לפני שנה הייתי בזמן הזה של הסיירותהכל מאת ה'
וזה ממש מרגש!
ממש בהצלחה לכל מי שהולכת לסיירות!!
באמת זו תקופה אם כל הבילבולים והחששות וראיונות ומסע זו תקופה מהממת מבחינתי! חיפוש שבסופו של דבר יתן לך את השירות המשמעותי בשבילך והכי טוב .זו תקופה לדעתי ממש מדהימה כי זה בעצם לחפש מקום שתיהי בו שנה שלמה.מקום שמאפיין אותך ואת האישיות שלך
אז קודם ממש ממש חשוב לבוא לזה בשמחה!!
זה נותן אנרגייה לראיון לבוא ופשוט להיות ולהתרשם.
לבדוק מקומות שאת מרגישה שאת טובה בהם. ולבוא ולראות שרואים דברים בעיניים זה אחרת.היה מקום שממש התלבטתי בו ועד שלא ראיתי בעיניים לא יכלתי לבחור
אז זה גם חשוב ממש עזר לי קודם להבין מה אני מחפשת ויעשה לי טוב.מה העדיפות הגדולה שלי.מקום קרוב? מקום עם ילדים או בלי? מקום תורני? רוב שעות היום אתן בתקן שזה גם שיכול לבנות של תקן דירה ובכלל תקן בית-אפשר להכניס מדרשה יום יומיים וזה באמת נותן גם לעולם הרוחני שלך.. ובאמת צוות ומקום שיעצים אותך! ובאמת שהרבנית תמיד דואגת לך ומלווה אותך גם בשירות ובכלל בחיים! וזה כמו בית חם לחזור אליו כשאת לא בבית הרגיל שלך שאת חוזרת אליו פעם בשבוע או פעם בשבועיים (: ואם בהתחלה קשה זה לגיטימי כלכך.בהתחלה יהיה קושי קטן שלאט לאט כמה זמן שזה יקח זה יעבור בע"ה! לפעמים הייתי אומרת לעצמי באמת לשמוח במקום הזה גם אם זה נראה פשוט לפעמים זה לא פשוט וצריך עמל וזה פשוט בא ! עם כל הכוחות שלך.תלוי ממש בך איך תקחי את התקן בשמחה אבל תמיד לשוב לזכור שמה שאת מביאה איתך זה הכוחות המיוחדים שלך וזה את! ואת בטוח עושה את זה מושלם! ואם קרה שנכון לא הספקת הכל .אז הכל בסדר בטוח את תעשי מעל ומעבר בשירות שלך ולפי הכוחות והיכולות שלך..
וגם כל בחירה שלך תשמחי בה!זה המקום שלך שבחרת אחרי כלכך הרבה התבלטויות. תשמחי שהגעת לבחירה הזו
ותדעי שמה שאת זה מה שאת מיוחדת כלכך.לא משנה אם את בתקן של ילדים חולים/מרפאה/ביתספר /אולפנה וכו וכו. הבחירה שלך שהכי טובה לך זו הבחירה שה' כייון אותך עלייה.ובאמת שתשמחי כמה שזה נראה שאולי יש שירות שהוא לא בחינוך המיוחד או בילדים שמתקשים.גם בחינוך הרגיל יש ילדים או אנשים שעוברים כלכך הרבה קשיים וגם שם בחינוך שנראה שהכל טוב גם שם יש ילדים שזקוקים לך
ובאמת התקופה שלפני הסיירות ואחריהן.ובכלל בשירות אפשר לכתוב על דף תחושות שלך ומחשבות. רצוי מחשבות טובות שלפני כל מקום או תובנה שעלתה לך לכתוב הכל כדי שתזכרי מה עברת ומה הגעת מהחיפוש עצמו ואחרי וגם שאת בשירות וגם מכל תקופה להנות! להכיר ללמוד להתרשם להתמלא בתובנות וזה ללמוד על עצמך בעיקר!!

בהצלחה ענקית ענקית אלופות!!
שתהיה לכן בחירה טובה ושמחה בע"ה!
תודה רבה!! איזה חמודה..כבתחילהאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך