בעיקרון יש חיידק שנקרא חיידק החפרת הכרונית. הוא מסתובב בכל העולם, ובמיוחד בפורום זה- ומתעלק על אנשים מסכנים ומוצץ להם את הדם, עד כלות כל חלקיק בינה להינצל. ואין לו מרפא ותחלואה אלא ייבוש המוח, ותרופה שאני פיתחתי והיא- לוקחים פרעושים, כינים, קרציות, תנשמות, ינשופים, עושים מזה מיץ , שותים 2 ליטרים ביום, שופכים על כל חלקיקי השכל את המיץ הנ"ל, וזה אמור לעזור מתישהו. במיוחד אחרי שתגיעי לקבר. את הכינה נחמה תמחצי ותישתי את הדם שלה, זה אמור לעזור..
תולדות הקדחת הכרונית-
חלקיקי פציאוטולקיראים שהתערבבו יחד עם טאסומציחערים ועשו יחדיו חיידק חפרת כרונית. אט אט הוא מתגבר ואמיים להשתלט על העולם. חוששתי שצריכים אנחנו להשיב מלחמה. כעת עושה אני מחקרים לפיתוח סם נגד, מקווה שאצליח. אך אם יש מדענים שיוכלו לעזור לי בזה אני אשמח... כי יש לי רק ידע על פצילוטריקדיעטריה וגם על תצימניאבסיאה ולא על כל הדברים האחרים שקשורים לתרופה שיכולה להציל אותנו מאיום החיידק שרוצה להשתלט על העולם.
יש גם כמה רמות- בתחילה זה 'גירוד'- יענו מגרדים קצת אדמה, על פני השטח, לאחר מכן זה 'השתקעות'- יענו יש משקעים קטנים באדמה, אחרי זה 'חפירה', אחרי זה 'קדיחה', ואז מגיעים לזהב, ואז יש ריח של נפט, ואז מגיעים לנפט, ואז לשניצל. ואז לחומוס. ואת הכל אני אומרת על חלקיקי שכל- בהתחלה מגיעים לשיכבה העליונה במוח, אח"כ כשהיא נושרת מגיעים לחחלקיקי בינה והשכל, ואז חלקיקי עצבים, וכשהם גם נושרים הבנאדם מת מהחיידק הנורא. (אגב יש לי גם תיאוריה שלמה על חלקיקי שכל, אבל זה בפעם הבאה..) .
איך חופרים? זה לא בעיה, אבל צריך כישרון. אני נגיד לוקחת נושא מסויים- למשל 'שניצל' ירום הודו, וכותבת עליו המון, מכל הבא ליד... זה פשוט זורם;) וגם צריך השראה כמובן... נגיד עכשיו אין לי כ"כ..
יש לי גם משרד חפירות בע"מ, כדאי לך לבוא ולהשוות מחירים.
רעות- משרד חפירות בעירבון מוגבל
חפירות לכל עת ועט, לכל אירוע-
חתונות, בת/בר מצוות,
חפירות מסוג קדחת, גירוד, משקעים קטנים וגדולים כאחד
קליניקה-
חדר מס' 4, פנה שמאלה
טל: 00-000000
פל: 00-000000
הלוואת חפירות, הלוואת אדמה חפורה כבר,
קידוח מושלם
הריסת חלקיקי שכל מסוג B56
ריסוק חלקיקי שכל מסוג B15
הדרך ארוכה עד לזהב- אך נגיע!
גם המצאתי מוטו לחפרנים-
"נחפור ונעדור, מצאת החמה עד צאת הנשמה!"
כל הזכויות שמורות לרעות קליינמנוביצ'סקישטיין, משרד חפירות בע"מ, המצאת סם נגד החיידק האיום. חפירות לכל זמן ועת לכל חפץ...