מישהו (או מישהי..
) מכיר (או מכירה..
) אתר של ערכות נושא-נוקיה6070 חינם, או במחיר נורמלי, שלא צריך בשביל זה חיבור לאינטרנט בפלאפון?
![]()
גלשתי באיזה אתר להנאתי (אהההההה!!! בסוף זה לסבליי!! הקשיבו לסופו המר של הסיפור!!) של ערכות נושא נוקיה6070, אני נכנסת ורואה אתר נחמד, אנימציות, ערכות נושא, שירים, ריקודים, מה לא?! הכל לפלאפון..שמחה מילאה את ליבי החמוד והטוב, הנה, סופסוף יהיה לי ערכת נושא נורמלית לפלאפון...סופסוף אוכל לאהוב את הפלאפון שלי כמו שראוי לו, סופסוף אוכל לטפח אותו...איזה כיף! "הקלידו את מספר הפלאפון" הבהבה אלי הודעה תמימה וחמודה, 'בשמחה' חשבתי לעצמי והקלדתי במהירות את המספר הסודי שלי, קיבלתי הודעה בפל' סיסמא, בשמחה ובצהלה הקלדתי..עד פה זה נשמע נחמד? הא?! עוד מעט תראו עד כמה זה לא נכון, איך הגלגל מתהפך..האאאאא!!! בקיצור, אתם בטוח במתח, אז אני לא אלאה אתכם יותר מדי...הרישום לאתר הנורא הזה עלה 18...18! 18! נבלות!!! פשוט מגעילים!!! והקטע זה, שהחשבון שלי בחודשים האחרונים גבוה, וכל פעם אני אומרת לעצמי, "החודש הבא הוא יהיה נמוך" (נשמע מוכר, הא?!) והחודש, (עוד יומיים נגמר לי..) בשבוע האחרון, התקמצנתי כמו החיים על הודעות ושיחות..ופתאום, 18 ש"ח, על סתאאם!! ראבבקקקק! בסוף גם השקרנים האלה...לא הורדתי כלום לפל', כי הם שלחו לי הודעה, קישור לאינטרנט בפל', אבל אין לי אינטרנט...סתאאאאאאאם! סתם שילמתי 18!!!!
היזהרו מנוכלים כאלה ! ואל תהיו תמימים וטיפשים כמוני!!!
זהו, תנחומים יתקבלו בברכה!!
והכי טוב, שתביאו לי אתר טוב כזה, של הורדות נורמלי, של אנשים יראי שמיים וטובים ולא סחטניים מגעילים, נבלות!
(האתר: www.1010.co.il אל תיכנסו!! אלא אם כן, בא לך לשלם 18 ש"ח...)