מי עוד שונא חפרניםם????????????כיפה אדומה!!!

יוווו נימאססס מהםם!!!!!!!!!!!!

הם חופרים לי בשכלללללללללללל

אני לא מבינה ביכככללל איך הם מצליחםםם לחפור כל כך הרבה.......... מישהו יכול ללמד אותי איך חופרים??????????

מווות לחפרנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הכל על חיידק החפרת הכרונית- מאת רעות~~אני~~

בעיקרון יש חיידק שנקרא חיידק החפרת הכרונית. הוא מסתובב בכל העולם, ובמיוחד בפורום זה- ומתעלק על אנשים מסכנים ומוצץ להם את הדם, עד כלות כל חלקיק בינה להינצל. ואין לו מרפא ותחלואה אלא ייבוש המוח, ותרופה שאני פיתחתי והיא- לוקחים פרעושים, כינים, קרציות, תנשמות, ינשופים, עושים מזה מיץ , שותים 2 ליטרים ביום, שופכים על כל חלקיקי השכל את המיץ הנ"ל, וזה אמור לעזור מתישהו. במיוחד אחרי שתגיעי לקבר. את הכינה נחמה תמחצי ותישתי את הדם שלה, זה אמור לעזור..

תולדות הקדחת הכרונית-

חלקיקי פציאוטולקיראים שהתערבבו יחד עם טאסומציחערים ועשו יחדיו חיידק חפרת כרונית. אט אט הוא מתגבר ואמיים להשתלט על העולם. חוששתי שצריכים אנחנו להשיב מלחמה. כעת עושה אני מחקרים לפיתוח סם נגד, מקווה שאצליח. אך אם יש מדענים שיוכלו לעזור לי בזה אני אשמח... כי יש לי רק ידע על פצילוטריקדיעטריה וגם על תצימניאבסיאה ולא על כל הדברים האחרים שקשורים לתרופה שיכולה להציל אותנו מאיום החיידק שרוצה להשתלט על העולם.

יש גם כמה רמות- בתחילה זה 'גירוד'- יענו מגרדים קצת אדמה, על פני השטח, לאחר מכן זה 'השתקעות'- יענו יש משקעים קטנים באדמה, אחרי זה 'חפירה', אחרי זה 'קדיחה', ואז מגיעים לזהב, ואז יש ריח של נפט, ואז מגיעים לנפט, ואז לשניצל. ואז לחומוס. ואת הכל אני אומרת על חלקיקי שכל- בהתחלה מגיעים לשיכבה העליונה במוח, אח"כ כשהיא נושרת מגיעים לחחלקיקי בינה והשכל, ואז חלקיקי עצבים, וכשהם גם נושרים הבנאדם מת מהחיידק הנורא.  (אגב יש לי גם תיאוריה שלמה על חלקיקי שכל, אבל זה בפעם הבאה..) .

איך חופרים? זה לא בעיה, אבל צריך כישרון.  אני נגיד לוקחת נושא מסויים- למשל 'שניצל' ירום הודו, וכותבת עליו המון, מכל הבא ליד... זה פשוט זורם;) וגם צריך השראה כמובן... נגיד עכשיו אין לי כ"כ..

יש לי גם משרד חפירות בע"מ, כדאי לך לבוא ולהשוות מחירים.

רעות- משרד חפירות בעירבון מוגבל

חפירות לכל עת ועט, לכל אירוע-

חתונות, בת/בר מצוות,

חפירות מסוג קדחת, גירוד, משקעים קטנים וגדולים כאחד

קליניקה-
חדר מס' 4, פנה שמאלה
טל: 00-000000
פל: 00-000000
הלוואת חפירות, הלוואת אדמה חפורה כבר,
קידוח מושלם
הריסת חלקיקי שכל מסוג B56
ריסוק חלקיקי שכל מסוג B15

הדרך ארוכה עד לזהב- אך נגיע!

גם המצאתי מוטו לחפרנים-

"נחפור ונעדור, מצאת החמה עד צאת הנשמה!"

כל הזכויות שמורות לרעות קליינמנוביצ'סקישטיין, משרד חפירות בע"מ, המצאת סם נגד החיידק האיום. חפירות לכל זמן ועת לכל חפץ...

מחירים נוחים, שירות אדיב, שירות חפרני...~~אני~~
וואי.. איזו חפירה.. לא קראתי ביכלל..המלכה של העולם

רק ראיתי את האורך..

וגמאני לא אוהבת חפרנים..

ואני לא יגיד מוות לחפרנים כי ישלי חברה (זאת שמעלי..) שהיא חפרנית..

סה''כ היא פסדר.. לא אוהבת את החפירות שלה..

אוהבתותך רעותוש!;)

זאת הייתה דוגמא?הרועה
כן...~~אני~~

סבורתני שיש גם ארץ מדהימה שנקראת ארץ החפירות. שם שוכנים בשלווה וברוגע חיידקי קדחת וחפרת. כל אדם שלומד הוראה נדבק בחיידק החיידקי והחפור הלזה, וזוהי עובדה שכל המורים חפרניים... אבל אני דווקא אוהבת מורות חפרניות, כי בזמן השחנ"ש שהם משחנשו"ת איתך וחופרות לך בנשמה ובשכל, את יכולה לחשוב על דברים אחרים ולא להקשיב... לזה קוראים בזבוז זמן. שהמורה שעה חופרת לך על משו ובסוף לא יוצא מזה כלום... מורים חפרניים לשילטון!!! [חח פעם באמת שנאתי מורות חפרניות, היום זה עובר לי ליד האוזן ולא נכנס לשכל ב"ה, וככה אניגם לא נדבקתי].

אך אנשים, היזהרו לנפשותיכם פן תידבקו בחיידק הנורא, - כאשר פוגשים אתם אדם חפרן, התרחקו ממנו כמה שיותר. ובדיבוריו יכול הוא  לגרור אתכם ל'סיור בארץ החפירות'- ככה הוא קורא לזה, אך שם מסתתרים החיידקים החיפרניים והנוראים ביותר. היזהו לכם פן יסטה לבבכם לארץ החפריאותיאדה, ומשם לא תוכלו להינצל... ובלה בלה בלה התחלתי לחפור אז לא כדאי שאני אמשיך..

אכן חפרני..טל_טול

וואי, שתיהיי בריאה.. יש לך את זה..

רעות יחפרנית! את תמיד מצליחה להצחיק אותי עם החפירוכיפה אדומה!!!

עם כל החפירות שלך.........

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איפה נמצא המישרד חפירות?? אפשר לבוא לקחת קצת אדמה חפורה???

חחחחח.............

יופיייייייי.......................................~~אני~~

כולי אושר כששומעות אזני על שמצליחה אנוכי להצחיקכם.....

תצחקו, זה בריאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחח.. חומד,המלכה של העולם

אצלי זה לפחות מעניין!! אה..

וגם לא חופר!!

וגם, אני קראתי את מה שהיא כתבה!!המלכה של העולם
אשרייך על שהצלחת לקרוא את כל החפרת!~~אני~~
כשמכירם חפרנים מקורב-הם כבר לא חופרים!!!לולה=]

וחוצמיזה, אנשים שחופרים הם בד"כ אנשים עמוקים...

צאו מהסטיגמות על האנשים!!! תכירו אותם ואז תקבעו מה הם!

משהו חפר פה במקום אסור!!אנונימי (פותח)
אה? מקום אסור?~~אני~~
אגב, בקרוב אני גם מוציאה ערך בויקיפדיה של 'חיידק החפרת הכרונית'. שווה לחכות.
חחחחח חפרת רעות...............כיפה אדומה!!!
אגב הנ"ל היתה רק דוגמית קטנה.~~אני~~
החפירה הכי ארוכה שלי היא 4 עמודי וורד (!!), כתב אריאל, גודל 12. זה היה קשה. הרוב היה על מחקר מסויים שעשיתי, בקשר לחלוקת האינטלגנציה בין הגזעים, ומה עוד שבסוף אני מסיימת ב "ואילולי היו לי חלקיקי זמן פנויים בחיי העמוסים לעייפה חלקיקי לחץ ועשייה מרובה (עלק..), ממשיכה הייתי בפירוט מחקרי ירום הודו. אך כעת לא אסביר ולא אפרט עוד, מפני שהקץ ממשמש ובא וצריכה אני ל..." קיצו בסוף בכלל לא יצא מזה כלום, כי לא הצלחתי לכתוב על מחקרי ירום הודו כלום. חבל. על השניצל זה היה יותר קל, כי הייתי עוד בהשראת השניצל. אגב הכל שטויות שיוצאות ממוח פסיכי ברמות. אם עוד לא שמתם לב. ומושפעות מחלקיקי בינה שנהרסו על לא עוול בכפם ממורות חפרניות. וכעת הם מחוצים, הרוסים. חבל, חבל, קשה, קשה. צרות תנחומים נשלח למשפחתויהם של חלקיקי בינתי הנסתרת מעיני כל רואי ורק מחכה שיגלו אותה. תהה נשמתם צרורה בצרור החלקיקים שהחיים הקשים הבאים עלינו לרעה הרסוהם ולא השאירו שריד ופליט. נתגעגע מאוד לחלקיקי בינתה הנשגבים של רעות, שלא תדעו עוד צער, משפחות  החלקיקים היקרים. [את התיאוריה שלי על חלקיקי מוח - שכל , אני עוד אעלה ביום מן הימים, אל דאגה. ומי שיצליח לקרוא הכל אני גם אזכי אותו בפרס, מנוי שנתי למשרד החפירות שלי בעירבון מוגבל...]. וכעת אלך לי ללשכתי ואמשיך בפיתוח סם הנגד, ואשאיר אתכם בדד בפורום הלזה. תהיו חזקים. אם תשמעו רעשים, תדעו שהמוח שלי חזר לעבוד והגלגלת שבו מסתובבת...
חחחח רעות ממתי בכלל יש לך מוח???חחכיפה אדומה!!!
אין לי. מישו מוכם להלוות לי?~~אני~~

היש מישהו מבין יושבי פורום זה שיאות להלוות לי 2 ק"ג שכל?

אני צריכה את זה למחר, דחוף ממש.

תודה מראש ולילה טוב.

זה מה שיש לכם לעשות ב3 + - בלילה???מה זה משנה...
לכו לישון!!!
אבל יש בעיונת קטנטונת...~~אני~~
כאשר היני נמצאת במצב שינה חלקיקי המוח שעוד נותרו בי (היש חיה כזאת בכלל?..) נהרסים אט-אט והופכים גם המה לשבר כלי (או יותר נכון- שברי חלקיקי בינתה של רעות). וזה בעיההה גדולהה, ובגלל זה אני גם בקושי ישנה. שהרי ידוע שאם יש לך משהו, שמור עליו, אי לכך ובהתאם לזאת, כבר 3 שנים אני לא ישנה, וכך הם נשמרים.
דבר שני - אני בעבודה עכשיועל ערך חדש בויקיפדיה חברתי, הלא הוא 'תולדות הקדחת הכרונית, שימוש, מרפא, תרופה..' מאת רעות קליינליבוביצ'סקישטיין. (איזה אורךךך...-אגב ש"מ- בדוי..) וכעת אין לי השראה כלל, ולכן אלך לי לעזור בעדובות הבית לפסח הממשמש ובא בצעדי ענק. אגב אני מחכה שימישו לך למידת טמבליותי וכל הקישוקושים הללו ויעיפו אותי. זוהי תהיה הוכחה לכך שיש דבר כזה התיאוריה שלי על חלקיקי שכל, ולכך אני אכנס לספר שיאי גינס כשבכותךרת- 'הפלא הגדול במדינה- נזילת חלקיקים!' רק היום! רק לרעות קליינמליבוביצ'סקישטיין!
וכעת כשהזמן דוחק, לא נותר לי אלא לאחל לכם מקרב החור שבגרב-
פסח שמח!!!
ניקיוניונות מנוקים, מרוצים, מתונים.... ובל תשכחו להתייחס מידי פעם לחלקיקי בינתכם, שהרי רוצים הם גם יחס... ואם לא תתיחסו אליהם, יעברו המה לשכון במוח אחר... בל הבל הבלה התחלתי לחפםטור אז אני זזה אפילו בלי לעבור ולתקן שגיעוט קטיוו...
כן...שמנו לב לחלקיקי הפסיכיות שבך..פסיכית..!!!!כיפה אדומה!!!
בצחוק..........................
זה טוב לחפוור!!שנזכה לחפור תמיד!לא מוות חס ושלום!יקירה
נכון. ממש לא יפה להגיד 'מוות לחפרנים'~~אני~~

זה כמו שאני אגיד 'מוות לכיפות אדומות!!!' או 'מוות לילדות הכאפות!!!' או 'מ

אם את רוצה בכולופן, תגידי מוות לערבים. זה הכי טוב.

מוות לערבים!כיפה אדומה!!!
גם 'מוות לערבים' זה לא ביטוי נפלא במיוחד...אוסנת
אבל נניח לכם לעת עתה.
אוקיי, אז 'מוות לרוצחים'. 'מוות למחבלים'.~~אני~~

גם זה לא...אוסנת

סתם, סתם. זה מותר.

אגב כיפה אדומה, רוב תודות על מחמאתך.~~אני~~
כולי אושר שסופסוף עלו על מידת טמבליותי.
פסיכית הייתי, ופסיכית אשאר. וכך היה, הווה, ויהיה תמיד... לעד .
יחי הפסיכים!
טמבלים לשילטון!
מה הבעיה עם חפירות?!אנונימי (פותח)

אני חפרנית גאה!!!

למה את קוראת חפירות? תגידירי חפירה במילים?

אני מגדירה את זה בלחפש את האמת, לרגת עד לשורש, בשביל האמת!!

ותאמיני לי שאין טוב מזה!!!

תגדירי* לרדת *אנונימי (פותח)
חפרנים לשלטוווון! רק מי שחופר מגיע לעומק=]שירה =)
נכון! חפרנים לשילטון!!!!!!!!!!!כיפה אדומה!!!
בואו נקים אגודת החפרנים..............כיפה אדומה!!!
חח הצחקתי את עצמי..............................כיפה אדומה!!!
אמרו לי ש...<^TNT^>

מי שמדבר מהר זה אומר שהוא חכם...זה נכון ?????

לא ניראלי כי אני מדבר מהר משו פחד....(אני לא ממש חכם גם...)

זה אומר שהמח שלו עובד מהר..אנדרלמוסיה
אני גם מדברת מהר ואני לא חכמה.. אין לי מושג מה ההשלכות של מח שעובד מהר..
אהמ..נקודות של כיסופים
אמרת"מוות לחפרנים",אז אני נמבינה שאני צריכה להשאיר פה צוואה..
חחח...בובספוגאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך