חברה הראתה לי בראשי - נרשמתי כי רציתי להגיד לך קודם כל, שאת מדהימה!!!
כל הכבוד לך שאת מגדלת 4 מתוקים בלי עין הרע .
ושאת עונה כל כך יפה לגולשים פה. מהתגובות את נשמעת מאד נעימה וטובה, עם ראש על הכתפיים והרבה הרבה סבלנות.
אני לא יודעת מה לייעץ, רק רציתי לשתף אותך ואולי זה יתן לך רעיון.
עד לפני חודשיים הייתי מעין שכירה באיזה מקום, ומסיבות שלא אכתוב את חתיכת העבודה הזו אני עושה כעצמאית.
לפני שעזבתי חשבתי שבעצם אפשר להרוויח יותר טוב בלי הנסיעות הארוכות, והמשפחה שלי תרוויח מכך שאני יותר בבית, אבל עכשיו אני רואה מפה, דברים שלא ראיתי משם.
קודם כל לצערי ההתחלה באמת באה על חשבון זמן משפחתי
התברר שאנשים קובעים ומבטלים, יש עבודת הכנה שלא הבאתי אותה בחשבון, והכי מסובך זה שבצורת עבודה כמו שכירה, ידעתי כמה כסף נכנס כל חודש, מתי, וגם כמה זמן מוקדש לעבודה - ועכשיו זה פחות צפוי וכבר קרה כמה פעמים שעשיתי הכנה, שלקחה זמן וזה לא יצא לפועל.
ממש קשה לי יותר להתארגן
למזלי, בעלי כל הזמן מפרגן, ושמח כל פעם שכן יוצא לפועל, וממש נותן לי הרגשה טובה שעשיתי בשכל כשהחלטתי לעזוב שם. (למרות שעדיין מדי פעם אני שואלת את עצמי אם זו הייתה החלטה נכונה). אף אחד לא מזכיר את הזמן שנעלם וגם הילדים מתחשבים (כבר לא פעוטות, התחתנתי צעירה מאד).
יש משהו בצורת העבודה הזו שכל הזמן מעסיק את המוח והנפש, ואין את השקט הזה שיש לשכירה שיודעת, שעכשיו העבודה הסתיימה ועד מחר לא צריך לחשוב עליה.
יש טלפונים מפתיעים - למשל היום הייתי בטוחה שיש לי 4 שעות שקט ואז פתאום צצה שאלה ממש מכיוון שלא חלמתי, והיא מעסיקה אותי ומטרידה אותי - אני יודעת שזמן התגובה צריך להיות ממש מהיר, ואין לי כוח להתחיל לנבור בקלסרים איפה התעסקתי בזה לפני כמה שנים.. כמובן אני אצטרך בקרוב לענות..
בקיצור - קשה לשים לזה גבולות!!!
אחרי שקראתי את מה שכתבת החלטתי לפחות עכשיו לפני פסח..!
אני מקווה שאעמוד בהחלטה שלי- זה לא פשוט לקחת פסק זמן כמו שאני מתכננת, אבל אני חייבת.
תודה שכתבת!!!!!!!!!
אני בטוחה שבעלך אוהב אותך מאד מאד וגם מעריך אותך מאד מאד !!!
אין כאן בכלל שאלה של "להכריח לב לאהוב יותר"! הוא אוהב וסומך עליך שאת רואה את הקושי הגדול שלו ומבינה אותו יותר טוב מכולם..
כששלומו יהיה טוב יותר הוא יזכור לשאול אותך מה שלומך. בינתיים הוא באמת טרוד ומבולבל ועוד אין לו ישוב הדעת. אני מאחלת לכם שבקרוב ממש!הוא ימצא את הדרך איך לתמרן בין העבודה והבית והעסק ישתלם.
שנה זה לא הרבה ללמידה כזאת גדולה ומשמעותית - אני התחלתי "טעימות" של סגנון עבודה כזה לפני כמה שנים, ב"ה, זאת הייתה הכנה לבאות - אם זה היה נופל עלי בבת אחת בטוח ששנה לא מספיקה ללמוד.
אבל כן נראה לי שבקרוב הוא יסתגל לצורת העבודה הזאת ואז כל הטוב שנתת, יחזור אליך ובגדול!
שולחת לך חיבוק