ממש בהצלחה לכל מי שהולכת לסיירות!!

באמת זו תקופה אם כל הבילבולים והחששות וראיונות ומסע זו תקופה מהממת מבחינתי! חיפוש שבסופו של דבר יתן לך את השירות המשמעותי בשבילך והכי טוב .זו תקופה לדעתי ממש מדהימה כי זה בעצם לחפש מקום שתיהי בו שנה שלמה.מקום שמאפיין אותך ואת האישיות שלך

אז קודם ממש ממש חשוב לבוא לזה בשמחה!!
זה נותן אנרגייה לראיון לבוא ופשוט להיות ולהתרשם.
לבדוק מקומות שאת מרגישה שאת טובה בהם. ולבוא ולראות שרואים דברים בעיניים זה אחרת.היה מקום שממש התלבטתי בו ועד שלא ראיתי בעיניים לא יכלתי לבחור

אז זה גם חשוב
ממש עזר לי קודם להבין מה אני מחפשת ויעשה לי טוב.מה העדיפות הגדולה שלי.מקום קרוב? מקום עם ילדים או בלי? מקום תורני? רוב שעות היום אתן בתקן שזה גם שיכול
לבנות של תקן דירה ובכלל תקן בית-אפשר להכניס מדרשה יום יומיים וזה באמת נותן גם לעולם הרוחני שלך.. ובאמת צוות ומקום שיעצים אותך! ובאמת שהרבנית תמיד דואגת לך ומלווה אותך גם בשירות ובכלל בחיים!
וזה כמו בית חם לחזור אליו כשאת לא בבית הרגיל שלך שאת חוזרת אליו פעם בשבוע או פעם בשבועיים (: ואם בהתחלה קשה זה לגיטימי כלכך.בהתחלה יהיה קושי קטן שלאט לאט כמה זמן שזה יקח זה יעבור בע"ה! לפעמים הייתי אומרת לעצמי באמת לשמוח במקום הזה גם אם זה נראה פשוט לפעמים זה לא פשוט וצריך עמל וזה פשוט בא ! עם כל הכוחות שלך.תלוי ממש בך איך תקחי את התקן בשמחה אבל תמיד לשוב לזכור שמה שאת מביאה איתך זה הכוחות המיוחדים שלך וזה את! ואת בטוח עושה את זה מושלם! ואם קרה שנכון לא הספקת הכל .אז הכל בסדר בטוח את תעשי מעל ומעבר בשירות שלך ולפי הכוחות והיכולות שלך..וגם כל בחירה שלך תשמחי בה!זה המקום שלך שבחרת אחרי כלכך הרבה התבלטויות. תשמחי שהגעת לבחירה הזו

ותדעי שמה שאת זה מה שאת מיוחדת כלכך.לא משנה אם את בתקן של ילדים חולים/מרפאה/ביתספר /אולפנה וכו וכו. הבחירה שלך שהכי טובה לך זו הבחירה שה' כייון אותך עלייה.ובאמת שתשמחי כמה שזה נראה שאולי יש שירות שהוא לא בחינוך המיוחד או בילדים שמתקשים.גם בחינוך הרגיל יש ילדים או אנשים שעוברים כלכך הרבה קשיים וגם שם בחינוך שנראה שהכל טוב גם שם יש ילדים שזקוקים לך

ובאמת התקופה שלפני הסיירות ואחריהן.ובכלל בשירות אפשר לכתוב על דף תחושות שלך ומחשבות. רצוי מחשבות טובות שלפני כל מקום או תובנה שעלתה לך לכתוב הכל כדי שתזכרי מה עברת ומה הגעת מהחיפוש עצמו ואחרי וגם שאת בשירות
וגם מכל תקופה להנות! להכיר ללמוד להתרשם להתמלא בתובנות וזה ללמוד על עצמך בעיקר!! בהצלחה ענקית ענקית אלופות!!

שתהיה לכן בחירה טובה ושמחה בע"ה!