היום בתפילה נעצרתי על כמה מילים שתפסו אותי...
טוב ה' לכל ורחמיו על כל מעשיו - אנחנו חושבים בכלל על המילים המדהימות האלה שאנחנו ממלמלים? ה' טוב לכולם, זאת אומרת אלי! ורחמיו על כל מעשיו, הוא מרחם עלינו. ה' כל כך טוב אלי ומרחם עלי! זה בטוח, כי ה' טוב לכולם, לכל, ומרחם על כל אחד ממעשיו. אנחנו צריכים רק לשים לב לכל הטובות שה' משפיע עלינו ברחמיו. וכשנשים לב, אז...
יודוך ה' כל מעשיך וחסידיך יברכוך - אז נתחיל להודות ולברך את ה' על כל דבר! ואז גם נרצה ל...
להודיע לבני האדם גבורותיו וכבוד הדר מלכותו - לספר לכל הסביבה כמה ה' טוב אלינו ועל חסדיו.
סומך ה' לכל הנופלים וזוקף לכל הכפופים - וגם אם אנחנו קצת נופלים ומרגישים שלא הכל כל כך מושלם בחיים, ה' מתכופף אלינו ומרים אותנו מהמקומות הנמוכים. נותן לנו כח לעמוד זקופים.
פותח את ידך ומשביע לכל חי רצון - ה' נותן לי כל מה שאני צריכה! ואם זה לא נראה לי ככה... אז אולי אני לא יודעת מה אני באמת צריכה?
מה שבטוח... צדיק ה' בכל דרכיו וחסיד בכל מעשיו - ה' יודע מה הכי טוב עבורנו, ומה שהוא עושה זה הכי טוב.
קרוב ה' לכל קוראיו לכל אשר יקראוהו באמת - שנזכה תמיד להרגיש קרבת אלוקים מה היא... לסמוך על ה' שהוא הצדיק והחסיד ועושה לנו רק טוב. ולקרוא אליו בכל עת.
ואנחנו נברך י-ה מעתה ועד עולם הללוי-ה...