החלטתי שפעם אחת ולתמיד אני אכתוב מה שיש לי להגיד על זה וזהו.בזרימה

אז הנה..

מה זה חב"ד בכלל? רבי? ואיך יכול להיות שהוא חי? באיזה סרט הם חיים?!

היי. כל פעם מחדש שעולה הנושא הזה לדיון כאן זה מרגיז אותי מחדש. יוצאים פה בלי נקודה בסיסית נכונה, מתחילים מטפל וזה וויכוחים שלמים של רק להתקיף בלי להבין באמת מהבסיס למה בכלל הגיעו למסקנה הזו.

לפני הכל תפנימו את זה: יש מספיק אנשים שמאמינים שהרבי המשיח ויש גם מספיק אנשים שמאמינים שהוא חי בשביל שתוכלו להגיד שהם סתם חיים בסרט, עושים דברים רק כי חינכו אותם ככה, ולא מנסים להבין ולראות שלכאורה זה לא הגיוני שבן אדם שהיה לו לוויה, הוא חי. זה אנשים בוגרים ומספיק חכמים כדי להאמין במשהו שמרגיש להם נכון!

זה מרגיז שלא יוצאים מכיוון נכון על חב"ד בכללי, והבטחתי שאכתוב משהו על זה.. אז הנה.  אגב לכל מי ששואל אני כתבתי, ככה שזה לא העתקדבק משום מקום.

בעצם מה זה חב"ד בכלל? מבצעים? פסוקים? מכינים את העולם למשיח? מאמינים שהרבי משיח? מאמינים שהרבי חי?

ו.. מה זה רבי? מה ההגדרה, מה המאפיינים ולמה פתאום ביום בהיר אחד החליטו האנשים שהוא מלך המשיח?

ניסיתי לרכז את כל השאלות והוויכוחים שהיו כאן וזה ברעיון מה שיצא לי כדי שתוכלו להבין טוב.

אז נתחיל מהדבר הכי בסיסי. מה זה חב"ד?

חב"ד זה לא מסתכם במשיח. נכון, משיח הוא חלק ממש עיקרי בחסידות אבל לא הכל. חב"ד גם לא מסתכם בתהלוכות, מבצעים ושליחות.

זה הרבה יותר מזה.. זה בסיס עמוק של שנים על גבי שנים, מאמרי חסידות ושיחות על גבי מאמרים, סיפורי ניסים שמתגלגלים מתחת לשולחן (ובכוונה.. לא פרסומים גדולים אלה דווקא דברים קטנים), דברי חסידות והכנה לגאולה.

חסידות חב"ד עצמה התחילה להתפרסם עם התניא; הספר שמלמד אותנו איך להגיע למטרה של לעבוד את ה' באמת ובדרך שאולי היא קצת ארוכה, אבל תוביל אותנו בסופו של דבר למקום הנכון ביותר ובדרך סלולה וישרה שבטוח היא טובה.  כמו שאמרתי לפני זה, זה היה רק השורש. הצטרפו לשורש החזק הזה מאוחר יותר עוד שישה אדמו"רים, וכל אחד עם כמות מכובדת בהחלט של ספרי חסידות ומאמרים. ספרים שמדברים על המון דברים.. כן. לא רק משיח וגאולה.

יש שינוי עצום בין הדורות הראשונים של החסידות לבין מה שהיום. זה נבע מכך שהזמנים השתנו, הרצונות והאופי של האנשים השתנה. ושבעצם, בשונה מהתקופה הקודמת גם האפשרות להביא את המשיח לכאן השתנתה.

הפירוש של המילה חב"ד:

חב"ד זה רשי תיבות מתוך התניא שתאכלס אומרים בשלושה מילים את הגישה של דרך העבודה ע"פ התניא. חכמה בינה ודעת. התניא הוא הבסיס להכלל בחסידות. בהמשך גם התווספו ספרים, מאמרים, דברי תורה, המון טעימות בקשר לגאולה ומשיח (ואני לא מדברת על מי המשיח! אלה על מה יהיה בגאולה, באיזה אופן, וקצת לדעת יותר מהדברים שלא כל כך ידועים לנו). יש לחסידות הזו בסיס ושורש כל כך עמוק ונטוע חזק, ששום סופה לא תוכל לעקור אותו.

וההוכחה לכל זה זה ג' תמוז.

אנשים היו בטוחים שזהו, כבר אין מנהיג פיזית שמנהיג את העם ועכשיו מה שיקרה זה שפשוט החסידות תתפרק (כמו שקרה להרבה חסידויות לאחר ההסתלקות של האדמו"ר). ו.. מעניין. תראו את חסידות חב"ד כיום. היא צמחה פי לא יודעת כמה והתווספו אליה אלפי חסידים, מאות שלוחים ושלוחות והמוני אנשים שגילו את חיי תומ"צ בזכות בתי חב"ד בעולם.

מה שבכל הדבר הארוך הזה אני רוצה להגיד זה ככה: אנשים כאן מתווכחים בשביל פרובוקציה (ודי רואים את זה). שיהיה להם מעניין, בשביל שיהיה דיון. אה נכון, גם זה דיון שלפי השכל הבריא (לכל הדעות. כולם יודעים שזה לא נשמע הגיוני בכלל שאדם שנפטר הוא חי.) נשמע שהצד שלכם מנצח. עובדות.. היה לוויה. אז זהו. אתם רוצים באמת לדעת מהי החסידות? לכו תפתחו ספרים ותתחילו ללמוד. אל תתחילו מהדברים השוליים. זה כמו שאני אכין עוגה ודבר ראשון אשים את הקישוט על העוגה לפני שבכלל סיימתי להכין אותה, עוד אפילו לפני האפיה.   זה לא עובד ככה!

אז מעניין אתכם באמת? תעברו שלב שלב, אם נחזור לדוגמא של העוגה אז נתחיל עם לשבור ביצים, להקציף, להוסיף קמח, סוכר וכ'ו עד שהעוגה תיהיה מוכנה ואז נעבור לחלק של הקישוט שאפשר גם להסתדר בלעדיו.

אם הייתם לומדים קודם כל לפני את הבסיס של החסידות (לפחות הבסיסי) אז כבר עוד איכשהו פסדר שתתווכחו עלזה. כמובן בקטע של באמת להבין ולקבל ולא רק להתריס.. כי כשמתריסים לא משנה מה יהיה, גם אם התשובה הכי הגיונית בעולם לא יקבלו אותה.

חב"ד מעניין אתכם באמת? מעולה. תלמדו חסידות.. רבי חי או לא חי זה לא קשור לתוכן. זה שוליים. ובאמת.. הכי חשוב שלא יהיה מריבות. כי בנינו, אם יהיה מריבות זה לא משנה מי המשיח, זה רק ירחיק אותו.

ותיוגים של האנשים מהשרשור ההואבזרימה
טרם התפנתי לקרוא אבל דבר אחד אני לא מביןירא שמים!
מה אכפת לך שדנים על זה??
כמו שמבחינתי אתם מוזמנים לדון על מזרוחניקים..

^^^^^כל מה שכתבתחוני המעגל פינות
נכון באופן מושלם לנצרות ולאיסלאם
ממש.בזרימה

רואים שלא קראת.. 

תגיד מה בדיוק ממה שכתבתי.

אני אסביר את זה ככהחוני המעגל פינות

מה זה נצרות בכלל? ישו? ואיך יכול להיות שהוא אלוהים? באיזה סרט הם חיים?!

היי. כל פעם מחדש שעולה הנושא הזה לדיון כאן זה מרגיז אותי מחדש. יוצאים פה בלי נקודה בסיסית נכונה, מתחילים מטפל וזה וויכוחים שלמים של רק להתקיף בלי להבין באמת מהבסיס למה בכלל הגיעו למסקנה הזו.
לפני הכל תפנימו את זה: יש מספיק אנשים שמאמינים שישו אלוהים ויש גם מספיק אנשים שמאמינים שהוא חי בשביל שתוכלו להגיד שהם סתם חיים בסרט, עושים דברים רק כי חינכו אותם ככה, ולא מנסים להבין ולראות שלכאורה זה לא הגיוני שבן אדם שהיה לו לוויה, הוא חי. זה אנשים בוגרים ומספיק חכמים כדי להאמין במשהו שמרגיש להם נכון!
זה מרגיז שלא יוצאים מכיוון נכון על הנצרות בכללי, והבטחתי שאכתוב משהו על זה.. אז הנה. אגב לכל מי ששואל אני כתבתי, ככה שזה לא העתקדבק משום מקום.

בעצם מה זה נצרות בכלל? מבצעים? פסוקים? מכינים את העולם למשיח? מאמינים שישו אלוהים? מאמינים שישו חי?
ו.. מה זה ישו אלוהים? מה ההגדרה, מה המאפיינים ולמה פתאום ביום בהיר אחד החליטו האנשים שהוא המשיח?
ניסיתי לרכז את כל השאלות והוויכוחים שהיו כאן וזה ברעיון מה שיצא לי כדי שתוכלו להבין טוב.
אז נתחיל מהדבר הכי בסיסי. מה זה נצרות?
נצרות זה לא מסתכם בשילוש הקדוש ובזה ישו הוא המשיח. נכון, ישו המשיח הוא חלק ממש עיקרי בנצרות אבל לא הכל. הנצרות גם לא מסתכם בתהלוכות, מבצעים שליחות ומיסיון.
זה הרבה יותר מזה.. זה בסיס עמוק של שנים על גבי שנים, מאמרי תיאולוגיה ושיחות על גבי מאמרים, סיפורי ניסים שמתגלגלים מתחת לשולחן (ובכוונה.. לא פרסומים גדולים אלה דווקא דברים קטנים), דברי חסידות והכנה לגאולה.
הנצרות עצמה התחילה להתפרסם עם הברית החדשה; הספר שמלמד אותנו איך להגיע למטרה של לעבוד את ה' באמת ובדרך שאולי היא קצת ארוכה, אבל תוביל אותנו בסופו של דבר למקום הנכון ביותר ובדרך סלולה וישרה שבטוח היא טובה. כמו שאמרתי לפני זה, זה היה רק השורש. הצטרפו לשורש החזק הזה מאוחר יותר עוד עשרות גאונים חכמים וצדיקים, וכל אחד עם כמות מכובדת בהחלט של ספרי תיאולוגיה ומאמרים. ספרים שמדברים על המון דברים.. כן. לא רק משיח וגאולה.

יש שינוי עצום בין הדורות הראשונים של הנצרות לבין מה שהיום. זה נבע מכך שהזמנים השתנו, הרצונות והאופי של האנשים השתנה. ושבעצם, בשונה מהתקופה הקודמת גם האפשרות להביא את המשיח לכאן השתנתה.

הפירוש של המילה נצרות:
נצר זה רשי תיבות מתוך הברית החדשה שתאכלס אומרים בשלושה מילים את הגישה של דרך העבודה ע"פ הנצרות. נכונות צריכות רצון. והברית החדשה הוא הבסיס להכלל בחסידות. בהמשך גם התווספו ספרים, מאמרים, דרשות, המון טעימות בקשר לגאולה ומשיח (ואני לא מדברת על מי המשיח! אלה על מה יהיה בגאולה, באיזה אופן, וקצת לדעת יותר מהדברים שלא כל כך ידועים לנו). יש לדת הזו בסיס ושורש כל כך עמוק ונטוע חזק, ששום סופה לא תוכל לעקור אותו.
וההוכחה לכל זה זה פג לספירה.
אנשים היו בטוחים שזהו, כבר אין מנהיג פיזית שמנהיג את העם ועכשיו מה שיקרה זה שפשוט הנצרות תתפרק (כמו שקרה להרבה דתות לאחר ההסתלקות של האדמו"ר). ו.. מעניין. תראו את הנצרות כיום. היא צמחה פי לא יודעת כמה והתווספו אליה אלפי חסידים, מאות נזירים ונזירות והמוני אנשים שגילו את חיי האמת בזכות המיסיון בעולם.

מה שבכל הדבר הארוך הזה אני רוצה להגיד זה ככה: אנשים כאן מתווכחים בשביל פרובוקציה (ודי רואים את זה). שיהיה להם מעניין, בשביל שיהיה דיון. אה נכון, גם זה דיון שלפי השכל הבריא (לכל הדעות. כולם יודעים שזה לא נשמע הגיוני בכלל שאדם שנפטר הוא חי.) נשמע שהצד שלכם מנצח. עובדות.. היה לוויה. אז זהו. אתם רוצים באמת לדעת מהי הנצרות? לכו תפתחו ספרים ותתחילו ללמוד. אל תתחילו מהדברים השוליים. זה כמו שאני אכין עוגה ודבר ראשון אשים את הקישוט על העוגה לפני שבכלל סיימתי להכין אותה, עוד אפילו לפני האפיה. זה לא עובד ככה!
אז מעניין אתכם באמת? תעברו שלב שלב, אם נחזור לדוגמא של העוגה אז נתחיל עם לשבור ביצים, להקציף, להוסיף קמח, סוכר וכ'ו עד שהעוגה תיהיה מוכנה ואז נעבור לחלק של הקישוט שאפשר גם להסתדר בלעדיו.
אם הייתם לומדים קודם כל לפני את הבסיס של הנצרות (לפחות הבסיסי) אז כבר עוד איכשהו פסדר שתתווכחו עלזה. כמובן בקטע של באמת להבין ולקבל ולא רק להתריס.. כי כשמתריסים לא משנה מה יהיה, גם אם התשובה הכי הגיונית בעולם לא יקבלו אותה.

הנצרות מעניין אתכם באמת? מעולה. תלמדו חסידות.. ישו חי או לא חי זה לא קשור לתוכן. זה שוליים. ובאמת.. הכי חשוב שלא יהיה מריבות. כי בנינו, אם יהיה מריבות זה לא משנה מי המשיח, זה רק ירחיק אותו.
שב, תלמד, (@)יהיה בסדר...שטותניק
|פותח קוראן||ברית חדשה||מבין שחבד צודקים|חוני המעגל פינות
היום רב לבעלי תשובה ועושה הפצות מסיון בבתי ספר בבקרים
תפסיק יא פרובוקטורררשפיות
אתה לא תקבל ככה תשובות, ואתה יודע את זה
אם התגובה פגעה בך אני מתנצלחוני המעגל פינות
בי?שפיות
למה שהיא תפגע בי? בחבדניקים בטח שהיא תפגע, לירוק ככה במה שהם מאמינים בו בלי רצון אמיתי (כנראה) לקבל תשובות
מי ירק?! הסברתי שהתשובה לא רלוונטית...חוני המעגל פינותאחרונה
אני בשוק מההשוואה.בזרימה
זהו. סותמת עכשיו כי זה עלה לי לגמרי על העצבים
ושוב יצאנו בלי תשובותחוני המעגל פינות
ככ מפתיע
בוא ננסה לחשוב ביחד למהבזרימה

תראה מה כתבתי. *זה לא העיקר בחבד*

לעזאזל. עכשיו באמת.

מה אכפת לך שאנשים חושבים שהרבי חי????

אתה לא חושב. זהו. תשב בצד. תפסיק להפריע לאנשים ולהציק. זה לא אמור להזיז לך!

אל תתערב בדברים שאין לך מושג עליהם.

אתה רוצה מושג? תלמד חסידות בכללי. לא בגלל חי או לא! תלמד את הדברים הבאמת חשובים ולא וויכוחים בלי תוכן ומשמעות.

ו@יעלוש שלחה לך משהו על זה.. אז זהו. כאן אני מפסיקה באמת.

יפה, כתבת מה חבד לא, זה לא עוזר ליחוני המעגל פינות
אני רוצה לדעת מה חבד כן ...
אולי יש שם רסיס אמת שאפשר לאמץ

והתירוץ לך תחפש בספרים הוא לא רלוונטי,
כי מאותה סיבה שאני אקרא חבד אני אקרא נצרות איסלם ובודהיזם ואין לי זמן להכל

ואם המאמינים עצמם לא יודעים במה הם מאמינים אני אומר אוקי יש לנו כאן תרמית, מישו כאן עבד על הרבה אנשים וזה עבד לא, אין כאן כלום, נקסט....
אז אין אפילו מטרה לפתוח ספר חבד, כי למה?!

לכן איכפת לי איך אנשים חיים וחושבים כי אני מודע שאולי אני יכול ללמוד מהם

וגם אם אין לי מושג ולכם יש, אז בכבוד תשתפו במטען שלכם ונחקור לפי השכל הישר אם זה נכון או שטויות או שיש נקודות אמת שאפשר לברור
מתישהומבשר שלום
מבינים שלא מגיבים לחוני המעגל פינות-הוא סתם מציק.
@שייכת
אמת זה מציקחוני המעגל פינות
כשאומרים לך שאתה חי בשקר ואתה רואה שזה נכון
זה מציק
למה התגובה ככ הפריעה לך?!חוני המעגל פינות
מה גרם לך לומר דבר שאינו קשור לדיון?
כי אתה לא מוכיח שמשהו לא נכוןמבשר שלום
אתה פשוט מגכיח אותו,ומוריד את השיח.
אתה בכלל לא עושה חשק לדבר איתך,ואתה סתם מציק,ככה לפחות אני מרגיש,ונראה לי שעוד אנשים.
אז כאילו אפ אתה רוצה שייתחסו באמת לטענות שלך-יש דרך לנהל דיון.
לא לכולם יש כל להגיב לדברים שלך,לא לטענות כי אם לדרך ביטוי שלך.
אני מקווה שתשכיל לדעת לדבר.עם בני אדם בצורה שהם רוצים שידברו איתם.
אתה יכול להגיב להודעה הזאת בציניות ובירידה ובכל הדרכים שלך.
אתה יכול למרוח את המגן שלך בשמן-אי אםשר להעיר ואתה מושלם.
לא הייתי כותב לל,רק כי אני רואה שאתה חכם,פשוט תנסה יותר לדעת איך לדבר.לאנשים,אתה יכול להותיא אנשים מדעתם.
אני יעשה מעט סדרחוני המעגל פינות
אתה טוען
כמובן תתקן אם הבנתי לא כראוי את דבריך

1. אני לא עונה לעיניין

2. לא רוצים לענות למרות שיש בידם תשובות

3. מכאן נובע שאנשים מתעצבנים לחינם ואין צורך

1. טענה חשובה ביותר, אבל אין מאחוריה מציאות של ממש
אנשים לא מצליחים לענות כי הם מאמינים במה שסבתם האמינה ולכן הם מדחיקים, כגון "הוא לא שואל לעיניין"

2. אף אחד מעולם לא ענה מה שמחזק את ההשערה שהם מאמינים בגלל סתבא
בסדרהנסיך מן היערות

אתה צודק. אז כל החבדניקים חיים בסרט והם כופרים וכת וסתומים שלא חושבים ורק הולכים אחרי מה שאמרו להם. ואין להם תשובות על שום דבר והם סתם בורחים מהאמת.

זהו? זה מה שרצית לשמוע? בבקשה קיבלת.

זה בדיוק מה שרציתי לשמוע!חוני המעגל פינות
רק הפוך ...

אני מחפש רסיסי אמת ...
אני אשמח למצוא אותם בכל מקום
מה שאני רוצהמבשר שלום
להעביר שכדאי ללמןד איך לדבר לבני אדם.
ללמוד איך לחלוק.
זהו,בלי טיעונים ודיונים
לא אכפת לי שיגיד את הדעות שלוהנסיך מן היערות

ושימשיך להתווכח כמה שהוא רוצה

אבל מכאן ועד להשוות את חב לאיסלאם ולנצרות?

לא השוותי את חבד לאיסלם או נצרותחוני המעגל פינות
אמרתי שההסבר על חבד תקף גם עליהן...
כי אתה יודע שלא זה מה שמפריע בלדון איתךירא שמים!
סגנון הדיון ורמת הבגרות שלך מורידה את החשק..
יואו. זה מטורף.בזרימה

אתה כל כך משקף את זה שאתה עושה הכל נטו בשביל פרובוקציה!

קראתי עכשיו הכל מההתחלה וסורי, צריך להיות ממש מטומטם כדי לראות קשר.

או שפשוט לא קראת..

מתנצלת אם אני דוגרית ולא מדברת יפה.

דבר ראשון אין צורך בסליחה על בוטותחוני המעגל פינות
את האמת צריך לברר

ולפי התשובות שום חבדניק לא עשה את זה
עם כמה חבדניקים דיברת?פאי פקאן
למה לדבר כך על ציבור שלם ירא שמים שבתוכם רבנים גדולים שיודעים הלכה יותר טוב ממך?

יש מקום לדיון אבל הדיון פה יצא מגדר הטעם הטוב..
אם אמרתי לפי התשובותחוני המעגל פינות
למה התכוונתי
מיעוט הרבים שנייפוסעת

עכשיו קראתיירא שמים!
לא מבין.. אף אחד לא חושב שכל מה שחבדניק עושה בחיים זה לחשוב שהרבי חי.
אין לי מחלוקת מהותית עם חבד.. (אולי יש דברים שאני לא מסכים/לא חושב שזה הדרך שמתאימה לי בעבודת ה') אבל אני כן חושב על משהו אחד שזה לגמרי לא הגיוני.. מה הבעיה שאני אתווכח על הדובדבן??
..בזרימה

מה זה וויכוח אמיתי ונורמאלי?

לי יש דעה אחת. לך יש דעה אחרת.

אבל בשביל שנוכל להתווכח אנחנו צריכים להבין את הבסיס שעליו אנחנו מתווכחים. הבסיס חייב להיות משותף כי אם אתווכח שמלפון שבסלט הוא בצבע ירוק ואתה תתווכח איתי על זה שהעגבניה בסלט היא בצבע אדום אז לא נגיע לכלום. זה ישאר ככה ובלי בסיס משותף.

בשביל להתווכח על כל נושא צריך להבין לפני זה, וכאן לפני שמבינים מה זה רבי, ולמה הוא משיח, מה מהותו וכו' א"א להתחיל אפילו להתווכח אם הוא חי או לא.

צריך להתחיל להבין מההתחלה על הרבי ואז כשמבינים מאיפה ביום בהיר במיוחד הגיע לאנשים שהוא חי, אז אפשר להתווכח ויש מקום לוויכוח.

(אגב אם שמת לב לא אמרתי כאן מפורש מה דעתי.)

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך