת סם ההרדמה) ואני אפילו לא זוכרת מה אמרתי..]

קיצור אין מה לפחד. מקסימום  תמותי באמצע הניתוח? לא נורא.... תאמיני לי שלמעלה בשמים יותר טוב..

זה לא ממש כואבשלומיbn
זה רק דקירה קטנה רפואה שלמה ובהצלחה
אפרת..מיסטר דום
בץוןר אחד שבילה את רוב ילדותו בבתי חולים מתרגלים אם לא תחשב י על זה זה לא יכאב ....אבל קודם כל רפואאה שלימהה שתצאי ויעבור לך ב''הצלחה ענקית נתפלל עלייך בשאר חולי עמו ישראל ...
ווואי תודה....אנונימי (פותח)

ואני בריאה ברוך השם!!! זה לא ניתוח מסוכן ולא במוח, אל תדאגו... חס וחסה!!!

חחחח אני  מפחדת שההרדמה באמצע הניתוח תתפוגג ואני אתעורר וזה יהיה נורא כואבבב!!!;(;(;0

וחוץ מזה שזה לא מסוכן אז אני לא נמצאת עכשיו בבית חולים... רק היום היינו בביקורת כל היום ומחר יגיע הרגע הגדול!!! חח אני כבר פחות לחוצה... אבל איך יקחו אותי לחדר ניתוח ומה זה בחיים לא הייתי בחדר ניתוח...

בשביל שההרדמה לא תתפוגג רופא לומד 7+ שנה בערך...~~אני~~
את תבואי, ישימו אותך על אלונקה כזאת- מיטה של ביה"ח, כזאת על גלגלים... לאחר מכן יורדים במעלית- נגיד בעין כרם חדרי ניתוח זה בקומה הכי למטה אני חושבת... ואז, חדר ניתוח- חדר גדול, מלא מכשירים... כל הרופאים סביביך! קצת מלחיץ, אבל את תרדמי אחרי שיזריקו לך סם הרדמה ולא תזכרי כלום... הכי כיף לישון! ותסמכי על הרופאים, תשתדלי להיות רגועה. הסיכוי שיקרה משהו הוא די אפסי...  וגם אם ח"ו קורה משהו- יש שם מספיק רופאים שיוכלו לטפל בך, והמרדים הוא אחראי ולמד המון כדי שלא יתבלבל וייתן לך יותר מידי הרדמה או פחות מידי, אל תדאגי. פשוט תסמכי עליהם ותהייי רגועה! עכשיו לכי לישון, את צריכה להיות חזקה...;)
בהצלחהאנונימי (פותח)
בהצלחה!!!לולה=]
ותהיי בריאה!! למה הניתוח??איפה?
וואי רפו"ש!!!!!smile1
רפואה שלימה והחלמה מהירה!!!!!

וואי  תודה לכולם!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אני עכשיו בבית חולים עם מחשב נייד, קודם באמת הייתי ממש מטושטשת בגלל ההרדמה.........אבל היה בסדר ברוך השםם!!!
וואיי ממש רפו"ש..=]מוריה!!
ב"השרון אבורביעאחרונה
אל תדאגי אפרת!!שלבוקית

אינפוזיה זזה באמת לא כואב מניסיון - לצעריי..

אבל את צריכה לזכור שהכל לטובה!!

ותשמחי שם את כל המחלקה גם אם קשה ל ואת סובלת זה ממש עוזר לדבר עם חולים אחרים - ולעודד אותם..

\חח  המון בהצלחה..

המון בהצלחה בניתוח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כיפה אדומה!!!
תעדכני איך היה!!!!!כיפה אדומה!!!
שתדעי לך:אולפנסטית גאה

אני עברתי כבר חמש ניתוחים בחיים שלי ואני צריכה לעבור עוד שתיים...

זה לא כואב ולא מפחיד אלא רק קצת לא נעים ומציק...

אבל אח"כ אתה מקבל מלא מתנות וזה שווה!!!!!!!!!!!!!

היה טוב לפחות הניתוח!רפואה שלמה..יקירה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך