אנ ובעלי נשואים שנתיים. לפני חודש וחצי נולדה ביתנו הבכורה. עוד מלפני שנולדה החלטנו שחבל לנו כלכלית לקנות הכל חדש כשאנחנו יודעים שמוצרים של תינוקות לפעמים מחזיקים חודשים ספורים ואז יוצאים מכלל שימוש. גיסתי ואחי שמעו והציעו לנו להשתמש במוצרים במצב טוב יד שניה מחמשת ילדיהם. אנחנו שמחנו מאוד ואומרים על הכל תודה. קיבלנו מהם המון מוצרים : המון בגדים, צעצועים, סלקל , עגלה , טיולון, אמבטיה, מיטת תינוק , שידת החתלה, ממש הכל.
ההורים של בעלי לא אהבו כל כך את הרעיון וחושבים שלילדה בכורה לפחות את הדברים הגדולים צריך לקנות חדש. הם הציעו לנו לקנות לנו מיטת תינוק ושידת החתלה חדשים. אנחנו סירבנו מפני שלא ראינו צורך לבזבז כסף (גם אם לא שלנו) על מוצרים שכבר יש אותם (ובמצב מצוין) מתוך תקווה שיתנו לנו את הכסף הזה או מתנה אחרת שאנחנו יותר נזקקים לה ואין לנו. במקום זאת, ההורים שלו החליטו לא לתת לנו כלום. אני לא ציפיתי מהם לכלום מההתחלה,אבל אחרי שהציעו מתנה וגרמו לנו לצפות, עכשיו אני ובעלי מאוכזבים והענין מעיב על היחסים שלנו איתם. אני מאוד מתוסכלת מהעניין הזה מה עושים ??
אבל כנראה הם קיבלו מכם מסר שאתם לא רוצים עזרה כלכלית מהם והם כרגע מכבדים את הרצון שלכם.
תגובה נפלאה