איך עובדים את ה' באמתת????ארץ ישראל!!!

בלי שום פוזותת ובכאילווו!! עצוב נגיד כשאני מתנדנדת בתפילה אפילו כשאני לבד זה ככ לא אמיתי! מיואשת!! 

לא מתנדנדים. תמצאי את הדרך שלך לאט לאט.נפש חיה.
זה תהליך... זה אולי אפילו טוב...נגרינסקי
עבר עריכה על ידי נגרינסקי בתאריך י"א באדר תשע"ח 08:44
ש"מתוך שלא לשמה, יבוא לשמה"...

אז בינתיים אפשר להיעזר ב'איך הסביבה מסתכלת' ובמקביל לעשות תהליך שהוא בירור מהות הדברים...
נניח, מהי התפילה? איך מתפללים? וכו'
פשוט לעצום עיניים ולהתרכז רק את וה' בלי כל האנשיםמתופפת

ובהתחלה זה ממש לא קל לשכוח את העולם ולעבוד את ה' אבל לאט לאט מתרגלים.

לעשות רק מה שה' רוצה ממני, בכל עינייןאהבת עולם!

ובשביל זה צריך בירור מעמיק...

אז קדימה, תתחילי חושף שיניים

בהצלוחה נשמה!

זה מצויין ואחלה שבעולם!!נער גבעות מצוי

אם את מנסה למצוא את הדבר שיוכיח לעצמך שאת באמת מתפללת לד' ולא מתפללת כי מסתכלים עלי - זה נהדר, זה יוביל אותך לתפילת אמת (אם תלכי על  זה).

יש בספר "בית אהרן" בתחילתו אזהרות קודש לחסידי קרלין וביניהן כמה עצות והוראות בנוגע לנושא הכוונה בתפילה, אולי זה יועיל לך קצת, מחילה שאני משוחד ומביא דברים שאני אוהב.

בפשטות, לכוון את המילים בינך לבין עצמך. כלומר! אם את מתחילה להתנדנד - תפסיקי! תעמדי ישר, בלי תנועות שאת מאמינה שזה נובע מהחצנה, ואז תסתכלי בסידור ותאמרי את המילים עם הכוונה הכי פשוטה ואז בעז"ה תופיע הכוונה הרצויה, ואם פתאום יעלה לך חשק להתנדנד וכדו' אל תעצרי בעדך, על זה אמר אחד מאדמו"רי קרלין שיש יצר רע שאומר לאדם שמתפלל בקול ובהתלהבות שזה רק חיצוני, ולא יפסיק וידחה ממנו את מחשבת היצר.. [שימי לב להבדל, שפה המתחיל היה החיצוני ואילו בסוף התחלת מהפנים]

בהצלחה גדולה

רצוי וצריך וטוב להתפלל על זה.

התבודדות.נחמיה17

מחשבה עצמית כשאין אף אחד.

לנסות להעלות את הרצון ולהתבונן מה אני רוצה באמת.

להיות כן עם עצמך.

לפעמים קצת פנטיות עצמית זה טוב. קצת להתנזר מההמון.

נגיד בתפילה-

אם אני אתקשר אלייך עכשיו איך תעני? אולי תצטטי לי ישר קטעים ממיקי מאוס שאת זוכרת? כנראה שלא. את תשימי לב למילים שיוצאות מהפה. זה אך טבעי. את מדברת עם מישהו.

בתפילה כיון שיש העלם. אנו לא תמיד שמים לב שאנו כן מדברים אל ה'! והוא שומע! אחד הדברים הממחישים את זה שאנחנו מדברי בגוף שני. אם אנו מציירים לעצמנו שהדיבור שלנו הוא כאל מי ששומע אותנו. ממילא אנו שמים לב למה שאנו אומרים. אלא שצריך להשריש את הציור טוב.

לא ארחיב כי מאוחר לי...

זאת אני.. (ארץ ישראל!!!)ליבי עולה

תודה רבה רבה לכל מי שענה.. אינלכם מושג כמה עזרתם

תודה, ו-ליבי עולהאחרונה

בררתי קצת על העיניין והנה דברים שיכולים בהחלט לעזור לכל מי שבמצב שלי...

-הספר "תכון תפילתי" של הרב דב זינגר (דברי שיר)

-קטע יפה מהכוזרי-

"אין אני מבקש כי אם את החירות מן השעבוד לרבים אשר איני רוצה כלל למצא חן בעיניהם, ואלו השתדלתי בזה כל ימי חיי לא הייתי מגיע לכך, ואלו הגעתי לכך לא היה הדבר מביא לי תועלת - כוונתי לשעבוד לבני אדם ולבקשה למצא חן בעיניהם. מבקש אני לי את השעבוד לאחד אשר בטרח מעט אפשר למצא חן בעיניו, דבר המועיל בעולם הזה ובעולם הבא, - כוונתי למציאת חן בעיני הא-לוה ית', כי השעבוד לו הוא החרות, והכניעה לו היא הכבוד האמתי."

(מאמר ה' סעיף כ"ה)

מילה במילה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך